Forum: Orice altceva Cum se alege produsul zilei, magazine noi la articole si interviuri cu artizani/creatori

• VintageSH
    VintageSH

Salut.
    Am o curiozitate inca nelamurita: la articolele zilnice Breslo cum se alege produsul zilei (cine decide ca acela sa fie "povestit" astazi; la fel magazinele noi pe Breslo si interviurile cu artizani? Este o anumita selectie sau se face la parerea/preferinta celor care scriu?

15.08.2011, 11:54:44
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Buna!

Nu stiu exact cum alege fiecare produsele pentru articole.
    Pentru mine, la Produsul Zilei conteza cel mai mult sa mi se para mie ceva frumos dpdv estetic, interesant si, daca se poate, cu un design deosebit sau lucrate intr-o tehnica inovatoare. Si incerc pe cat posibil sa scriu despre creatori care nu apar des in alte articole sau in galerii, pentur a veni cu ceva nou.

Magazinele noi le aleg dintre magazinele deschise in ultimele 3 luni, care au creatii in general handmade (e mai greu sa gasesti magazine cu vintage de calitate sau furnituri lucrate manual). Mai conteaza sa imi placa mie ce creeaza magazinul, originalitatea creatiilor si a tehnicii si nr. de produse din magazin - e greu sa scriu despre un magazin cu 3-4 produse.

Mai trebuie sa adaug ca pozele si calitatea lor imi influenteaza foarte mult decizia. Si accept sugestii pentru orice magazin nou care v-a atras atentia - ma uit des in topciul cu magazine noi de pe forum.

16.08.2011, 22:03:56
  • VintageSH
    VintageSH

Multumesc pentru raspunsul mai mult decat lamuritor :).

17.08.2011, 00:13:58