Forum: Suport Breslo cum se poate gasi un magazin pe breslo

• janeta
    janeta

Cum se poate gasi un magazin pe breslo ,eu nu reusesc sa il gasesc pe al meu si nici prietenii,rudele si cunoscutii mei nu pot .Ce trebuie sa folosesc (?) eu cam icurc username-ul cu numele magazinului care nu sunt la fel deoarece la inceput nici in visele mele cele mai frumoase ne credeam ca din cumparator voi deveni si vanzator si nu sunt amindoua la fel.Sau este o gresala la mine care trebuie remediata ?Daca nu poate sa ma gaseasca nimeni degeaba visul meu a devenit realitate.Va rog sa ma ajutati voi echipa Breslo si ceilalti breslasi.

27.11.2011, 15:57:01
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

janeta, numele magazinului tau pe Breslo este chiar username-ul

Asta e link catre magazinul tau:

www.breslo.ro/Shop/janeta

sau mai simplu,

janeta.breslo.ro

Alta modalitate de a gasi magazinul este ca in casuta de cautare sa scrii numele magazinului (respectiv janeta) sau ecva foarte apropiat ce ai in descriere... Si sa cauti apoi dupa Vanzatori

In stanga acsutei de cautare, unde scrie Handmade ai o sageata in jos...apesi pe ea si apoi alegi din lista Vanzatori.

Si dai enter :)

27.11.2011, 22:20:52
  • janeta
    janeta

multumesc mult pt ajutor ,merge doar ultima varianta singura pe care nu am incercato cred ca ceva nu este in ordine .oricum este un pas mare ca exista macar si o singura pozibilitate de a accesa magazinul.
    spor la lucru multa inspiratie si de ce nu„ sarbatori fericite ”
    janeta

28.11.2011, 16:17:24
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

trebuie sa mearga toate

www.breslo.ro/Shop/janeta si janeta.breslo.ro sunt link-urile directe catre magazinul tau si merg amandoua :) Da click pe ele si ai sa vezi :)

28.11.2011, 16:21:32
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

tu practic va trebui sa le oferi aceste 2 link-uri, ele doua fiind adresele magazinului tau.

28.11.2011, 16:22:23