Forum: Suport Breslo cumparare breslei
ciuhatAm facut comanda de breslei . A doua zi am achitat suma respectiva deci m-am incadrat in termenul de 24 de ore . Am scanat mandatul si l-am transmis pe email . Am transmis si mesaj pe telefon . Imi apare in continuare ca mi se va desfiinta magazinul in data de .... .
29.12.2012, 10:30:26
Daca luni este socotita ca fiind zi nelucratoare voi avea un mare ghinion .
Ce as putea sa fac pentru a preintampina o asemenea situatie ?
AccesoriimargeleBuna, magazinul nu se desfinteaza :) doar se inchide pana in momentul cand se proceseaza plata. Stai linistita si eu am avut o situatie similara si cei de la Breslo au solutionat problema foarte repede!
29.12.2012, 17:11:15
CinnamonClovesNu ai scris acum cate zile ai facut plata, dar platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:
29.12.2012, 22:53:19
max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal
Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.
www.breslo.ro/Forum/plata-penru-magazin_topic_7926
Metoda prin mandat postal dureaza cel mai mult, asa ca pe viitor recomandam sa faci plata cu minim 5 zile (lucratoare!) inainte sa expire magazinul, eventual si 1-2 zile de rezerva in plus, ca magazinul sa fie activ fara oprire.
DichisshopBuna :) ma scuzati ca ma bag in seama pe langa subiect, dar nu cred ca are rost sa deschid un subiect separat. Vroiam sa intreb: ce problema este daca se intrerupe utilizarea magazinului pentru cateva zile? pentru ca si mie-mi va expira magazinul si cred ca voi avea o eroare de cateva zile neplatite/inactive. Produsele raman in magazin ascunse nu? si sunt activate din nou dupaia.. ? Multumesc anticipat!
30.12.2012, 14:36:14
CinnamonClovesBuna m3alexx, e cum a scris AcesoriiMargele mai sus: cand magazinul expira, produsele nu se sterg, doar se dezactiveaza si nu mai sunt vizibile. Odata cu reactivarea magazinului dupa plata, produsele reapar.
01.01.2013, 20:52:44
Trebuie doar sa ai in vedere ca in timpul in care magazinul e expirat, deci inactiv, nu ai acces nici la meniul "My Breslo" deci nu poti modifica/ aduga produse, vedea comenzi mai vechi etc.
ciuhatCum se socotesc cele maxim 5 zile lucratoare? Se ia in calcul ziua in care s-a efectuat plata ?
04.01.2013, 14:50:26
GabrielleDecoBuna ziua. Am efectuat o plata pentru activarea magazinului prin transfer bancar pe internet acum 3 zile, banii au fost retrasi din contul meu, am trimis si dovada paltii dar magazinul mee, GabrielleDeco inca nu a fost activat si nici nu am primit un raspuns legat de aceasta problema, desi am trimis doua mesaje. As putea primi un raspuns azi?
18.01.2013, 13:27:23