Forum: Suport Breslo cumparare breslei

• ciuhat
    ciuhat

Am facut comanda de breslei . A doua zi am achitat suma respectiva deci m-am incadrat in termenul de 24 de ore . Am scanat mandatul si l-am transmis pe email . Am transmis si mesaj pe telefon . Imi apare in continuare ca mi se va desfiinta magazinul in data de .... .
    Daca luni este socotita ca fiind zi nelucratoare voi avea un mare ghinion .
    Ce as putea sa fac pentru a preintampina o asemenea situatie ?

29.12.2012, 10:30:26
  • Accesoriimargele
    Accesoriimargele

Buna, magazinul nu se desfinteaza :) doar se inchide pana in momentul cand se proceseaza plata. Stai linistita si eu am avut o situatie similara si cei de la Breslo au solutionat problema foarte repede!

29.12.2012, 17:11:15
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Nu ai scris acum cate zile ai facut plata, dar platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:

max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
    max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
    max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal

Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.
    www.breslo.ro/Forum/plata-penru-magazin_topic_7926

Metoda prin mandat postal dureaza cel mai mult, asa ca pe viitor recomandam sa faci plata cu minim 5 zile (lucratoare!) inainte sa expire magazinul, eventual si 1-2 zile de rezerva in plus, ca magazinul sa fie activ fara oprire.

29.12.2012, 22:53:19
  • Dichisshop
    Dichisshop

Buna :) ma scuzati ca ma bag in seama pe langa subiect, dar nu cred ca are rost sa deschid un subiect separat. Vroiam sa intreb: ce problema este daca se intrerupe utilizarea magazinului pentru cateva zile? pentru ca si mie-mi va expira magazinul si cred ca voi avea o eroare de cateva zile neplatite/inactive. Produsele raman in magazin ascunse nu? si sunt activate din nou dupaia.. ? Multumesc anticipat!

30.12.2012, 14:36:14
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Buna m3alexx, e cum a scris AcesoriiMargele mai sus: cand magazinul expira, produsele nu se sterg, doar se dezactiveaza si nu mai sunt vizibile. Odata cu reactivarea magazinului dupa plata, produsele reapar.

Trebuie doar sa ai in vedere ca in timpul in care magazinul e expirat, deci inactiv, nu ai acces nici la meniul "My Breslo" deci nu poti modifica/ aduga produse, vedea comenzi mai vechi etc.

01.01.2013, 20:52:44
  • ciuhat
    ciuhat

Cum se socotesc cele maxim 5 zile lucratoare? Se ia in calcul ziua in care s-a efectuat plata ?

04.01.2013, 14:50:26
  • GabrielleDeco
    GabrielleDeco

Buna ziua. Am efectuat o plata pentru activarea magazinului prin transfer bancar pe internet acum 3 zile, banii au fost retrasi din contul meu, am trimis si dovada paltii dar magazinul mee, GabrielleDeco inca nu a fost activat si nici nu am primit un raspuns legat de aceasta problema, desi am trimis doua mesaje. As putea primi un raspuns azi?

18.01.2013, 13:27:23