Forum: Orice altceva Cumparaturi de pe Breslo

• love4felt
    love4felt

Am o nelamurire, cate zile se considera politicos ca eu, in calitate de cumparator, sa dau timp magazinului din care am facut o comanda sa imi vada/vizualizeze comanda si sa mi-o confirme? Stiu ca se primeste pe mail notificare ca a primit o comanda noua - cat timp sa acord ca sa o vizualizeze? Daca mie imi trebuie urgent produsul ala, si el nu intra sa isi verifice ce comenzi are, ce as putea sa fac? Daca o anulez, pot primi feedback negativ?

17.11.2013, 15:13:36
  • soso07
    soso07

Ar trebui sa ii trimiti un mesaj si aici, pe Breslo. Poate nu a vazut pe email.

17.11.2013, 15:39:17
  • love4felt
    love4felt

Am trimis si mesaj, dupa ce am trimis comanda, stiu ca notificarile pe mail vin si pentru comenzi, si pentru mesageria privata.

17.11.2013, 15:47:43
  • handmadeCouture
    handmadeCouture

cred ca maxim 3 zile e decent. dar ma rog, si eu am comandat un produs personalizat, primind ulterior un mesaj ca imi va fi expediat in 2 zile. a trecut un an de atunci si nu a mai ajuns coletul :)). eu nu am inteles un lucru: daca tie, in calitate de cumparator ai datele de contact vizibile (numar de telefon, etc) in urma unei comenzi, de ce datele vanzatorului sunt private? daca in momentul in care eu comand dintr-un magazin Breslo un anumit produs, ar trebui sa am acces macar la numarul de telefon al vanzatorului. Cred ca in felul acesta s-ar imbunatati comunicarea client/vanzator si fiecare ar economisi timp.

17.11.2013, 16:07:56
  • love4felt
    love4felt

Gata, s-a rezolvat perfect, maine imi vine comanda acasa. :)

18.11.2013, 13:08:13