Forum: Orice altceva Curierat rapid

• Gab1
    Gab1

Nu stiu daca este locul indicat dar, vreau sa spun tuturor care vor dori o colaborare cu URGENT CURIER sa se gandeasca de doua ori inainte de a le folosi serviciile. Eu am facut o comanda si a stat pachetul la acest curier doua zile si nu cred ca il primeam prea curand daca nu dadeam patru telefoane in decurs de cateva ore. Am fost mintita, data de la un operator la altul, pusa pe linie de asteptare, pentru ca in cele din urma sa primesc un telefon de la cel care trebuia sa aduca pachetul, Dan, scuzandu-se ca ieri n-a avut frane la masina ?!?! dar nu a anuntat nici sefii, nici pe mine. In cele din urma mi-a primos ca va veni in 40 minute. Sper, desi nu mai cred ce spun cei de la URGENT CURIER. Cred ca cel mai bun nume pentru ei ar fi TESTOASA CURIER. Am colaborat foarte bine cu FAN CURIER. Asa ca pazitiva de URGENT CURIER!

17.10.2012, 15:48:54
  • gemsgems
    gemsgems

Ouch! Imi pare rau ca ti s-a intamplat asta. E bine de stiut asa ca eu iti multumesc! :D Se poate totusi sa fi fost doar in acest caz din cauza unui angajat mai putin bun? Poate a mai lucrat cineva cu ei si ne spune.

Eu folosesc curieratul de la Atlassib si n-am avut probleme cu ei. Sunt cei mai ieftini, daca ai timp sa mergi la ei la sediu sa lasi coletele si eventual sa iei banii ramburs. :P

17.10.2012, 18:24:22
  • ramonaignat
    ramonaignat

Eu am lucrat de foarte multe ori cu Fan Curier si niciodata nu am avut probleme pana acum, Intotdeauna coletul a fost livrat chiar a doua zi, au fost seriosi in onorarea comenzilor. Ce imi place este ca vine acasa sa ridice coletul, acasa primesc rambursul. Nu ma mai deplasez eu pana la posta.

Dar se poate intampla, normal. :)

19.10.2012, 09:08:10
  • Vietta
    Vietta

Va sugerez si RCE Activ Logistic http://www.rcelogistic.ro, livrari oriunde in tara fara taxa pe km exteriori.

30.07.2013, 18:43:34
  • Vietta
    Vietta

www.rcelogistic.ro

09.08.2013, 16:27:32
  • Vietta
    Vietta

RCE Activ Logistic

09.08.2013, 16:28:29
  • maia79
    maia79

Eu am contract de cateva luni cu Courier Broker si sunt foarte multumita. Am inteles ca in portofoliul lor de clienti sunt mai multe magazine on-line. Site-ul lor este www.bcourier.ro.

15.11.2013, 15:21:19
  • user75871
    user75871

Ce taxe percep cei de la Fan Curier, pachet + ramburs?
    Multumesc!

15.11.2013, 18:40:46
  • just.paintings
    just.paintings

Eu trimit cu Fan cu plata rambursului in cont (nu e nevoie de contract pt asta) si platesc 25 de lei pentru un colet mic ce poate fi considerat si plic. Daca vrei sa primesti banii "in mana" e mai scump in jur de 36-40 de lei.

16.11.2013, 09:17:56
  • user75871
    user75871

Multumesc frumos!

16.11.2013, 17:03:57
  • foambubbles
    foambubbles

Si eu trimit cu Fan Courier si n-am avut probleme pana acum.

Dar ieri am primit un pachet prin GLS si sunt foarte nemultumita de ei.
    Dupa ce ca a fost procesata comanda in 2 saptamani- vina magazinului (un singur produs, non-handmade), a mai durat 3 zile pana sa ajunga coletul trimis prin curier. Si in astea 2 saptamani mi-am schimbat serviciul (deci s-a schimbat adresa de livrare), iar curierul nici nu voia sa auda de o alta adresa. Cica "v-au invatat prost astia de la Fan Courier, ca vin oriunde vreti, cand vreti...". Cum adica? Pai daca tot platesc atat de mult pentru curier, si nici macar nu sunt rapizi (3zile!!) macar sa se deranjeze sa mi-l aduca unde vreau. Ca altfel preferam posta. Macar nu ma suna nici un impertinent sa-mi spuna cat de neserioasa sunt ca nu-mi iau concediu o saptamana, sa stau si sa astept curierul.

Ba mai mult, simpaticul curier m-a "amenintat" ca ori plec de la servici si merg sa ma intalnesc cu el "unde are treaba", ori trimite coletul inapoi. Dar cand i-am spus "bine, atunci nu-l mai ridic", s-a mai inmuiat si si-a facut treaba in cele din urma.

22.11.2013, 15:30:03
  • Carmen.Sylva.ART
    Carmen.Sylva.ART

OTTO curier are taxa foarte mica pentru livrare simpla, fara ramburs, undeva in jur de 12/13 lei, sunt foarte ok!
    http://www.ottocurier.ro/

24.11.2013, 11:23:42