Forum: Orice altceva daca s-ar putea crea un buton gen "Friend requests"..
tenshae doar o sugestie.
26.03.2011, 17:53:48
dodocare deja se pune in practica..sau am halucinatii...
26.03.2011, 17:57:33
bijouartasa se pare, destul de socant...cand sunt multe alte sugestii cu mult mai utile care au fost aduse in discutie cu multe luni in urma si nu au fost luate in considerare.
26.03.2011, 18:44:11
sau se doreste transformarea site-ului breslo intr-un facebook 2? pentru ca eu una nu vad utilitatea ideii.
AnitaDamacusIncredibil... din platforma de vanzare, in platforma sociala... Adica de ce sa se implementeze ceva gen Google Analytics ( www.breslo.ro/Forum/statistici_topic_1330 ) - ceva ce promitea Luigi acum un an - cand putem, mai bine si mai util, sa ne imprietenim?! Daaaaaa, "friend requests", exact ce lipsea!
26.03.2011, 19:26:11
tenshaohh.. chiar se pune in practica sugestia! Like!
26.03.2011, 20:28:52
Imi pace si butonul de adugare la produse favorite.
LiveMi se pare ok împrietenirea, da' nu ştiu dacă era nevoie de butonul ăla...
26.03.2011, 21:03:38
Apropo de împrietenire: la secţiunea de concursuri, la subiectul dedicat noului concurs, se face o mare şi frumoasă socializare. Cine doreşte, să...pofteşte(n-.am găsit altă rimă:))!
MargauxDaca tot vrem, se pare, sa ne apropiem asa de mult de facebook, atunci e imperios necesar sa avem si un buton de like pentru comentarii. Live, sunt sigura ca ai primi o gramada de like-uri - mie, cel putin, imi plac comentariile tale, iar ultimul in special e irezistibil, imi aminteste de deliciosul stil al lui Kjoco ;-)
26.03.2011, 21:11:17
LiveSăru' mâna pt aprecieri, Margaux! :)
26.03.2011, 21:38:55
Acu'...între noi fie vorba, mie ideea de Facebook îmi şi anume repugnă(nu am cont pe Facebook sau...poate mi-oi fi făcut, cândva, la începuturile mele netuistice), dar asta ţine de ideile "conspiraţioniste" care-mi umblă prin(tre) cei doi neuroni, pe când ei încearcă să pună de o sinapsă.
bijouarteu inca nu mi-am revenit din soc si sper sa fie o gluma, sincer...si adminii sa se ocupe de lucruri mai serioase si cu adevarat necesare.
26.03.2011, 21:47:18
adica personal sunt satula de site-uri gen facebook, hi5 si altele. nu vreau sa vad asa ceva si aici.
LiveAi uitat de Twitter, Bijou! Hmmm...:D :))
26.03.2011, 21:53:30
tenshapare a fi pe gateala ..
26.03.2011, 22:03:05
Cererile se trimit in sectiunea 'profil' (buton in dreapta) si pentru accept e o iconita langa cea de mesaje;
urmatoarul pas:
Care ar fi urmatoarea sugestie pe care o doriti finalizata in continuare (cea mai arzatoare)?
LiveSă plece Guvernul Boc. Merge? :))
26.03.2011, 22:06:57
vintage.timenu m-am prins cum functioneaza...intr-un magazin imi apare un omulet iar in al 2 lea magazin al meu imi apare un R...R de la request? si daca e asa cum vad cine ma vrea? caci apasand pe buton nu imi arata nimik nou...
26.03.2011, 22:46:52
bijouartpoate cosul de cumparaturi?
26.03.2011, 23:44:23
DENISEbreslo a avut cindva chat,nu-si aminteste nimeni?se vedeau online persoanele de la favorite...
26.03.2011, 23:49:40
dodo" Care ar fi urmatoarea sugestie pe care o doriti finalizata in continuare (cea mai arzatoare)?"
27.03.2011, 08:38:42
Am retinut-o...
Se pare ca esti " zanul cel bun" si orice dorinta iti este indeplinita...sa ma gandesc...sa ma gandesc...
tensha@dodo: ce ai zice daca ai avea ca dorinta ca azi la 18:00 sa fie soarele aproape-aproape la fel de sus pe cer ca ieri la 17:00 ?
27.03.2011, 12:06:42
dodoZanule ce bun...adu-mi soare pe cerul meu plin de nori ( macar nu mai ploua ) daca este sa ne rezumam la soare..deocamdata..
27.03.2011, 12:22:39
dodo..si dorinta de azi de la 12.15 sa fie urmare a celei implinite ieri la 11.15
27.03.2011, 12:37:55
dodoE ultimul mesaj...
27.03.2011, 12:50:54
E soare!!!
Deci cum spune zicala populara" ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti!" ..
Adrian esti magic!!!
tenshaOhh.. perfect - repede, fuga la bronzat până nu mă răzgândesc :)
27.03.2011, 13:30:42
issaEu nu am primit nicio cerere de prietenie ;( doar mesajul nesuferit cum ca trebuie sa-mi platesc taxa :D
27.03.2011, 13:47:04
Tot am primit ceva...
bijouxdemonangeti-am indeplinit dorinta Issa sau mai bine spus am vrut sa fii primul meu prieten pe Breslo :D
27.03.2011, 13:55:57
Live, eu abia acum am obs ca esti nascuta pe 8 iunie... eu sunt pe 6 iunie :p
JewelswithloveInca o geamana....yupiiii....spuse cea de pe 1 iunie.....:))))Cu magaru'n frunte!!!!!Si,ca sa nu fiu total off-topic,as vrea de zanul cel bun posibilitatea de a sterge mai multe mesaje odata...nu one by one....se poate,zanule?????Ca,daca aduce si soarele unde si cum vrea:))))),e clar ca le poate pe toate!!!!!
27.03.2011, 14:01:34
LiveEste aşa...cu prietenie, cu soare(pe forum, că pe cer...nu prea), cu frumos şi minunat! Acu'...mai rămâne să aflu cum se poate să ceri cuiva prietenia:)) şi unde Dumnezeu vezi lista cu prietenii. Dar...step by step!
27.03.2011, 14:31:38
Pup încă o Geamănă! În felul ăsta...va fi în aer acest site!:))
DeianeiraJewelleryDa , chiar asa. Am primit si eu o cerere , am acceptat-o dar nu vad unde s-a dus si unde la randul meu trebuie sa plasez cererea.
27.03.2011, 14:37:36
bijouxdemonangeAsta ma intrebam si eu, unde iti vezi lista cu prieteni :-? Sau cum aflu daca mi-ati acceptat prietenia sau nu :)))) Ca sa stiu si eu unde ma situez, in aer in aer dar totusi?! :)))
27.03.2011, 14:50:11
bijouxdemonangeAa, Cristina, prietenia, ca s-o ceri cuiva, tre sa mergi sa faci cunostinta cu persoana intai : adica mergi in profil si daca-ti place ce vezi ii propui sa fiti prieteni :)))
27.03.2011, 14:54:38
Apropo de alte siteuri de socializare: mie pe facebook mi-a fost blocata pt cateva zile optiunea de a cere prietenii, ca cica daca nu cunosc persoanele respective nu e bine, desi serios acum, sunt prieteni din copilarie, adolescenta, scoala, colegi etc pe care i-am regasit pe facebook cautand printre prietenii prietenilor deja avuti:))) si culmea eu primesc mereu cereri de la persoane care nu le cunosc si mai mult ca sigur nu le voi cunoaste vreodata in realitate :))) Un paradox de neinteles pt mintea mea aeriana :))
issaMultumesc Andra !
27.03.2011, 15:06:43
Ma bucur ca esti prima mea prietena! :)
Momentan nu te gasesc si nici nu stiu cum sa cer prietenia !
Probabil esti pe acolo dar nu te vad eu:(
bijouxdemonangee un buton in pagina de profil "adauga ca prieten" si apoi respectivei persoane ii apre ca are cereri de prietenie undeva langa butonul cu mesaje
27.03.2011, 15:14:19
De gasit prietenii, nu stiu pe unde i-am putea gasi, important este ca avem buton de imprietenit :))) chiar daca nu ne stim bine cercul de prieteni :))
tonycatChiar era nevoie de aceasta functionalitate a site-ului?
27.03.2011, 15:16:15
bijouxdemonangevoi considera intrebarea drept una retorica.... si o sustin :) (lasand toata gluma si "aerul" la o parte)
27.03.2011, 15:19:56
bijouxdemonangeGandindu-ma un pic, cred ca butonul si implicit aceasta optiune si-ar avea utilitatea in momentul in care listele de prieteni ar fi publice. Adica eu intru pe profilul tau si iti vad acolo prietenii, poate pe unii cu magazin, nu i-am descoperit, fiind mai retrasi si platforma "inghititoare", si cu ocazia asta ii descopar mai usor
27.03.2011, 15:40:38
jewelry.suppliesCu riscul de a fi din nou inclusa in grupul restrans al celor care sunt vesnic “Gică Contra” si mereu nemultumiti de orice modificari… sustin si eu intrebarea de mai sus: chiar era nevoie (avem buton de “adauga la magazine favorite”, de “vezi cui ii mai place acest magazin” de “share pe Facebook”)? In conditiile in care (ma repet, stiu), in alte topicuri sunt atatea solicitari care isi asteapta cuminti, randul, la solutionare?
27.03.2011, 15:47:44
www.breslo.ro/Forum/modificarea-stocului-pentru-mai-multe-produse_topic_3584
www.breslo.ro/Forum/Propunere-mesaj-automat-pe-email-dupa-bifarea-unei-comenzi-ca-trimise_topic_3635
www.breslo.ro/Forum/Trimiterea-comenzilor-pe-rand_topic_1396
www.breslo.ro/Forum/Comentarii-la-produse_topic_1388
www.breslo.ro/Forum/Stoc-produse_topic_2148
www.breslo.ro/Forum/Administrare-comenzifeedback_topic_2033
www.breslo.ro/Forum/Vacation-mode--si-bifare-activ-inactiv_topic_983
Sunt doar cateva pe care le-am gasit, „citind pe diagonala” sectiunea de Idei si sugestii.
Plus ca acum s-a ascuns si locatia vanzatorului/cumparatorului. Nu se mai vede in pagina principala, cum era inainte, se vizualizeaza doar accesand profilul. Mi se parea util sa vad “din prima” cat mai multe informatii despre cel/cea care a lansat o comanda sau despre cel/cea de la care vreau sa cumpar ceva. Dar asta e off-topic si imi cer scuze pentru iesirea din subiect.
Zi minunata!
kitiposibilitatea stergerii mai multor mesaje odata ca imbatranesc de tot incercand sa-mi fac putina curatenie in inbox
27.03.2011, 16:29:28
queenBEAD1sustin parearea lui jewelry.supplies un al doilea buton de adauga produs favorit mi se pare inutil, avand in vedere ca puteam adauga produsul la favorites apasand aceea inimioara rosie de sub profil...
27.03.2011, 17:05:58
Tare folositoare ar fi o posibila modificare/stergere a mai multor produse in acelasi timp din lista de produse... si cred ca nu numai mie avand in vedere ca suntem multe magazine (mai ales cele cu furnituri) cu multe produse in stoc...
Si nu functioneaza varianta pe care am primit-o cum ca sa deschid produsul in alt tab...nu se salveaza modificarile decat pentru primul produs...am incercat de n ori... o fi ''bug'' la mine
punctGAr mai fi nevoie de inca un buton cu amici si unu cu dusmani :)
27.03.2011, 17:28:15
LiveMda, câtă vreme nu ştie nimeni care-i sunt prietenii şi care sunt prietenii altora(deşi...la cum e construit site-ul, chiar că nu prea-şi avea rostul aşa ceva), pare complet inutilă opţiunea.
27.03.2011, 17:50:19
Menţin ideea de a exista un forum "normal".
Susţin pe Jewelry la partea cu localitatea vânzătorului! Era foarte bine când era la vedere! Şi pt noi, cei care ştim cu ce se mănâncă site.-ul, căci vedeam imediat, dar şi pt clienţii nefamiliarizaţi cu site-ul şi care, poate, nu vor şti unde şi cum să caute. TENSHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, dacă tot eşti "zânul bun", fă matale "pac!" cu bagheta magică, zic!:)
lycurycy18sustin ideea cu localitatea din care este vanzatorul, nu inteleg de ce nu mai exista?acum o saptamana chiar ma gandeam ce bine ca pot vedea pe cei din bucuresti in ce sector stau, ca sa stiu unde stabilesc un loc de intalnire pt eventuale vanzari.
27.03.2011, 18:47:47
LiveBa se vede localitatea, Lycurycy, dar doar atunci când dai la profil!
27.03.2011, 19:53:28
MADeeaDe obicei am fost multumita de schimbarile pe care le-a suferit breslo dar asta cu "prietenia" nu e cam acelasi lucru cu "magazine favorite"? Daca nu e... imi cer scuze. Si sustin si eu ideea cu localitatea... mi se pare util cand intru in magazin sa vad de unde e vanzatorul. Mi s-a intamplat de multe ori sa am nevoie de anumite produse urgent si in felul acesta puteam sa elimin repede magazinele care nu erau in Bucuresti. Nu zic ca e mare bataie de cap ca trebuie sa intru la profil dar de ce sa nu fie la fel de usor ca inainte? (nu tin minte sa se fi plans cineva ca il deranjeaza ca se vede pe prima pagina localitatea).
28.03.2011, 03:10:03
Revenind la asta cu cererea de prietenie... Avand in vedere ca momentan "magazine favorite" mi se pare cam acelasi lucru nu cred ca era o urgenta implementarea ei... Mult mai importante mi se par cererile membrilor breslo de la Idei si sugestii.
Nu dati cu parul, e doar o parere...
handMADEinaIntrasem sa scriu ca mi se parea util sa se vada "din prima" localitatea, fara sa mai dai click pe profil (oricum am dat mai multe click-uri pana am descoperit unde s-a ascuns). Vad insa ca au scris si altii despre asta, nu fac decat sa ma alatur lor, daca vor fi mai multe voci, poate o sa tina cineva cont de ele.
28.03.2011, 09:47:08
Si ca sa-mi dau cu parerea si despre "imprietenire", da, si eu consider ca e oarecum inutila din moment ce avem "favoritele".
LaurazinCerere de prietenie?! PENTRU CE? Sau e un concurs de...idei si sugestii inutile?!
30.03.2011, 21:23:30
Sincer, e ultimul lucru pe care-l asteptam....Dar acum ma gandesc si la un buton de matrimoniale, sau file de jurnal intim...De ce nu....!?
Poate sunt eu mai asociala...dar mie-mi pare INUTIL.
GOTsi mie mi se pare cam inutil...poate pentru ca nu mi-a cerut nimeni prietenia :))
31.03.2011, 02:20:26
mariapasoricum, vad ca tot aduc 'imbunatatiri'...dar acea imbunatatire pe care o vor multi tot nu apare: sa poti umple cosul cu produse de la n vanzatori dar sa cumperi pe rand de la fiecare ! mi se pare esentiala...
31.03.2011, 09:38:12
LiveDaaaaa, Maripas, clar!!!!! Că eu mă apuc să pun în coş tot ce mi-ar pofti sufletul, iar când e să comand...ţin cont de ce poate portofelul, drept pt care trebuie să mă apuc să şterg produsele pe care nu le pot comanda şi...tot aşa. Mă refer la faptul că trebuie să las produse de la un singur vânzător.
31.03.2011, 12:01:16
ladymagpiesi eu sint nedumerita... la ce foloseste imprietenirea asta? :-(
04.04.2011, 22:49:56
sa dau accept, sa dau ignore? ^^
LiveŞi până la urmă unde se vede pe cine ai în lista de prieteni? Se vede undeva?
19.05.2011, 10:31:39
zuzuflorPrietenia se poate cere doar clientilor!!! Din cate mi-am dat eu seama! Apoi e bun ca sa racolezi clientii altora sa le arati ca si tu poti face ce face respectivul la pret de dumping! :)))))))))))))))) Asa a facut mie "doamna" din "black list" cu clientii mei!!!! Interesant nu???? :))))))))))))
19.05.2011, 11:03:52
zuzuflorSau nu doar clientilor..nu stiu de ce la unii imi apare butonul si la altii nu!!! Foarte interesant.,...avand in vedere ca nu am acceptat nici o cerere..din cate stiu eu :(! Ma rog...nu prea am timp sa-mi bat capul :)))) Dar se poate folosi cu brio in situatia de mai sus...:)))))))))))))
19.05.2011, 11:06:37