Forum: Suport Breslo Date contact vanzator
user61482Nu stiu daca s-a mai discutat pe tema asta, mie una mi-ar placea sa vad datele celui de la care cumpar in cazul in care fac o comanda. De exemplu, am facut o comanda intr-un magazin de pe Breslo pe data de 28.02 si nu am primit produsele. Comanda mea apare inca la " in curs de trimitere ". Eu am o adresa de post restant si, va dati seama ca trebuie sa ma duc in fiecare zi la posta, sa stau la coada, sa intreb daca mi-a venit sau nu pachetul... Am trimis o gramada de mesaje prin mesageria Breslo, fara niciun raspuns :( Mi se pare de prost gust.
14.03.2013, 14:33:49
So, intrebarea mea este: In aces caz, cum pot lua legatura cu vanzatorul? Deja nici nu stiu daca mai am nevoie de materialele acelea pe care le-am comandat, imi trebuiau pt 8 martie...dar daca tot am facut comanda...
Si daca refuz marfa acum, ghici cine primeste feedback negativ?
handmadeCoutureSi eu sunt intr-o situatie oarecum asemanatoare cu a ta. Am comandat un produs in data de 05.12.2012 si nici pana acum nu mi-a fost livrat. Evident, am cumparat din alta parte ulterior. Am fost de cateva ori interesata de anumite produse si dupa ce am trimis mesaje catre vanzator, nu am primit niciun raspuns. Sau am comandat ceva si mi-a fost livrat cu mare intarziere. Nu mi se pare corect. Inteleg ca unii vanzatori poate nu intra zilnic pe Breslo sa isi verifice comenzile. Ma gandesc ca daca numarul de telefon al cumparatorilor apare in momentul plasarii unei comenzi, poate ar trebui ca si vanzatorilor sa le fie afisate numerele de telefon.
14.03.2013, 14:58:27