Forum: Orice altceva De ce Google nu gaseste produsele mele?
Mali.marMi-am deschis de curand si eu un magazin pe Breslo: Croset. Daca dau cautare direct de pe Breslo, apar si produsele mele listate in urma cautarii. De pe Google, in schimb, gasesc doar produse din alte magazine Breslo; nici un produs din magazinul meu. Imi spuneti, va rog, care este motivul?
28.11.2010, 22:01:39
CinnamonClovesAsta este o chestiune care nu are legatura cu Breslo ci cu modul de indexare Google.
28.11.2010, 23:17:13
Pe de-o parte se poate ca unele produse nou adaugata sa nu fi fost inca indexate de Google. Pe de alta parte poate avea legatura cu faptul ca la unele produse nu ai text la descriere (decat 2-3 cuvinte), ceea ce inseamna ca Google efectiv nu are de unde sa ia informatia despre produsele tale.
De ex. daca cineva cauta "husa telefon crosetata handmade" dar la tine in titlu si descriere nu apare decat husa telefon, produsul tau nu va fi afisat la rezultate pentru ca nu este considerat relevant.
Pana la urma, algoritmul de afisare a rezultatelor pe Google este un secret pe care probabil numai el il stiu, mai joaca un rol si cate vizite ai avut pe pagina produselor, cate linkuri duc spre produs si tot asa.
Nici eu nu imi gasesc toate produsele de pe Breslo daca dau un search pe Google, asta e :)