Forum: Suport Breslo De ce nu pot avea numele vechi al magazinului?

• dinfir331
    dinfir331

Am redeschis de cateva zile. Am incercat cu numele vechi "dinfir", mi s-a raspuns ca este ocupat, incerc sa intru in acel magazin si nu exista. Sa ma resemnez?

05.12.2015, 09:14:28
  • AcasaCuIna
    AcasaCuIna

Magazinul dumneavoastra vechi exista, la adresa www.breslo.ro/dinfir
    Trebuie sa va logati pe Breslo cu datele contului pe care l-ati avut, utilizator dinfir si parola pe care o stiti doar dvs. Apoi, dupa ce va logati, va trebui sa va redeschideti magazinul, facind click pe linkul "vinde" de la baza paginilor Breslo, oricare pagina.
    Dar, pentru ca deja ati deschis un magazin nou, va recomand ca inainte de a va redeschide magazinul vechi sa contactati echipa Breslo, explicind situatia, pentru a nu fi taxata pentru relistarea produselor.

06.12.2015, 19:30:01
  • AcasaCuIna
    AcasaCuIna

Acum imi dau seama, utilizatorul este DinFir, poate conteaza si literele mari si de aceea nu v-ati putut loga.

06.12.2015, 19:31:07
  • EtnoWare
    EtnoWare

dinfir331 adresa deja exista deoarece te-ai inregistrat pe platforma Breslo, fie chiar si cu mult timp inainte. Pentru a putea recupera magazinul tau, trimite un mail la [email protected] si explica-le colegilor despre ce este vorba. Daca nu te descurci apoi, trimite-mi un mesaj aici, pe Breslo, in privat si vedem cum rezolvam :)

07.12.2015, 17:43:47