Forum: Orice altceva De ce sustineti magazinele Bon prix???

• ralurad
    ralurad

Nu este nimic BON acolo.......am cunostinte care au incercat sa cumpere de la ei, au primit alte produse, au platit taxe de curierat si postale de 2 3 ori mai mari nu se mai pot intelege si descurca problemele create.....asa ca ma intreb sincer.......de ce au spatiu in acest site?? Mi se pare ca asta contravine tuturor conceptelor promovate din zona asta, oare gresesc?? Da stim publicitatea e buna/necasara......pentru ca aduce bani.........ma rog ....dar gasiti altii care merita sa fie vazuti, sau cautati opinii inainte de a le oferi spatiu. O simpla parere

25.11.2010, 14:35:16
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Cine sunt BonPrix? Nu am reusit sa gasesc nimic la o cautare dupa vanzatori.

25.11.2010, 15:02:19
  • ralurad
    ralurad

este spatiu publicitar,pe breslo........ nu e magazin.......banner sau cum ii spune

25.11.2010, 15:21:52
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Ah, eu am ad blocker :)

25.11.2010, 16:06:59
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

cred ca am vazut si eu ceva l un moment dat, dar nu i-am dat importanta. Acum nu gasesc asa ceva

25.11.2010, 18:48:42
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Pe Blog e reclama respectiva!

25.11.2010, 19:28:28
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Daca va referiti la reclama de pe blog de sub "facebook" acela e un contextual ad care apare la fiecare altfel in functie de locatie si de alte preferinte numai de google stiute. De ex. la mine e o reclama de la Groupon Germania care banuiesc ca voua nu va apare.

Deci nu e nicio selectie pe care o face Breslo sau asa, e pur si simplu o reclama de la google bazata pe preferintele voastre de navigare.

25.11.2010, 19:35:50
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

a, vazut si eu navigandd prin categorii. E google add , nu are breslo treaba. Ele sunt selectate de google in functie de profilul site-ului pe care apar si bineinte;es de locatie

25.11.2010, 21:53:44
  • Aitch
    Aitch

ahaa! si eu care ma gandeam ca e tare c-au bagat baietii de la breslo spatiu publicitar pentru Eurail :)

25.11.2010, 23:30:55