Forum: Orice altceva De Craciun, sa-i promovam pe cei mai mici breslasi!
floaredesufletTare sunt curioasa care sunt cei mai mici breslasi pe acesti site. Dragilor, daca va inscrieti in aceasta categorie, iata, propun o sectiune pentru voi, unde breslo sa va promoveze de Craciun. Astept inscrieri,(numele vostru nu este obligatoriu, suficient daca precizati magazinul, varsta voastra , scoala, preocupari) iar eu voi face o galerie dedicata voua. Va astept !
18.12.2010, 20:49:55
forHOPEMinunat gest, acum in prag de Craciun! Felicitari pentru initiativa! As deschide eu capul de lista, desi sigur nu sunt cea mai micuta breslasa ;)
18.12.2010, 21:31:56
magazinul meu este ForHope, ma numesc Diana si am 22 de ani...majoritatea breslasilor ma "cunosc" de pe blogul http://creezpentrutine.blogspot.com
ChrysStiu ca nu ma incadrez in cerinte (nu am inca un magazin deschis), dar tare is curioasa si eu daca sunt si persoane de seama mea sau chiar mai mici decat mine.
18.12.2010, 22:14:39
Acestea fiind zise, Cristina aici - 18 ani; poate la anul voi trece si eu in tabara vanzatorilor, dat fiind ca acum doi ani exact de Craciun faceam prima comanda de furnituri.
Revenind, felicitari pentru initiativa, e una foarte frumoasa (alaturi de topicul cu meseriile reale ale breslasilor) si abia astept sa vad rezultatul!
floaredesufletEi, bine ati venit !Multumesc frumos pentru aprecieri si atept in continuare sa se adune cat mai multi juniorii breslasi!
18.12.2010, 22:42:12
simona.florentinainteresant topicul tau, chiar ma intrebam cati ani are cel mai tanar breslas. eu am 19 ani si am de cateva luni un magazinas pe breslo (simona-florentina) cu obiecte din hartie.
18.12.2010, 23:03:19
punctGSuper magazinul tau @simona-florentina, bravo, si super si topicul, din cate am inteles varsta minima pentru vanzatori este de 18 ani deci din nefericire probabil nu sunt sub aceasta varsta...
18.12.2010, 23:14:26
arlena97hello!super idee.rar cei mici sunt luati in seama .Eu ma numesc Arlena am 13 ani si tot ce este in magazinul mamei mele www.breslo.ro/Shop/arlena97 sunt lucrate de mine .
02.01.2011, 19:05:20