Forum: Concursuri DECERNAREA PREMIILOR Provocari Breslase PERSONALITATI CELEBRE, PLANETE SI ELEMENTE - Zodia TAUR

  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Buna seara dragii mei

    Nu-i asa ca v-a placut cum artizanii nostri au luat taurul de coarne? Mie una mi-a placut ceea ce au realizat si unele lucrari tare imi mai fac cu ochiul :D Dar astept cuminte Gemenele mele :P

    Pentru mine a fost o delectare plimbarea (nu doar admirativa) printre aceste lucrari, am pasit alaturi de “o femeie puternica, plina de sarm si naturalete”, “ce merita cu respect deplin toate florile, in special cele de mai”, adunate cu grija de pe “campul ce se intinde dragastos sub cerul senin” si am iubit nespus, “cu inima plina de dragoste inaltatoare si pasionala”, “siguranta fiindu-i protejata” “de insusi osteanul adevarului. Un suflet realist “, “de o bogatie nemaintalnita, adanc inradacinat in teluric” si “un neclintit deovtament fata de camin si frumos” m-au fascinat. Si mi-au amintit din nou de “iubirea statornica, in anotimpul maturitatii “si “m-am conectat plina de emotii cu universul”,” cu frumosul, cu arta”, “formand o pereche-nepereche ce tainuie” “doruri ascunse, lacrimi mistuite in focul pasiunii”... Si “fara a pierde-si feminitatea si farmecul”, “femeia aceasta plina de naturalete si aparent fragila”, o gasim “profund atasata de caminul ei cochet si plin de caldura”.
    Cum sa nu ramai cu asemenea ganduri, cand chiar cu cateva ore in urma, o prietena draga mie, o tauroaica ce pare ea insasi a fi fost descrisa in aceste randuri, si-a luat destinul “de coarne” si a pornit sa isi astearna lumea la picioare, luptand pentru caminul ei si pentru o viata mai buna?! Tipic unei femei taur :) Si astfel eu ii dedic aceasta editie, ce docmai s-a incheiat, prietenei mele Andreea, care a fost alaturi de mine mereu (si stiu ca va fi in continuare, chiar daca de la mii de kilometri departare) si careia ii doresc sa reuseasca in ceea ce si-a propus pentru ea si familia ei!

    Si pentru ca acest concurs nu ar fi fost posibil fara parteneri de nadejde, sponsori carora le multumesc din suflet pentru sustinere, apreciere si incredere in mine si in acest proiect:

    1. Accesorii Bijuterii www.breslo.ro/Shop/accesorii.bijuterii - membru juriu si sponsor a unui voucher de cumparaturi in valoare de 50 lei.

    2. Adalee www.breslo.ro/Shop/Adalee sponsor a 2 vouchere de cumparaturi in magazinele Adalee, in valoare de 50 si respectiv 25 lei.

    3. Artlubiju www.breslo.ro/shop/ARTLUBIJU ne sustine cu 1 voucher de cumparaturi in valoare de 50 lei si 4 vouchere a cate 25 lei fiecare.

    4. Breslo www.breslo.ro/ care ne sustine in continuare prin gratuitatea magazinului provocari Breslase

    5. Camelia Handmade www.breslo.ro/shop/camelia.handmade - moderator, mebru juriu si sponsor - ofera un voucher de cumparaturi in valoare de 35 lei si un pachet de margele din pietre semipretioase

    6. Cryssta www.breslo.ro/shop/cryssta - sponsor ce ofera 4 vouchere de cumparaturi in valoare de 25 lei fiecare.

    7. Geodecor www.breslo.ro/shop/geodecor - ofera 2 vouchere a cate 50 lei fiecare

    8. hobby,shop www.breslo.ro/shop/hobby.shop - ofera un voucher de cumparaturi in valoare de 25 lei

    9. HobbyShop www.breslo.ro/shop/HobbyShop - ofera 1 voucher de cumparaturi in valoare de 50 lei si 2 vouchere in valoare de 25 lei fiecare

    10. IzvorulDePerle www.breslo.ro/Shop/IzvorulDePerle - sustine cu 1 voucher in valoare de 50 lei si 2 vouchere in valoare de 25 lei fiecare

    11. Kalimera www.breslo.ro/Shop/kalimera - cadouri pentru mine si Camelia (ca organizatori si moderatori) - cate o husa personalizata de telefon

    12. Margele si accesorii www.breslo.ro/Shop/margele.accesorii ofera un voucher in valoare de 25 lei

    13. Textile Art www.breslo.ro/Shop/Textile-art - ofera un tablou din fetru, realizat la comanda

    14. ZOXY - www.breslo.ro/Shop/ZOXY ofera un voucher in valoare de 25 lei


    Juriul, cu tot respectul ma inclin pentru pretioasele aprecieri si sugestii:

    Adela Petcu - artizan si catigatoarea Provocari Breslase- Berbec
    www.breslo.ro/shop/treasureofpirates

    Camelia Bretan- artizan, moderator si castigatoare a multor premii Provocari breslase, Zodiacul Breslo
    www.breslo.ro/shop/camelia.handmade

    Diana Ciulei - artizan si sponsor Provocari Breslase
    www.breslo.ro/Shop/accesorii.bijuterii

    Raluca Minut- Presedinte Juriu; artizan si castigatoarea a multor premii Provocari Breslase- Zodiacul Breslo
    www.breslo.ro/shop/laruca

    Silvia Motovelet - artizan si castigatoarea Provocari Breslase- Berbec
    www.breslo.ro/shop/jewelswithlove

    Si pentru ca nu vreau sa prelungesc si mai mult suspansul, va prezint cu drag castigatorii si participanti la Editia a III-a a Provocari Breslase, avand ca tematica Zodiacul, de data aceasta dedicata Zodiei Taur! Drept pentru care, va prezint urmatoarele, in ordinea premiilor, dar si a punctajelor obtinute:

    PREMIUL I BIJUTERIE (100 lei): “I SET FIRE TO THE RAIN” Creatie realizata de GABRIELA SAFTA (www.gabys.breslo.ro/)
    - o lucrare impresionanta, profunda, inspirata de melodia nepretuitei Adele, reprezentanta de seama a acestei zodii (http://youtu.be/xBcMKwbMEcQ) in care ne vorbeste de “doruri ascunse, lacrimi mistuite in focul pasiunii”, lucrare ce a obtinut 140 puncte din partea juriului dar si un numar de 10 voturi din partea publicului, aducandu-i si un premiu de popularitate in valoare de 25 lei.
    Va invit sa ii admirati lucrarea deosebita:
    www.breslo.ro/Product/I-Set-Fire-To-The-Rain---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele--zodia-Taur_630034

    PREMIUL AL II-LEA BIJUTERIE (75 lei) : “VANILLA SKY” Creatie realizata de MONICA IACOVENCO (www.breslo.ro/Shop/sugestive)
    - o explozie de culori fascinante si atragatoare, inspirata de nimeni alta decat “femeia aceasta plina de naturalete si aparent fragila”, Penelope Cruz in filmul Vanilla Sky (http://www.imdb.com/title/tt0259711/), lucrare ce a obtinut in urma evaluarii 137 puncte dar si un numare de 14 voturi din partea publicului, ceea ce ii confera si PREMIUL DE POPULARITATE AL SECTIUNII BIJUTERIE, un voucher in valoare de 50 lei.
    Nu ezitati sa o (re)vedeti si sa va incarcati de energie pozitiva ce o cuprinde acest set :
    www.breslo.ro/Product/Vanilla-Sky--Concurs-Bijuterie-Personalitati-Celebre-planetele-si-elementele--zodia-TAUR_630143

    PREMIUL AL III-LEA BIJUTERIE(50 lei): “ENZURI” realizat de ALINA MIHAI (www.breslo.ro/Shop/gemsgems)
    - un set impunator, dar profund, “o pereche-nepereche ce tainuie” secretele pamantului, lucrare ce a obtinut un numar de 134 puncte in urma evaluarii dar si un numar de 9 voturi din partea publicului.
    Nu va va parea rau cu siguranta, mai ales daca sunteti taur, daca veti admira din nou acest set de vis :
    www.breslo.ro/Product/Set-Enzuri---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele--zodia-Taur_630031

    PREMIUL I DECORATIUNI (75 lei): “AUDREY”, cutie de bijuterii realizata de GABRIELA SAFTA (www.gabys.breslo.ro/)
    - Gabriela a inchis dar si deschis prin aceasta cutie superba de bijuterii, intelepciunea si frumusetea celei care “fara a pierde-si feminitatea si farmecul”, a avut curajul de a cuceri lumea printr-un suflu nou, Audrey Hepburn, al carei stil inconfundabil a fost marcat prin filmul Breakfast at Tiffany’s ( http://www.imdb.com/title/tt0054698/) ; lucrarea a obtinut un numar de 132 puncte in urma evaluarii , dar si un numar de 9 voturi din partea publicului, ceea ce ii atribuie PREMIUL DE POPULARITATE AL SECTIUNII DECORATIUNI, in valoare de 25 lei.
    Superba cutie a comorilor ascunse ale inimii si sufletului, ce i-a adus Gabrielei si un tablou din fetru, dupa tematica si coloristica proprii, realizat de talentata si extraordinara Ravai Aranka (textile Art), lucrarea necesita toata atentia si deschiderea pentru a-i primi si ascunde secretele:
    www.breslo.ro/Product/Audrey---Concurs-Decoratiuni-Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-Taur_630041

    MENTIUNE SPECIALA BIJUTERIE (25 lei): “PANORAMA INTRE ZAMBET SI PAMANT” realizata de RAVAI NAGY ARANKA (www.breslo.ro/Shop/Textile-art)
    -Aranka a reusit inca o data sa ne surprinda cu maiestria in care manuieste acul si lana, punandu-ne in fata unui “camp ce se intinde dragastos sub cerul senin”, panorama captivanta de inspiratie daliana, un al reprezientant talentat al acestei zodii (http://ro.wikipedia.org/wiki/Dali) , lucarre ce i-au adus un numar de 132 puncte in urma evaluarii, situandu-se pe locul al Iv-lea in aceasta sectiune dar si 13 voturi din partea publicului ( lupta a fost stransa!), ceea ce ii aduce si PREMIUL DE POPULARITATE AL SECTIUNII BIJUTERIE, in valoare de 50 lei.
    Un tablou-bijuterie, merita revazut si simtit, cu mintea deschisa pentru a-i accepta visarea:
    www.breslo.ro/Product/Panorama-intre-zambet-si-pamant---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR_628950

    MENTIUNE SPECIALA BIJUTERIE (25 lei): “BARBARA” creatie marca MIRELA MOHJAZI (www.breslo.ro/Shop/mirelamohjazi)
    - o lucrare fabuloasa, complexa, de o frumusete abundenta in elementa naturale, sugerand “o femeie puternica, plina de sarm si naturalete” asa cum este Barbara Streisand, o cantareata, o actrita dar si o femeie extraordinara (http://www.imdb.com/name/nm0000659/), a obtinut in urma evaluarii un numar de 130 puncte, dar si 10 voturi din partea publicului, care i-au adus un PREMIU DE POPULARITATE in valoare de 25 lei.
    Fiind o lucrare complexa, nu iti ajunge doar o privire pe fuga pentru a-i descoperi tot farmecul, asa ca te invit sa te opresti cateva minute in fata acestei opere profunde:
    www.breslo.ro/Product/Barbara---Concurs-Bijuterie-Personalitati-celebre-planete-si-elemente--zodia-TAUR_623133

    PREMIUL AL II-LEA DECORATIUNI (50 lei): “PAMANT SI SOARE”, lucrare realizata de CARLA CRISTINA STIOPEI (www.breslo.ro/Shop/carla69)
    - o decoratiune vesela si placuta, perfecta pentru a infrumuseta “caminul cochet si plin de caldura” al femeii taur, a obtinut 122 puncte in urma evaluarii, dar si un numar de 4 voturi din partea publicului.
    O astfel de lucrare i-ar placea oricui sa ii infurmuseteze caminul drag, asadar va invit din nou sa admirati:
    www.breslo.ro/Product/Pamant-si-Soare--Concurs-decoratiuni-Personalitati-Celebre-planetele-si-elementele---Zodia-TAUR_630881

    PREMIUL I ACCESORII (50 lei): “HUSA TELEFON” realizata de Odilia Mistretu (www.breslo.ro/Shop/kalimera)
    - o husa perfecta, simpla si eleganta, naturala in intregime numai buna pentru “ a proteja siguranta” telefonlui, lucrarea a obtinut un numar de 118 puncte in urma evaluarii, dar si 8 voturi din partea publicului, conferindu-i statutul de FAVORITA PUBLICULUI CA ACCESORIU si un premiu in valoare de 25 lei.

    www.breslo.ro/Product/Husa-Telefon-Taur---Concurs-Personalitati-celebre-elementele-si-planetele---zodia-Taur_629408

    ALTE PREMII DE POPULARITATE (datorate punctajului apropiat obtinut - 10-11 voturi din partea publicului), in valoare fiecare de 25 lei:

    “IUBIRE”, creatie realizata de CLEOPATRA COSULET (www.breslo.ro/Shop/cleopatra5), o lucrare atragatoare si jucausa, inspirata de poezia Iubire a lui Lucian Blaga, ce a fost crosetata ca “iubirea statornica, in anotimpul maturitatii “, a obtinut un numar de 125 puncte in urma evaluarii, dar si 10 voturi din partea publicului
    www.breslo.ro/Product/Iubire---Concurs-Bijuterie-Personalitati-celebre-planetele-si-elementele--zodia-Taur_629854

    COPPER PSYCHO TAURUS, lucrare realizata de GABRIELA CONSTANTINESCU (www.breslo.ro/Shop/blanitza)
    - o lucrare monumentala, purtand profund amprenta Gabrielei dar si realismul conferit “de insusi osteanul adevarului”, in acord perfect cu personalitatea psihanalistului Sigmund Freud (http://ro.wikipedia.org/wiki/Sigmund_freud) , lucrare ce a obtinut un numar de 123 puncte in urma evaluarii dar si 11 voturi din partea publicului
    www.breslo.ro/Product/Copper-Psycho-Taurus---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR_629589

    A 7-A ARTA, lucrarea realizata de SORINA DUMITRESCU (www.breslo.ro/Shop/soso07)
    - cu o maiestrie si un talent comparabil cu al celui ce este omagiat prin aceasta lucrare, personalitate de marca a cinematografiei romanesti, Ion Popescu GOPO, creatorul acestui extraordinar personaj (http://ro.wikipedia.org/wiki/Ion_Popescu-Gopo) , exemplu perfect de legatura a zodiei ” cu frumosul, cu arta”, Sorina a obtinut un numar de 120 puncte din partea juriului, dar si 11 voturi din partea publicului
    www.breslo.ro/Product/A-SAPTEA-ARTA---Concurs-Bijuterie-Personalitai-Celebre-planetele-si-elementele--Zodia-Taur---INDISPONIBIL_629896

    PREMIUL DE PARTICIPARE: BOGATIILE PAMANTULUI, lucrare realizata de ALEXANDRA CHERECHES (www.breslo.ro/Shop/happyaccesories)
    - un ansamblu impresionant, bogat in detalii si finete, ce surprinde cu succes personalitatea femeii taur, “de o bogatie nemaintalnita, adanc inradacinat in teluric”, se afla pe buan dreptate pe lista favoritelor Cameliei, un taur si ea, drept pentru care va primi din partea acesteia un premiu ce consta in margele din pietre semipretioase.
    www.breslo.ro/Product/Bogatiile-pamantului--Concurs-Bijuterie-Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR_629743

    EVALUARILE CELORLALTE LUCRARI:

    FLORI DE MAI, creatie CARLA CRISTINA STIOPEI (www.breslo.ro/Shop/carla69)
    - lucrare ce surprinde partea romantica si visatoare a femeii taur, “ce merita cu respect deplin toate florile, in special cele de mai” a obtinut 126 puncte in urma evaluarii, dar si 9 voturi din partea publicului.
    www.breslo.ro/Product/Flori-de-Mai---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR--Indisponibil_623228

    DRAGOSTE DE MAI, creatie CARLA CRISTINA STIOPEI (www.breslo.ro/Shop/carla69)
    - lucrare ce are in vedere senzualitatea si sensibilitatea femeii taur, “cu inima plina de dragoste inaltatoare si pasionala” , a obtinut 110 puncte in urma evaluarii si 3 voturi din partea publicului.
    www.breslo.ro/Product/Dragoste-de-mai---Concurs-Bijuterie--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR_628961

    FIX, PAMANTEAN, PRIMAVARATIC, lucrare semnata SORINA DUMITRESCU (www.breslo.ro/Shop/soso07)
    - decoratiune deosebita, perfecta pentru a decora biroul unei tauroaice , sugerand “un neclintit devotament fata de camin si frumos”, lucrarea a obtinut un numar de 109 puncte si 3 voturi
    www.breslo.ro/Product/FIX-PAMANTEAN-PRIMAVARATIC---Concurs-Decoratiuni-Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-TAUR---INDISPONIBIL_629747

    EMOTII ANCESTRALE, lucrare semnata SORINA DUMITRESCU (www.breslo.ro/Shop/soso07)
    - un accesoriu jucaus, zglobiu menit a conecta femeia taur “plina de emotii, cu universul” din care face parte, a obtinut 104 puncte din pareta juriului si 4 voturi ale publicului

    www.breslo.ro/Product/EMOTII-ANCESTRALE---Concurs-Accesoriigadgeturi--Personalitati-celebre-planetele-si-elementele---zodia-Taur---INDISPONIBIL_629891


    Mai avem inca PREMII, pentru cei ce ne-au sustinut prin vot pe forum, si astfel, avem 2 premii dupa cum urmeaza:
    - PREMIU PENTRU CLIENT: va merge la Pupi, un voucher in valoare de 35 lei.
    - PREMIU PENTRU VOTANT: va merge la coraindadori, un voucher in valoare de 25 lei.


    Acestea fiind spuse, vom face o pauza, timp in care vom admira lucrarile, vom aprecia castigatorii si ii vom sarbatori cu sampanie , vin, ciocolata, tort si ce mai doriti!
    Iar maine, voi imparti premiile fiecaruia dintre castigatori! Din fericire, de aceasta data, toata lumea a avut de castigat si sper ca acest lucru sa nu se opreasca aici, si chiar si sponsorii sa fie castigatori, mai ales ca acestia se implica activ in sustinerea concursului, Diana (www.breslo.ro/Shop/accesorii.bijuterii) prin jurizare si Corina (www.breslo.ro/Profile/hobby.shop ) prin realizarea unui voucher tare frumos pentru premiul oferit de ea (www.breslo.ro/Product/VOUCHER-pentru-concursul-Provocari-breslase--Zodia-TAUR_635141) !

    Petrecere frumoasa va doresc!

    Andra Marasteanu

    03.06.2012, 01:41:07
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

    Felicitari castigatorilor! :) Poate primesc si critica constructiva! O zi frumoasaa

    03.06.2012, 10:26:22
  • Pupi
    Pupi

    Ce fericita sunt ca am castigat. Felicitari tuturor, participanti, juriu, castigatori, dar mai ales organizatorilor care propun teme atat de ofertante.
    Multumesc frumos.

    03.06.2012, 10:34:23
  • Pupi
    Pupi

    Cum pot sa-mi ridic premiul?

    03.06.2012, 10:58:22
  • soso07
    soso07

    Felicitari tututor !!! Multumesc pentru voturi si premiu, iar Andrei pentru cuvintele deosebite cu care a descris fiecare lucrare in parte. Andra, la celelalte lucrari pe care le voi face poate imi scrii tu ce trebuie, mai ales ca la gemeni te pricepi atat de bine :)))

    03.06.2012, 11:35:23
  • carla69
    carla69

    Am castigat si eu ceva,printre atatea frumuseti?
    Felicitari tuturor,au fost niste lucrari ce m-au lasat cu gura cascata,cum se spune!

    03.06.2012, 11:41:58
  • gemsgems
    gemsgems

    Yay! :D Multumesc frumos pentru premiu! Ma bucur ca v-a placut setul meu. :">

    03.06.2012, 11:44:14
  • gemsgems
    gemsgems

    Si felicitari si celorlalti participanti si premianti! :>

    03.06.2012, 11:44:52
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

    Nu-mi vine sa cred!!! Toata noaptea am visat tot felul de clasamente :). Cand am gasit in sfarsit topicul, am citit de vreo trei ori ca sa fiu sigura! Felicitari tuturor, au fost lucrari fabuloase, valoaroase toate, dovada scorul final atat de strans, multumesc din suflet tuturor, organizatori, moderatori, juriu, sponsori si votanti! Cand organizarea e impecabila, automat sunt standarde inalte si la participare. Am vazut lucrari care imi vor ramane multa vreme pe retina si in inima: desavarsita armonie de forme si culori realizata de Monica, locket-ul incredibil al Alinei, peisajul mirific al Arankai, imaginea hipnotizanta a imbinarii de margelute realizata de Mirela, lumina si poezia din mugurii crosetati de Cleopatra, setul plin de personalitate si impecabil lucrat de Gabi, piesa nonconformista si incarcata de umor a Sorinei, floricele gingase si migalos cusute ale Carlei, bucuria ce se revarsa din colierul Alexandrei, accesoriul practic si elegant al Odiliei. Sincer, uitandu-ma acum din nou la toate lucrarile, nu-mi vine sa cred ca am castigat!!!
    Andra, iti inteleg durerea despartirii de o prietena draga, sper ca prin acest concurs sa ai multe satisfactii si sa simti ca poti gasi o prietena in fiecare dintre noi, cele ce iti primim cu bucurie provocarile lunare, iar departarea de acea persoana speciala pentru tine sa fie cat mai usor suportata!

    03.06.2012, 12:27:14
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

    Ieri am participat la un atelier de lucru, unde am invatat sa facem bijuterii cu si din
    sutas/suitas. Am cunoscut oameni noi, frumosi, tineri si mai putin tineri, locatia a fost super, intr-o ceainarie cu decor vintage si m-am simtit minunat. Timpul parca a zburat. Am uitat sa intru pe forum... Dar o bucurie nu vine nicioadata singura?
    Sa fiu bucuroasa si azi ? sa castig o mentiune?Aproape de necrezut!
    Recunosc ca ma bucur foarte tare, multumesc ca am fost alaturi de voi, toti cei care ati participat in realizarea acestui proiect.
    In mod special multumesc d-nei "bijouxdemonange" care mi-a insuflat curajul de a partcicipa la concurs. Felicitari tuturor si numai de bine!

    03.06.2012, 13:33:43
  • Textile.art
    Textile.art

    Ce Sarbatoare frumoasa avem! Felicitari! am vazut lucrari deosebit de frumoase, multumesc pentru premiu si ma bucur ca pot sa ofer si eu unul :) Andra, multumesc pentru acest concurs deosebit!

    03.06.2012, 13:34:26
  • MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

    Yuppy, nici mie nu-mi vine sa cred ca am castigat! Printre atatea lucrari minunate, din care m-am chinuit sa aleg 3 si azi am vazut ca puteam sa votez 6 :))
    Va multumesc mult tuturor!

    03.06.2012, 13:42:23
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Felicitari dragele mele!!

    @ Alexandra, vei primi zilele urmatoare fisa de evaluare completa.
    @Pupi, astazi voi reveni cu imparteala premiilor si ori va lua legatura Camelia cu tine, ori iti voi trimite eu un mesaj.
    @Sorina, :))) poiata m-a facut mama :))) m-a prins ieri momentul cu inspiratie, de aceea am si intarziat atat cu prezentarea....pana am compus textele... :D
    @carla, da , ai castigat si tu, toata lumea a castigat :)
    @Alina: mie una mi-a placut la nebunie, foarte ingenios ;)
    @ Gabriela: Felicitari! Si multumesc, mereu am gasit in voi prieteni si asta a facut mai usor departarea de toate persoanele dragi... acum am ramas doar cu fratele...si cand voi pleca il iau cu mine :)))
    @mirela: felicitari, eu sper sa mai ai curajul sa participi in continuare, acum ai invatat si o tehnica noua si foarte frumoasa, ar fi excelent sa ii faci debutul la un concurs :) Si te rog sa-mi spui Andra.
    @Aranka, cu drag! Felicitari si tie!

    03.06.2012, 13:53:48
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    :)))) Monica :)))) se intampla :D
    Felicitari!

    03.06.2012, 13:54:28
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

    Felicitari tuturor participantilor, a fost un concurs foarte frumos!

    03.06.2012, 15:48:56
  • Kalimera
    Kalimera

    Minunat concurs! Foarte frumoase lucrari! Felicit din tot sufletul artistii, moderatorii, juriul, clientii, pentru sustinerea si insufletirea unei astfel de comunitati, intru dezvoltarea gustului pentru frumos si aprecierea minunatiilor handmade...
    Ma bucur sa vad atat de multa pasiune si suflet...
    Stau acum la o terasa din inima Bulgariei (pe care am gasit-o greu, fiind printre putinele cu wi-fi :))), butonand greu printre desele intreruperi de semnal internet, dar n-am rezistat pana maine seara sa vad rezultatele concursului. Multumesc mult pentru aprecierea din partea voastra, concretizata in voturi si premiu.
    Felicitari din toata inima tuturor!!
    Andra si Camelia, astept de la voi dimensiunile telefoanelor (sau tipul) sa ma pun pe treaba :))
    Inca o data, multumesc pentru apreciere! :)

    03.06.2012, 16:31:05
  • blanitza
    blanitza

    Draga Andra, a fost o editie speciala pentru mine, fiind prima, si ma bucur din toata inima ca am avut pana la urma curajul sa particip, eu la anterioarele am stat in expectativa, tocmai pentru ca standardele si conditiile de participare erau ridicate. Felicitari tuturor - creatii participante, castigatori, sponsori, organizatori si clienti, cu totii am avut de castigat, pentru ca am facut ceva research fiecare dintre noi, cu siguranta. Acum stiu mai multe despre aceasta zodie, si de-abia astept sa ma pun la curent cu alte detalii semnificative, legate de urmatoarele.
    Multumesc din suflet celor care mi-au apreciat lucrarea prin vot si puncte, pentru mine a fost o reala placere sa descopar, si sa lucrez in cupru, plus c-am avut ocazia sa ma apropii de ametistul cel vrajitor, cat si de enigmaticul obsidian.
    Inca o data - FELICITARI SI LA MAI MARE!!!

    03.06.2012, 19:34:46
  • Pupi
    Pupi

    Si tot nu-mi vine sa cred ce premiu frumos imi ofera Camelia. Multumesc de un milion de ori!

    03.06.2012, 20:25:50
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Felicitari premiantilor,felicitari tuturor celor care au participat la acest concurs!Au fost creatii minunate,realizate cu multa imaginatie,cu mult bun-gust si cu muuuulta maiestrie!
    A fost o experienta noua pt mine sa jurizez.Eu spun mereu ca nu sunt buna de jurat fiindca as acorda punctaj maxim tuturor lucrarilor!Am incercat sa fiu cat de exigenta am putut :)
    Sunt fericita sa vad ca au fost atat de multe premii !
    Sunt convinsa ca si restul zodiilor vor avea parte de acelasi interes din partea breslaselor si se vor naste bijuterii unice si unicat!

    Am si o mica amaraciune:faptul ca au votat atat de putine persoane!Poate la viitoarele concursuri va fi altfel...

    Acestea fiind spuse si felicitand inca o data premiantii si ,deopotriva,toti participantii,va doresc o saptamana minunata!

    03.06.2012, 22:04:58
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Odilia: ce frumos trebuie sa fie acolo unde esti tu, fara internet si alte distrageri :D

    Gabi: m-a bucurat foarte mult cand ti-am vazut lucrarea in mail. E o lucrare superba si ai reusit sa surprinzi foarte bine personalitatea freudiana prin acel colier! Felicitari!
    Si abia astept sa vad ce vraji faci pentru zodia mea, sunt standardele ridicate, dar tu esti peste ele mereu!

    Pupi: Sa te bucuri de premiu!!

    Si ca tot veni vorba de premii, as vrea sa vorbim un pic despre ele. Cum spuneam si ieri, toata lumea castiga si ar trebui sa castige! Atat participantii cat si partenerii, fiindca toti ne implicam! De aceea as dori sa va incurajez sa aveti in vedere aceste lucruri atunci cand ridicati premiile!
    Furniturile din fiecare magazin sunt frumoase, de calitate si extrem de utile in proiectele noastre, sunt convinsa ca din fiecare magazin ne putem face liste lungute cu lucrusoare ce ni le dorim si de care am avea nevoie! Eu de fiecare data cand am castigat la un concurs vouchere de cumparaturi - s-a intamplat de multe ori si voucherele erau in majoritate in jur de 100 lei- si incepeam sa adaug in cos furnituri descopeream cate lucruri frumoase exista in acel magazin si de care am nevoie sau pe care doar le doresc! Si pana la final, in cos aveam furnituri de valoare cel putin dubla decat premiul :))) si de multe ori a fost nevoie sa aman lansarea comenzii pana la...salar :D Dar ma distram si m-am bucurat de fiecare margica castigata la un concurs si le-am simtit altfel! Chiar cu ocazia concursurilor castigate am cunoscut oameni minunati, generosi si foarte atenti, oamenii din spatele magazinelor cu care am pastrat legatura si/sau colaborarea ulterior si de fiecare data m-am intors cu placere in acele magazine!
    Am amintiri placute legate de concursuri, cu ajutorul lor am evoluat si mi-am permis sa imi eliberez creativitatea si bine am facut ca am acceptat provocarile, fiecare provocare pe care o gaseam!

    Ceea ce vreau sa spun este ca, oamenii din spatele acestor magazine sunt foarte generosi, dupa cum probabil ati observat, majoritatea sponsorilor au fost alaturi de noi inca de la inceput si cum altfel le putem multumi si ii putem rasplati, decat devenindu-le clienti?! Daca stam bine si analizam, valoarea premiilor oferite de fiecare in parte este mai mare decat cea afisata, aceste magazine suportand si cheltuielile de transport. Unii dintre sponsori merg chiar mai departe, reducand cheltuielile de transport si la suplimentarea comenzii ( 4 lei, ca in cazul magazinului www.breslo.ro/Shop/margele.accesorii ) sau chiar suportand intreaga taxa (www.breslo.ro/Profile/geodecor).

    Eu voi incerca sa colaborez cu cat mai multe magazine cu o gama diversificata de produse si de calitate, dar nerenuntand la acestea (daca nici ele nu renunta e treaba buna :)) ) mai ales ca vor urma si alte tipuri de concursuri pentru Provocari Breslase. Si asta pentru ca unul dintre scopurile proiectului Provocari Breslase este promovarea, atat a artizanilor cat si a celor ce stau in spatele nostru, punandu-ne la dispozitie materia prima necesara. Fiind intr-o co-dependenta, ideal este sa colaboram intre noi si sa ne sustinem reciproc. Lucru care deja se intampla prin aceste concursuri sponsorizate si asta ma bucura mult!
    Dar gata cu povestile, eu una am obosit, va mai astept si pe facebook, mai urmeaza si acolo lucruri frumoase sa se intample legate de Provocarile Zodiacale si nu numai! Si sper sa reusesc sa-mi mai fac timp sa vizitez galeriile si sa fac si eu galerii in care sa promovez creatiile voastre, mai ales cele prezente in concursuri! Pentru ca merita cu-adevarat sa fie promovate!

    Asadar, imparteala premiilor este dupa cum urmeaza:

    Gabriela Safta

    - voucher 50 lei ARTLUBIJU (www.breslo.ro/Profile/ARTLUBIJU) - premiul I Bijuterie
    - voucher 50 lei HobbyShop (www.breslo.ro/Profile/HobbyShop )- premiul I Bijuterie -
    - voucher 50 lei geodecor (www.breslo.ro/Profile/geodecor) - premiul I Decoratiuni - transport gratuit si la suplimentarea comenzii (peste suma premiului)
    - voucher 25 lei cryssta (www.breslo.ro/shop/cryssta) - premiul I Decoratiuni
    - voucher 25 lei Adalee (www.breslo.ro/Shop/Adalee) - Premiu popularitate Decoratiuni
    - voucher 25 lei IzvorulDePerle (www.breslo.ro/Shop/IzvorulDePerle)- Premiu popularitate Bijuterie
    - un tablou din fetru dupa tematica si coloristicala alegerea, oferit de Textile-Art (www.breslo.ro/Shop/Textile-art)

    Monica Iacovenco

    - voucher 50 lei Adalee (www.breslo.ro/Shop/Adalee) - Premiul Publicului Bijuterie
    - voucher 25 lei ARTLUBIJU (www.breslo.ro/Profile/ARTLUBIJU) - premiul II Bijuterie
    - voucher 25 lei - HobbyShop (www.breslo.ro/Profile/HobbyShop )- premiul II Bijuterie
    - voucher 25 lei cryssta (www.breslo.ro/shop/cryssta) - premiul II Bijuterie

    Alina Mihai

    - voucher 25 lei ARTLUBIJU (www.breslo.ro/Profile/ARTLUBIJU) - premiul III Bijuterie
    - voucher 25 lei - HobbyShop (www.breslo.ro/Profile/HobbyShop )- premiul III Bijuterie -

    Ravai NAgy Aranka

    - voucher 50 lei accesorii.bijuterii (www.breslo.ro/Shop/accesorii.bijuterii) - Premiu Popularitate Bijuterie
    - voucher 25 lei ARTLUBIJU (www.breslo.ro/Profile/ARTLUBIJU) - mentiune Bijuterie

    Mirela Mohjazi

    - voucher 25 lei ARTLUBIJU (www.breslo.ro/Profile/ARTLUBIJU) - mentiune Bijuterie
    - voucher 25 lei margele.accesorii (www.breslo.ro/Shop/margele.accesorii) - premiu popularitate bijuterie; pentru suplimentarea comenzii (deci peste aceasta suma), taxa va fi redusa la 4 lei.

    Carla Cristina Stiopei

    - voucher 50 lei geodecor (www.breslo.ro/Profile/geodecor) - premiul II Decoratiuni - transport gratuit si la suplimentarea comenzii (peste suma premiului)


    Odilia Mistretu

    - voucher 50 lei IzvorulDePerle (www.breslo.ro/Shop/IzvorulDePerle) - premiul I Accesorii
    - voucher 25 lei hobby.shop (www.breslo.ro/Profile/hobby.shop) - premiu popularitate Accesorii

    Cleopatra Cosulet

    - voucher 25 lei cryssta (www.breslo.ro/shop/cryssta) - premiu popularitate bijuterie

    Gabriela Constantinescu

    - voucher 25 lei IzvorulDePerle (www.breslo.ro/Shop/IzvorulDePerle)- Premiu popularitate Bijuterie

    Sorina Dumitrescu

    - voucher 25 lei cryssta (www.breslo.ro/shop/cryssta) - premiu popularitate bijuterie

    Alexandra Chereches

    -pachet margele semipretioase de la Camelia Handmade (www.breslo.ro/shop/camelia.handmade)

    Pupi
    -voucher 35 lei Camelia.handmade (www.breslo.ro/shop/camelia.handmade) - premiu client

    Coraindadori
    - voucher 25 lei ZOXY (www.breslo.ro/Shop/ZOXY) - premiu votant

    Eu voi trimite mesaje si sponsorilor, pentru a-i anunta cui ii revin voucherele respective, insa am rugamintea ca in campul de mesaj catre vanzator sa precizati ca aveti o reducere la cumparaturi, valoarea acesteia si motivul (respectiv premiul castigat in cadrul concursului pentru zodia TAur). Este posibil sa mi-o luati inainte, deci este mai bine sa precizati voi :P

    Acestea fiind zise, eu va multumesc pentru implicarea si sustinerea unei editii minunate dedicate zodiei Taur! Desi, la fel ca Silvia si eu am ramas putin dezamagita din cauza numarului mic de voturi mai ales intr-o perioada atat de lunga.... dar sper sa fie doar o situatie aparte si pe viitor sa creasca si sustinerea pe aceasta cale!
    Acum va astept, la Gemeni, zodia mea (si sunt mandra ca sunt gemeni!) cu lucrari la feld e frumoase si inedite! La aceasta editie voi fi dublu de atenta, chiar sunt curioasa cat de bine reusiti sa surprindeti o bijuterie pentru o femeie Gemeni :P
    www.breslo.ro/Forum/Provocari-Breslase-GEMENI-PERSONALITATI-CELEBRE-CULORILE-SPECIFICE-CALITATI-SI-DEFECTE_topic_7969

    Si nu uitati de pagina de facebook, unde in aceasta seara vom realiza podiumul :P
    https://www.facebook.com/ProvocariBreslase

    Pupici!

    03.06.2012, 22:18:40
  • huxley
    huxley

    Si mie mi-a venit destul de greu sa jurizez, si nu pentru ca n-as mai fi facut-o pana acum, ci pentru ca au fost multe lucrari care erau din punctul meu de vedere cam de aceeasi valoare, sau imi placeau la fel de mult. Au fost lucrari foarte frumoase, pline de originalitate si sa aleg, sa le ierarhizez mi s-a parut cumplit de greu. Deci, din toata inima, sincer, felicitari TUTUROR concurentelor, toate meritati sa fiti pe podium! Si, din punctul meu de vedere, chiar sunteti !

    03.06.2012, 22:20:43
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Adela, faptul ca multe lucrari erau cam de aceeasi valoare s-a vazut! Atat la evaluarea publicului cat si la votul publicului!

    Cel putin podiumul la bijuterii, cu tot cu mentiuni (ca aici putem vorbi de un podium, datorita numarului de lucrari inscrise) au punctaj foarte apropiat: 140-137-134-132-130 ceea ce este chiar wow avand in vedere ca este vorba de un juriu compus din 5 jurati plus eu ( cu criteriile suplimentare de punctare)...

    Si la voturi la fel: 14-13 pentru primul loc - 2 lucrari si 10-11 voturi alte 5 lucrari.
    Sunt convinsa ca ar fi fost si mai strans clasamentul la popularitate daca ar fi fost si mai multe voturi.

    03.06.2012, 22:30:01
  • mady68
    mady68

    Felicitari tuturor:organizatori,sponsori,participamti si ...artificii pentru castigatori

    03.06.2012, 23:05:29
  • gemsgems
    gemsgems

    Eu una o sa ma folosesc de premii ca sa cumpar materie prima pentru urmatorul concurs. :)) Si din nou o sa apar pe ultima suta de metri, probabil. Imi place ca la concursul asta este exigenta mare. :D

    De mult timp tot incerc sa fac lucruri mai complexe si din materiale mai putin comune, iar acest concurs imi ofera motivatia necesara. :D Multumesc organizatorilor si sponsorilor pentru asta!

    Si ca sa particip si eu un pic la motivarea votantilor, vreau sa ofer ca premiu in concursul pentru Gemeni, un locket facut special pentru castigator (ales random dintre toti votantii, atat artizani cat si clienti), cu o piatra specifica zodiei ei/lui. :D

    03.06.2012, 23:25:52
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Multumim Madalina!!!

    Alina, felicitari!! Multumesc pentru premiu! Sigur va fi tare fericita castigatoarea (sau poate eu un el, dar cam putini :D)
    Tre sa vad cum fac de daata sta sa votez si eu :d fac reguli speciale =))

    03.06.2012, 23:59:10
  • carla69
    carla69

    Cum sunt si concursurile astea,pai cum sa te mai lasi:acum imi umplu cosul,apoi musai sa particip la urmatorul concurs,....,apoi iar,primeste premii,da premii,imi place!!!E ca in carusel,...m-am plimbat putin pe la sponsorul meu,adica geodecor,stiam cam ce are,sa-l mai golesc ca da pe dinafara iar.Noapte buna!

    04.06.2012, 00:39:47
  • corainadori
    corainadori

    Buna dimineata! Acum am avut surpriza sa ma gasesc si eu pe lista cu premianti si multumesc mult pentru asta. Felicit organizatorii si toti participantii si ii multumesc si la ZOXY pentru premiul acordat. Ma grabesc sa merg in magazin si sunt sigura ca am sa vad multe lucruri frumoase acolo.
    Doresc tuturor breslasilor o zi minunata!
    Corina-Dorina

    04.06.2012, 09:36:40
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    carla :))) doar am zis si eu asta, ca asa patesc mereu :)))

    Cora: felicitari, sa te bucuri de premii!

    04.06.2012, 20:51:37
  • cleopatra5
    cleopatra5

    Dragele mele, dat fiind faptul ca am fost in deplasare, trec de-abia acum la fapte... Ce sa mai spun in plus fata de ceea ce s-a spus deja? Ca organizarea a fost ca de obicei impecabila, o stie toata lumea! Ca am avut sponsori darnici... am aflat-o pe pielea noastra! Asadar, multumesc tuturor celor deja mentionati! Si multumesc tuturor celor pe a caror lista de preferinte m-am regasit! So, see you all next month!

    05.06.2012, 11:10:39
  • Kalimera
    Kalimera

    Inca putin si ma prindea iarna! :D Am reusit, intr-un final apoteotic, sa termin premiile pentru fetele noastre inimoase, moderatoarele concursului...Asadar, camelia.handmade te invit sa-ti revendici premiul. Il gasesti in magazinul meu, cu dedicatie! :)) Sa-l porti sanatoasa! :)

    16.06.2012, 20:09:46
  • Kalimera
    Kalimera

    Imediat postez si premiul Andrei! :)

    16.06.2012, 20:13:21
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Ce frumoase sunt, Odilia!!! Multumesc mult!!!!

    16.06.2012, 23:31:49
  • Kalimera
    Kalimera

    Sa va fie de folos! :)

    17.06.2012, 00:02:25
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

    Multumesc!

    17.06.2012, 13:20:05
  • blanitza
    blanitza

    Foarte frumoase piese, draga Odilia, ce mestera esti, iubita, la pielicica, bravooo!!!
    Si eu am primit premiul de la Izvorul De Perle www.breslo.ro/Profile/IzvorulDePerle
    si vreau sa-i multumesc din inima Tatianei, pentru piese de-o calitate deosebita, amabilitate si rapiditate. Esti grozava, Tatiana draga, voi reveni, ca tare mi-au placut o seama de produse, ce numai la tine le-am vazut!!!

    17.06.2012, 18:10:25
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Am tirmis evaluarile pentru zodia Taur, asadar verificati-va mail-urile (respectiv mesageria, Sorina! :P )

    Pup!

    14.07.2012, 19:02:06
  • soso07
    soso07

    Multumim, Andra :)

    14.07.2012, 21:53:27
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

    Primit! Multumesc :)!

    15.07.2012, 10:13:04
  • MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

    si eu, multumesc mult! nu stiam ca primim si feedback atat de detaliat, mi se pare o chestie extraordinara!

    15.07.2012, 12:59:55
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Da, m-am gandit ca ar fi de folos de stiut parerile altora :P

    16.07.2012, 20:48:39