Forum: Suport Breslo Depunere la ghiseul bancii
LuAndyBuna,
02.10.2013, 21:04:25
Am o intrebare: plata pentru breslei prin metoda "depunere la ghiseul bancii" se poate face la orice banca sau trebuie neaparat la o sucursala Millennium Bank?
Pana acum am facut plata prin mandat postal, dar din pacate am avut surpriza sa constat ca ghiseul postal de pe langa mine a fost desfiintat de luna trecuta pana azi iar urmatoarul este departe tare. Am o gramada de banci prin jurul casei, dar niciuna nu e Millennium Bank; si nici nu stiu pe unde ar fi. :)) Nu ca sunt foarte comoda, dar chiar nu am timp sa umblu zilele astea sa caut banci sau ghisee postale, serviciul imi papa timpul... Paypal nu am, contul bancar e gol... am cam ramas fara optiuni si zilele trec, iar magazinul e pe punctul de a expira.
Revin cu aceasta ocazie cu sugestia de a se introduce si metoda de plata prin sms. Mi-ar simplifica viata tare mult! :))
Multumesc!
FlorinArtBijouxDupa cate stiu eu , Depunerea la ghseul bancii se poate face numai la sucursalele bancii Millennium Bank.
03.10.2013, 09:17:34
Eu am platit insa (prin transfer bancar) si de la sucursala altei banci (Tr) unde aveam un cont curent. Stiu ca am facut urmatoarea manevra: Am alimentat contul curent cu suma corespunzatoare cumpararii de berslei + 5 lei (taxa de transfer) dupa care am completat o fisa obisnuita pentru varsarea in contul breslo (era un nume de persoana) cu specificatia "Cumparara Breslei". Nu este foarte complicat. Dar te sfatuiesc sa intrebi mai intai personalul bancii la care vrei sa faci transferul bancar.
NaturaArtDepunere la ghiseu faci la sucursale Millennium. Dar de la alte banci poti sa faci transfer de bani catre contul Millennium bank. Dar comisionul e mai mare pentru transferuri interbancare.
03.10.2013, 20:32:44
LuAndyUf, multumesc pentru raspunsuri, pana la urma i s-a facut mila surorii mele de mine si s-a dus la posta. :))
03.10.2013, 21:24:29