Forum: Suport Breslo Deschidere magazin
user90704Buna ziua tuturor. Am cautat pe forum un raspuns la intrebarea pe care doresc sa o adresez, insa nu am gasit nimic (scuze daca subiectul a mai fost discutat anterior).
05.07.2014, 09:58:48
Cochetez de ceva vreme cu deschiderea unui magazin aici, insa nu mi-e clar daca pentru a putea vinde produsele pe care le confectionez, trebuie sa devin PFA. Sa nu ma intelegeti gresit, nu doresc ma sustrag de la plata taxelor legale. Insa pentru moment, am doar un hobby si lucrez in weekend. As vrea sa transform acest hobby in mica mea afacere, insa mi-e teama ca voi sfarsi prin a plati taxe si impozite din propriul buzunar, fara ca ceea ce creez sa aiba cautare.
Ma gandesc ca, deschiderea unui magazin online m-ar ajuta sa arat celorlalti creatiile mele (prietenii si familia sunt prea draguti pentru a-mi taia elanul :)), si in cazul in care acestea au succes, as prinde curaj sa trec la urmatorul nivel (sa devin PFA).
Apelez la sfatul dumneavoastra, cei care aveti experienta si vechime aici- este posibil sa deschid un magazin pe Breslo fara a fi PFA?
Va multumesc anticipat
LIAYNnu ai nevoie de PFA.
08.07.2014, 22:23:51
user90704Multumesc frumos pentru raspuns LIAYN.
09.07.2014, 14:35:01
stradivarius16cum se vinde?
17.07.2014, 23:59:23
DragomirOctaviaDeschiderea unui magazin pe site-ul Breslo nu este musai legata de existanta unei forme autorizate adica PFA, SC. etc.
18.07.2014, 10:16:32
Scriu asta deoarece eu am magazin deschis de ceva vreme pentru a participa la conursuri in primul rand.
Eu pentru mine personal mi-am dorit si imi doresc o cale legala, curata, la vedere, de o abtine un venit daca tot exista un hobby. Insa la fel ca dvs. produsele mele sunt putine (ca nr/buc), abia pot sa fac fata la concursuri da sa mai fac si ceva in plus.
Plus de asta eu nu vreau sa jugnesc pe nimeni dar cat de "dus cu capul" sa fii pentru a cere cuiva sa se autorizeze ca PFA sau alta forma in aceste conditii.
Da certitudinea ca vinzi vine in timp odata ce oamenii se obisnuiesc cu produsele pe care le faci, iti sunt cerute in cantitati mai mari de o bucata iar cererea este cat de cat constanta (iar sumele castigate sunt mari catre foarte mari.)
Breslo este in primul rand o comunitate creativa inimoasa. Aici poti gasi oameni care fac din pasiune arta, iar talentul si priceperea lor se reflecta in produsul finit.
asnicBuna ziua
18.07.2014, 19:03:41
Nu sunt de acord cu ce scrie, mai sus, Octavia. Eu cumpar de aici de sute de lei (pana acum s-au adunat mii de lei cheltuiti pe Breslo - am 2 conturi). Fiind Intreprindere Individuala fara factura eu nu pot sa-mi inregistrez cumparaturile in gestiune asa ca.... nu prea cumpar de la cei care nu-mi pot da bonuri fiscale/facturi.
So handmadebyhari daca vrei sa vinzi cantitati/sa te dezvolti ca afacere, ai face bine sa te gandesti la un PFA cu atat mai mult cu cat costa maxim 300 lei sa-l infiintezi ir contabilitatea ti-o faci singura (mai ales la inceput).
lauralaucreativesalut cum deschid magazinu sunt noua pe aici si am niste lucruri frumoase sa va arat.
19.07.2014, 22:30:00
lauralaucreativevas rog sa imi spuneti daca sa poate
19.07.2014, 22:31:08
BresloBuna Laura,
22.07.2014, 12:00:33
Gasesti aici informatiile de care ai nevoie: www.breslo.ro/Sell
Zi frumoasa!
NicodoBuna ziua,
08.08.2014, 17:02:57
Va rog frumos sa imi spuneti daca mie mi-a expirat magazinul ce trebuie sa fac ca sa-l fac sa functioneze.