Forum: Orice altceva Despre feedback-rui negative dupa ce nu a fost preluat pachetul?!

• anitabdesign
    anitabdesign

Am primit un feedback negativ care ma deranjeaza mult. Da eu am dat negativ dupa ce pachetul nu a fost preluat, mi-a venit inapoi, si nici macar nu am fost anuntat despre "uitare". Eu am platit, am trimis in acelasi zi cand a depus comanda, am anuntat-o si mai eu primesc negativ???!!!

Nu cred ca are dreptate, cand am scris in politica magazinului:
    "Daca pachetul nu este ridicat in termen de 10 zile lucratoare acesta se va intoarce la destinatie, iar toate cheltuielile de transport si depozitare sunt suportate de magazin. In aceasta situatie nu se vor mai accepta comenzi de la clientul respectiv."

Nu stiu dc. exista posibilitatea de a sterge feedback-ul dar chiar mi se pare penibil... Pobabil ca dupa feedback-ul meu negativ si ea a crezut ca merit negativ, fara a vede produsul in real....

25.08.2011, 17:24:45
  • carmentobias
    carmentobias

Poate chiar nu a putut ridica coletul.Eu am patit cu o clienta care avea muuulte feedback-uri pozitive,a platit transportul de 2 ori :)

25.08.2011, 18:05:41
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

pai si chiar daca nu a putut ridica coletul din motive reale, tot feedback negativ trebuie sa ii dai pentru tranzactia asta.
    Cu atat mai mult cu cat nici nu a anuntat.

In schimb, feedback-ul dat de clienta nu este justificat.

In orice caz, feedback-urile negative pot fi schimbate oricand, de catre ambele parti, daca ajungeti la o intelegere.
    Daca nu, atunci cu dovada retrurlui apelezi la echipa Breslo si iti vor sterge negativul primit. :)

25.08.2011, 18:40:40
  • anitabdesign
    anitabdesign

Mersi asta o sa fac.

25.08.2011, 18:49:51