Forum: Suport Breslo Dilema - brosele, in ce categorie?
LuAndyAm avut mereu o dilema :P: cand adaug o brosa in magazin, la ce categorie o incadrez? Accesorii - Brose sau Bijuterii - Brose?
10.03.2014, 21:26:36
Mereu mi-am imaginat ca la Bijuterii - Brose se pun cele care seama mai mult cu bijuteriile in sensul clasic, cu pietre semipretioase, din metal, din sarma, din margele etc. iar la Accesorii - Brose cele din fetru, din fimo, crosetate, din diverse materiale textile etc. Dar am vazut ca nu e valabila regula asta din capul meu, la accesorii sunt listate brose pe care le-as vedea mai degraba la bijuterii si invers.
Voi ce parere aveti? Oare n-ar fi mai bine sa existe o singura categorie "brose" - fie la accesorii, fie la bijuterii?
handmadeCoutureBuna, din punctul meu de vedere, ar trebui incadrate la bijuterii. Acestea din urma, in opinia mea, se impart in urmatoarele categorii: cercei, brose, inele, bratari, coliere, pandantive, piercing. Ca accesorii, pot fi considerate manusile, esarfele, curelele, chiar si ciorapii, butonii pentru camasi, cravate, papioane, batiste, bentite pentru par, etc.
10.03.2014, 23:19:54
love4feltDa, si eu am dilema asta, pentru ca si eu inteleg prin bijuterii ceva metalic, cu pietre, margele, sau lut polimeric, sau wirewrapping, sau soutache. Eu brosele le incadrez la accesorii, iar colierele la bijuterii.
11.03.2014, 13:28:31