Forum: Orice altceva Doi pisoi pentru adoptie

• FolleFemme
    FolleFemme

M-am gandit ca Breslo e locul potrivit pentru a va povesti despre cei doi micuti care ii dau spre adoptie. M-am gandit ca e locul potrivit pentru ca aici sunt multe persoane indragostite de animale.
    Eu am gasit doi pisoi abandonati si i-am luat la mine acasa, dar nu ii pot tine, asa ca vreau sa ii dau cuiva care sa ii iubeasca si sa aiba grija de ei. Aici gasiti toate detaliile si vedeti si poze cu minunatiile: http://boheme-fille.blogspot.com/2010/10/post-is-only-for-my-romanian-readers.html

Sper sa se gaseasca cineva printre voi care sa ii doreasca!

14.10.2010, 01:25:25
  • delfine
    delfine

woaii --- is superbi - pacat ca nu-s pe acolo - ca i-ash lua eu. Mai am o pisicutza neagra si unu gri - si cred ca s-ar intelege bine - (dupa ce a trece de catelush ;;) ). sper sa le gasesti cat mai repede stapani. ar merita tot cei mai bun puiutzii

14.10.2010, 11:33:13
  • GOT
    GOT

am dat share pe facebook. Sunt foarte frumosi, la noi nu mai are loc nici un animalut intre 3 catei si 2 dihori, dar sper sa le gasesti o familie iubitoare.
    @delfine: daca tot mai vrei pisoi, poti sa gasesti si in timisoara ca sunt destule site-uri cu animalute pentru adoptie

14.10.2010, 14:14:51
  • delfine
    delfine

da stiu si eu siturile alea - din pacate nu apar pe site cati sunt in realitate fara stapan. pe ai mei i-am luat de pe strada - nimeni nu le facea reclama. pacat de ei ....

14.10.2010, 15:19:02
  • FolleFemme
    FolleFemme

@delfine: Da, pacat ca stai asa departe..astia mici sunt o adevarata bucurie, tare jucausi! Si eu sper, multumesc.
    @GOT: Multumesc ca ai dat share. Ma gandesc din ce in ce mai mult sa ii pastrez eu, vazand ca nimeni nu ii vrea.

14.10.2010, 16:35:59
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ti-am scris si pe blog,sper sa le gasesti stapani,dar,sunt convinsa ca o sa te indragostesti de ei si o sa-i tii:))De multe ori am zis ca tin un animal pana ii gasesc stapani....dar,am acum 10 pisoi,din care 8 sunt salvati,plus o catelusa lup care a venit si n-a mai plecat(ne-a adoptat ea pe noi:)).....cand ii vezi cat sunt de iubitori,de dragalasi si de scumpi,nu-i mai dai pe nimic!!!Eu am un motanel(de 6 kg!!) pe care il alint:"Puffy,sursa mea permanenta de buna dispozitie!!"

14.10.2010, 17:27:44
  • Loulou
    Loulou

Sa ne spui cum se deruleaza evenimentele, sunt deliciosi micutii, mie mi-ar fi tare greu sa renunt la ei :)
    Jewels, ce minuni ai tu acasa! Imi inchipui ca este minunat sa te trezesti zilnic in micul tau paradis:)

15.10.2010, 08:04:14
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

:)):))Loulou,stai sa vezi "distractie" cand plec de acasa...daca nu sunt atenta,ma trezesc cu un intreg alai in urma mea:))...asa ca,ma intorc,ii inchid in casa si plec din nou:))Puffy spune "mama" ff clar,toata familia se amuza copios cand il aude,iar fiul meu,care l-a salvat din calea unei masini,ii spune in gluma "spune 'tata',nerecunoscatorule,ca eu te-am facut om:))"Daca simt ca ii iubesti,iti intorc inmiit tot ce le oferi!!Eu spun mereu ca,daca nu as avea animalutele,as claca psihic,dar,ele ma tin mereu pe linia de plutire(alaturi de familie,bineinteles).....

15.10.2010, 09:34:26
  • FolleFemme
    FolleFemme

@Loulou: Va voi tine la curent, deocamdata sunt inca la mine, ii indragesc pe zi ce trece.
    Daca puteti sa dati mesajul mai departe, poate gasim pe cineva sa ii adopte pe mititei. Multumesc

15.10.2010, 20:42:52
  • delfine
    delfine

;)) cred ca o sa si ramana la tine definitiv - asa am patit si eu cu un motanel - pana i-am gasit stapan n-am mai vrut sa-l dau :D ... din pacate dupa 2 ani o fost omorat - ori ceva caine din vecini - ori otrava :((

16.10.2010, 08:51:18
  • CAT.E
    CAT.E

Am pus si eu anunt pe site-ul meu. Am adaugat si prima poza de la tine, sper ca nu te superi :)

16.10.2010, 09:46:42
  • CAT.E
    CAT.E

Pus si pe twitter :)

16.10.2010, 09:49:44
  • FolleFemme
    FolleFemme

Multumesc, CAT-E. Nu e nici o problema ca ai luat poza, chiar ma bucur ca vrei sa ii ajuti pe micuti.

16.10.2010, 15:29:44
  • FolleFemme
    FolleFemme

Am o veste buna: cel alb a fost azi adoptat de o doamna iubitoare de animale, ma bucur tare mult. A mai ramas negrutul. Am postat poze noi cu el pe blog. Rugamintea ramane aceeasi: dati de veste pe unde puteti!

Uitati linkul: http://boheme-fille.blogspot.com/2010/10/am-ramas-doar-eu.html

18.10.2010, 14:40:23
  • CAT.E
    CAT.E

am dat de stire :). e asa scumpic :).

18.10.2010, 20:07:43
  • FolleFemme
    FolleFemme

I-am gasit si negrutului stapan, ma bucur tare mult, dar in acelasi mi se rupe sufletul. Prinsesem asa drag de ei, am plans cand a trebuit sa ii dau, dimineata pe cel alb si acum 15 minute pe cel negru. Sper sa aiba o viata minunata! Nu o sa ii uit niciodata, o sa ii zapacesc pe noii stapani sa imi trimita poze:)

18.10.2010, 23:28:19
  • FolleFemme
    FolleFemme

@delfine: Imi pare asa rau sa aud! Eu am avut o catelusa pe care am iubit-o enorm, de fapt enorm e prea putin spus. La 8 ani jum. a murit de cancer si parca am murit si eu odata cu ea...Au trecut 3 ani jum de atunci si inca nu pot sa am alt animal..sper ca intr-o zi voi putea...desi astia mici erau pe punctul de a ma convinge:)

19.10.2010, 00:27:28
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ma bucur din suflet ca le-ai gasit stapani!!!Bine ca mai sunt si oameni cu suflet,nu numai din cei care arunca un sufletel ca pe o soseta rupta....

19.10.2010, 01:38:20
  • delfine
    delfine

@FolleFemme - crede-ma o sa-l/sa-i gasesti intr-o zi - o sa ti se lipeasca atat de tare de suflet incat nu o sa mai poti da inapoi :)

19.10.2010, 09:36:36
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Da,asa e @delfine,eu am zis mereu ca ele,animalutele,ne adopta pe noi,nu noi pe ele:))

19.10.2010, 09:52:58
  • FolleFemme
    FolleFemme

Oricum daca nu le gaseam stapan intr-o saptamana ramaneau ai mei sigur, nu ii mai dadeam nici sa ma bati, chiar si asa mi-a fost foarte greu, parca si acum le simt lipsa prin casa.

19.10.2010, 14:05:31
  • Artadora
    Artadora

si eu am crescut un puiut negru tuci precum cel gasit de tine, de cand s-a nascut pana l-a calcat unul cu auto, pe capul lui frumos...mai avea putin si implinea 5 ani si era o frumusete...era tare atasat de mine si eu topita dupa el...il dresasem bine si asculta de comenzi...si el imi dadea de inteles ce doreste...era cuminte in casa si zmeu afara cu ceilalti motani...eh...s-a dus...de atunci n-a mai intrat alt sufletel in apartament...n-as putea sa mai tin...daca stateam la casa poate aveam curtea plina de pufosi, impanati, solzosi :D
    ma bucur ca si-au gasit stapani iubitori :)
    o poza cu noi de pe profilul sotului meu http://ro.netlog.com/Danutz64/photo/photoid=2354738&surr=0#photos

19.10.2010, 15:15:10
  • FolleFemme
    FolleFemme

Wow, era de-a dreptul superb. Ce oameni nenorociti, cum sa nu vezi un animal in fata ta, daca era micut mai ziceam ca poate nu il observa, dar asa! Imi pare atat de rau pentru pierderea ta, cand am citit ce ai scris m-am luat cu frisoane, e atat de dureros sa pierzi o fiinta draga..si modul in care l-ai pierdut a fost oribil! SI eu stau tot la bloc, sunt sigura ca daca stateam la curte, as fi facut acelasi lucru pe care l-ai face si tu. Sper ca intr-o zi sa gasesti un animal care sa te umple de bucurie si care sa fie alaturi de tine mult timp.

19.10.2010, 17:41:40
  • issa
    issa

Ma bucur ca si-au gasit stapani ! Sunt adorabili !
    Si eu am 2 motani :)
    Am pierdut si eu un negrut :( si un catel dintre cei postati pe blog...
    Dar hai sa ne bucuram pt. pufosii tai ! :)
    Cred ca era pe aici si un subiect cu un puiut...oare ce mai face?

20.10.2010, 23:43:41
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Fiind vorba de animalute (ele si florile sunt dulcile mele obsesii),nu ma pot abtine sa nu ma laud cu menajeria mea:))Nu de alta,dar am ajuns sa am 11 pisici (doar doua s-au nascut la noi,restul sunt salvate),o catelusa lup uriasa (si ea venita..),plus "musafirii" permanenti:o familie de 8 ciute,cerbi si puii lor:))Vecinii spun ca suntem nebuni...da,recunosc ca sunt nebuna dupa animalute,le ador,de aceea pun linkul urmator aici ca sa se mai bucure(sper) si altii....
    http://www.hipet.ro/profile/index/puffy679
    Pozele cu ciutele si cerbii sunt in albumul Babutei si al lui Danut:))si in slide-ul lor...http://www.hipet.ro/profile/index/puffy679
    Enjoy:))

22.10.2010, 21:15:05