Forum: Orice altceva Dragi breslase

• rovint
    rovint

aveti grija la deeadeea21
    se recomanda drept promoter si cere diverse obiecte pe care le avem la vanzare
    cand m-am dus pe pagina ei am vazut ca are cont facut ASTAZI fara nici un fel de feedback sau detaliu!

deci, fiti atente!

29.12.2012, 20:50:04
  • carmenn
    carmenn

:(

30.12.2012, 09:42:43
  • gemsgems
    gemsgems

Am primit si eu mesajul. E scris foarte "profesional". =)) Nu ai de unde sa stii intentiile persoanei care l-a scris. Poate ea chiar vorbeste serios. Nu are cum sa oblige pe nimeni la nimic, nu are cum sa-ti ia produsele din magazin fara sa i le dai. :))

Nu mi se pare ca era cazul sa se dea numele pe forum. Daca chiar te gandesti ca cineva ar putea fi pacalit, atunci ar trebui sa dai un mail echipei Breslo, sa investigheze ei mai departe si sa ia masurile necesare.

Nah, zic si eu.

30.12.2012, 13:05:37
  • Carmen.Sylva.ART
    Carmen.Sylva.ART

Subscriu gems...nu poate nimeni sa ia ceva din magazin daca nu vrei tu sa ii dai:)
    Eu i-am raspuns politicos, am cerut adresa blog-ului si cea de facebook urmand sa o contactez daca ma intereseaza o astfel de colaborare.

Ca ideie, cand soliciti astfel de "schimburi" vii cu un mesaj profi, o adresa de blog/nume complet, o statistica a numarului de vizitatori s.a.m.d.

Apropos, nu este primul mesaj de genul acesta pe care il primesc dar refuz politicos si incheiem povestea, parerea mea:)

30.12.2012, 14:39:26
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Am primit si eu mesajul, acum am inteles @gemsgems de ce ai pus profesional in ghilimele.

30.12.2012, 16:20:49
  • rovint
    rovint

aici nu era vorba despre profesional sau "profesional", ma gandisem doar ca exista aici pe Breslo un serviciu de promovare destul de bun, iar in clipa cand eu fac un cont si dupa cateva ore incep sa ochesc cam ce mi-ar place de voi si sa va promit ca va promovez pe FB sau aiurea e cel putin curios... whatever :) e de tinut minte data viitoare ca , fetelor :) nici o fapta buna nu ramane nepedepsita

cheers!

30.12.2012, 21:23:02
  • Carmen.Sylva.ART
    Carmen.Sylva.ART

Heeey, nu tre' sa te superi:* este clar ca intentia ta a fost una nobila, nu cred ca pune cineva la indoiala acest fapt si (eu personal) apreciez initiativa ta!

Ca sa fac off topic, serviciul de promovare de pe breslo mi se pare total ineficient (parerea mea) iar chestia cu promovarea pe bloguri e o practica destul de frecventa pentru micii intreprinzatori dar si pentru site-uri cu pretentii care apeleaza la cele mai cunoscute bloguri de pe la noi pentru reclama. Faptul ca domnisoara in cauza nu are un mesaj ori o imagine profi, e alta mancare de peste...am senzatia ca astfel de mesaje pot fi raportate ca spam iar utilizatorul va fi mustruluit de achipa Breslo:))

30.12.2012, 23:29:20
  • gemsgems
    gemsgems

Citez din regulamentul Breslo, care se afla in partea dreapta de pe pagina principala a forumului si pe care breslasii cica trebuie sa il respecte.

"Ce nu este permis pe Forumul Breslo:

ยท Barfe
    Forumul Breslo nu este locul potrivit pentru a impartasti orice fel de opinie sau informatie referitoare la o terta parte. "

Ideea e ca poti sa iti dai cu parerea referitor la orice, dar fara sa dai nume, pentru ca nu stii tu exact ca omul ala e babau sau nu. Si la fel ca tine, oricine e liber sa-si dea cu parerea. Mi-am zis-o si eu pe a mea.

31.12.2012, 00:00:17
  • rovint
    rovint

ce nu este interzis pe forumul Breslo? (din pacate) vorbitul aiurea:) a acuza pe cineva de barfa cand semnaleaza ca i-a fost oferit un serviciu imaginar (eu n-am vazut la domnisoara respectiva pe pagina nimic! nici o referire la ceva magazine promovate de dumneai! poate eram eu prima "servita"
    si despre faptul ca am folosit nume l-am folosit indreptatit nu doar ca sa fac valuri pe aici:)

deeadeea21
    Data: 29.12.2012 (14:04:59)
    Buna!Ma numesc Andreea si sunt promoterita,promovez magazine,site-uri etc.,dupa care articolul va fi postat pe site-urile de socializare facebook,blog.Ai avea cumva nevoie de promovare a site-ului?In schimb as dori ceva de pe site.Ce zici??

daca voua vi se pare acesta un mod de abordare, no coment!
    poate sunt eu cu totul si cu totul de moda veche

31.12.2012, 07:26:21
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Din punctul meu de vedre, acesta nu este un subiect care sa dea nastere la nicio disputa. Nimeni n-a fost pacalit, nimeni n-a fost jignit, asa ca ar fi mai bine sa ne uram un calduros LA MULTI ANI si sa lasam in urma toate neplacerile.

31.12.2012, 08:10:53
  • gemsgems
    gemsgems

Asa e, George! La multi ani! :D

31.12.2012, 11:01:22
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Sustin punctul tau de vedere Gheorghita!
    La Multi Ani tuturor!!!

31.12.2012, 11:05:15