Forum: Orice altceva ebay hong kong
user4039Salut
18.08.2012, 15:48:46
Am inca o intrebare, poate cunoaste cineva ceva.
As vrea sa comand ceva de pe ebay, din hong kong. Produsul costa cam 20 de dolari iar la transport scrie ca ar fi gratis. Unii mi-au zis ca daca scrie ca e gratis, asa este. Dar am mai auzit si ca se aplica taxa vamala pentru ca nu este din UE. Apoi altii spuneau ca daca valoare este sub 45 de euro, nu se aplica nicio taxa vamala.
Daca a facut cineva comanda din acea zona, astept un raspuns.
Si inca ceva. Exista posibilitatea sa ramana coletul in vama? Si sa nu ajunga in oficiul postal?
BohemianSinNu stiu nimic despre politica vanzatorului respectiv la transport, fiecare cu aia masii pe ebay.
19.08.2012, 12:50:01
Insa am comandat si eu din exteriorul UE. Coletul iti va ajunge la oficiul postal vama. Cam aia e vama. Mie mi-l deschide in fata mea...si se uita in mare sa vada ce ai in el. Daca nu ai droguri, esti in regula. :-j
Eu stiu ca se percep 2 taxe. Una este TVA. Insa valoarea la care mi-o percepeau mie era cca 15 euro..sau 20 de dolari cred ca vine. Bine, ma mai treceau cu vederea daca aveam pana in 50....:D
ramonaignatAm comandat si eu de acolo, si la o valoare de 45 $ platesti Tva .
19.08.2012, 13:44:14
Am intrebat la oficiu si spun ca se percepe Tva pentru orice colet care are valoare mai mare de 20 Euro. (daca nu vine din UE )
ThingsWeLoveTodayComand periodic din Hong Kong, iar transportul este, intr-adevar gratuit. La vama in Romania, nu platesti nimic altceva decat daca produsul depaseste val de 20 euro.
19.08.2012, 16:58:21
FIMARCPlafonul pt.care nu platesti nimic la vama,pt.persoane fizice este de 45 eur iar pt.persone juridice este de 22 eur si daca ai un pic de noroc chiar si pt.valori mai mari nu platesti nimic
22.08.2012, 20:16:30