Forum: Feedback pentru magazinul tau Este permisa repostarea produselor ca sa apara pe prima pagina?

  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    Ok, stiu ca am mai avut odată discuţia asta. Dar in cadrul altei dezbateri pe forum au fost câţiva utilizatori care au cerut ca relistarea produselor sa fie permisa ca sa isi poată creste vizibilitatea. Asa ca întrebarea se adresează vouă...sunteti de acord cu asta?

    Nu ne referim aici la repostarea in cazul în care produsul a fost şters din greşeala, sau a fost "cumpărat", dar comanda pana la urma anulata. E vorba despre produse care sunt active la momentul de fata in magazin.

    Eu personal sunt contra repostării doar de dragul vizibilităţii, fiindcă ştiu ca se va abuza de aceasta posibilitate. In afara de asta, cred ca Breslo se va împărţi in "magazine care repostează" si care vor ajunge din aceasta cauza mereu pe primele pagini in categorii şi cei (ca mine) care nu au timp de asa ceva, care vor trebui sa se resemneze cu faptul ca sunt pe ultimele pagini...după cum spuneam in alta parte, nu vreau ca şansa mea sa fiu descoperita pe B. sa depindă de repostările pe care le fac. Consider ca cine vrea sa fie pe primele pagini, trebuie sa-si pună mintea (si mânuţele) la contribuţie si sa creeze ceva nou in loc sa reposteze produse deja cunoscute.

    So, what do you think?

    17.01.2010, 15:18:25
  • justme2
    justme2

    mai bine sa nu fie permisa repostarea si punct. pt ca vor fi foarte multi care vor reposta un prous de n ori pe zi doar ca sa fie pe prima pagina.

    17.01.2010, 17:10:58
  • BohemianSin
    BohemianSin

    Total de acord...si pana la urma se creeaza un soi de plictiseala sa tot vezi aceleasi produse mereu!

    17.01.2010, 18:20:06
  • Dora1
    Dora1

    nici eu nu sunt de acord cu relistarea lucrarilor, care ocupa locul noutatilor...sa se perceapa taxa pentru asa ceva :P

    17.01.2010, 19:24:32
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

    Cred ca mintea si manutele la treaba nu inseamna un numar mare de produse postate. Se poate citi si-n sens invers.:)
    Punctul de vedere mi l-am spus in topicul -Despre produse vandute si pretul de 1 leu-
    Si bineinteles, cand ma refer la posibilitatea repostarii ,nu ma refer la abuzuri(postari zilnice, sau si mai rau repetate); impartasesc total si punctul de vedere al Lauraliei.
    Ma gandesc ca trebuie sa existe o posibilitate de-a limita nr.de repostari lunare; o medie de una la cinci zile ar da posibilitatea pt.6 repostari lunare.Atat. Cine le consuma intr-o zi sa n-o mai poata face. Dar nu mi se pare normal sa ingradesti modul in care un magazin decent (care sa respecte regula ce-am enuntat-o) isi organizeaza si promoveaza munca. Apropo, o repostare la cinci zile dureaza 5 minute.Se poate renunta la o tigara, o prajitura, etc.

    17.01.2010, 20:37:45
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

    Si cred ca repostarea nu e pentru a fi pe prima pagina, spuneam ca-i atat de relativ- poate dura cateva minute, ci cum spunea si Lauralia, pentru a arata clientilor ca acel magazin este "viu".

    17.01.2010, 20:50:34
  • Lauralia
    Lauralia

    Si eu votez pentru repostare, dupa cum am zis, dar mi se pare foarte buna ideea lui Nagual: sa existe o limita.
    Ceea ce insa nu-mi dau seama este cum s-ar putea face asta din software; ca sa repostez un produs, eu il sterg complet si il creez ca unul nou; cum poate orice fel de soft sa verifice ca acel produs a mai fost? Sa zicem ca verifica numele produsului; dar daca mai bag vreo doua pauze pe acolo, gata, s-a schimbat si numele. Asa ca, de fapt, noi de ce discutam asta? Cine va verifica respectarea regulilor, si care va fi pedeapsa pentru nerespectare?
    Pana una-alta, concurenta nu este chiar atat de mare aici, si din cate am vazut eu, nu e nimeni nebun dupa repostari (sau n-am remarcat nici un produs care sa-mi sara in ochi mereu si mereu). Sa ne vedem atunci cand produsele noi de pe prima pagina se vor schimba la fiecare cateva secunde! (sper :-) )
    Laura

    17.01.2010, 21:29:40
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    @lauralia: nici eu nu vad cum s-ar putea controla asta din sistem.
    Si nici ideea cu X postari pe saptamana/luna nu-mi surade...daca eu fac intr-o saptamana - cand am vacanta sa zicem - 10 produse *noi*?
    Ideea e ca daca permitem repostarile, nu putem sa limitam numarul acestora. Adica fie nu relisteaza nimeni (cum trebuia sa fie pana acum), fie lasam pe toti sa o faca dupa bunul plac. De asta mi-e si teama de abuzuri.

    Ok, gata, nu ma mai bag sa auzim si alte pareri ;P

    17.01.2010, 22:40:27
  • Lauralia
    Lauralia

    Cinammon, dar nici pana acum nu a fost vreo regula si nu am remarcat inca abuzuri; deci n-ar trebui mai degraba sa discutam asta atunci cand se intampla?!
    Ai dreptate ca pe repostarea costa bani, deci omul se mai gandeste inainte sa o faca; pe de alta parte insa, acolo exista un buton automat pentru asa ceva, o faci in cateva secunde, nu trebuie sa stergi/editezi totul din nou. Pentru mine cel putin 20centi sau 10 minute pierdute din timpul meu sunt aproape echivalente.
    Laura

    17.01.2010, 22:58:43
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

    off topic (sa nu deschid unul nou pentru a intrebare)
    Lauralia, poti sa-mi spui care este taxa pentru un magazin pe ? Multumesc.

    17.01.2010, 23:08:42
  • beadshop
    beadshop

    Eu nu sunt de acord cu repostarile:
    1. Au fost respostari dese la un moment dat (la unele magazine) si din cate stiu, unele din acestea au primit atentionari; probabil ca de aceea nu s-au mai repostat produse asa des.
    2. Daca se va da voie la repostari, cum spune si Cinnamon, e clar ca nu se poate controla un anumit numar de repostari, din soft nu se va putea face nimic pentru ca la noi lumea e inventiva si produsul va fi repostat cu o virgula in plus si "pacaleste" si softul. Stie cineva cu aproximatie cate magazine sunt acum active pe breslo ca sa vedem inmultit cu 5 ce inseamna???
    3. Daca se va permite, sigur vor fi magazine care vor exagera si ne vom satura de cate un produs pe prima pagina iar si iar si iar...pentru ca asta va fi de fapt problema. Nimeni nu observa daca pui un produs din nou o data la nu stiu cat timp, ci doar cand se exagereaza.
    Si ma mai gandesc ca si noi cand vizitam magazine vrem sa vedem ce noutati au mai aparut....daca un posibil client intra pe breslo de cateva ori si se intampla sa nimereasca pe prima pagina produse pe care le-a mai vazut si a trecut peste ele, poate renunta.

    18.01.2010, 00:10:46
  • Lauralia
    Lauralia

    Nagual, pe nu exista o taxa de magazin, ci o taxa de produs. Fiecare postare/sau repostare a unui produs costa 20centi (americani); postarea e valabila 4 luni (nu nelimitat), iar daca pui la cantitate sa zicem 10 din acelasi obiect, platesti 20 centi pentru FIECARE. Deasemenea, mai platesti o taxa de 3,5% din pretul produsului in momentul in care il vinzi (partea asta e destul de neplacuta).

    Din cate inteleg eu, pana la urma si la regula aceasta ca si la toate celelalte, tot un om trebuie sa o puna in aplicare, deci o sa fie o regula mai relativa... in functie de timpul celui care verifica (si intrebarea este: cine?!) Din pacate, un produs cu "vandut" in titlu e foarte usor de depistat, in vreme ce un produs repostat, mai ales daca nu se intampla des, oricum nu va fi foarte vizibil.
    Laura

    18.01.2010, 00:25:15
  • justme2
    justme2

    pai cerceii aia verzi pe care tocmai i-ai repostat sunt foarte vizibili... si e a treia oara cand ii vad postati.
    poate nu ai observat tu, dar au fost foarte multe repostari. cineva zicea zilele trecute de niste snururi de martisor.....
    si au mai fost si altele.

    18.01.2010, 06:41:09
  • user21
    user21

    eu una nu sunt de acord.
    e plictisitor si deranjant sa tot vezi aceleasi chestii.daca mai vad o data colierul alb de perle o sa il si visez.

    si sa nu comparam repostarile de pe cu cele de pe breslo.
    cate magazine sunt pe si cate sunt pe breslo??
    sa pastram totusi proportia....

    18.01.2010, 07:13:23
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

    Scuzele de rigoare pentru cei a caror retina a fost zgariata de colierul cu perle (introdus la oferta). Pacat ca nu se ridica la pragul practicat in magazine, iar potentialii clienti n-au la dispozitie timpul unor vanzatori.
    Eu ma retrag, forumeala placuta!

    18.01.2010, 09:11:55
  • Lauralia
    Lauralia

    Just.me, scuza-ma daca te-au deranjat, dar din cate am inteles atunci cand vinzi ceva e permisa repostarea, nu? Daca te uiti la lista mea de vanzari, cerceii aceia verzi i-am vandut de doua ori-si i-am facut din nou; deci "practic" n-am postat acelasi obiect. ;-) Si pe deasupra, daca-mi aduc bine aminte asta e prima data cand ii repostez; prima oara cand i-am vandut nu am facut-o (doar am schimbat cantitatea), deoarece sunt set cu un colier si nu-mi prea convenea sa fie afisati in parti diferite ale magazinului. Asa ca, sincer, te-ai straduit destul de tare sa cauti un motiv sa ma arati cu degetul, si nici macar nu era necesar; eu am recunoscut singura ca mai repostez, si am spus si cat de des sau nu.
    Asta este un lucru care ma sacaie la regula asta, pentru ca fiind aplicata de un om, oricum o sa fie aplicata inexact... si sa vezi ce o sa ne distram aratand cu degetul unii la altii. Oricum, si eu am zis ce aveam de zis si ma retrag.

    18.01.2010, 11:58:24
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    Exact, si tocmai deasta e bine ca repostarile sa nu fie permise deloc! Asa stim o treaba macar. Nu vreau sa vad apoi discutii pe forum cum ca Xulescu a repostat luna asta mai mult de cele 5 produse permise sau ca nu-stiu-cine iar a relistat acceeasi bijuterie si incalca "bunul simt".

    Parerea mea ca relistarile sa nu fie permise, cine totusi o face si sare in ochi (ca nu sta nimeni sa contorizeze prima pagina - dar sunt multi useri care intra foarte des pe zi pe B.) va fi atentionat/produsul raportat. Nu e mai simplu pentru toata lumea asa?

    18.01.2010, 12:37:15
  • bijuteriiledeargint925nadine
    bijuteriiledeargint925nadine

    Buna ziua tuturor, as dori sa intreb, din moment ce repostarea nu este o solutie agreata de toata lumea, cum altfel ne putem promova magazinul pe Breslo?
    Multumesc:)

    18.01.2010, 14:12:12
  • beadshop
    beadshop

    @Lauralia: mie nu mi se pare corecta repostarea produselor vandute daca sunt identice...si aici nu ma refer la tine. Chestia e ca o regula trebuie gandita in asa fel incat sa poata fi respectata in mod corect si cu bun simt de toata lumea. Exista magazinele de furnituri care au si cate 100 de produse identice. Sau sunt cercelusi cu cate 2-3 margele care pot fi facuti in zeci sau sute de exemplare...ce ar insemna sa se poata reposta dupa ce se vinde un produs???!!
    Eu personal nu am de gand sa repostez produse...am facut-o doar cand din greseala, asteptand sa se incarce un produs pt editare, am dat click direct pe stergere.

    18.01.2010, 14:16:35
  • ladybeads
    ladybeads

    buna!
    cred ca si in acest caz ar trebui sa existe discernamant. ma refer de ex la furnituri. sa zicem ca aveam pe stoc 1 bucata dintr-un anumit tip de stofa, am vandut produsul , l-am si sters dar, la un moment dat decid sa aduc acelasi produs in magazin. daca utilizez aceleasi poze si postez acelasi tip de produs la acelasi pret asta nu se poate numi repostare.
    dar pe de alta parte daca cineva are chef sa stearga si sa reposteze un prodes de 10 ori pe zi, sincer nu ma declar deloc deranjata. daca persoana are energie si chef sa stea in fata calculatorului si sa reia aceiasi operatiune, ce sa zic, bravo!

    18.01.2010, 16:34:08
  • bijuteriiledeargint925nadine
    bijuteriiledeargint925nadine

    @CinnamonCloves : Multumesc frumos pentru link, insa intrebarea mea nu se refera la promotiile pentru produsele mele, ci la optiunile pe care le am de a imi promova magazinul pe Breslo. Mai precis, repostarea pe ma costa zilnic, insa imi aduce trafic care rezulta in vinzari. Caut o solutie similara de a ma promova si pe Breslo, intrucit solutia repostarii platite de pe aduce rezultate. In concluzie, ce optuni am la ora actuala si ce optiuni va oferi Administratia de pe Breslo?
    Multumesc!

    18.01.2010, 17:50:47
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    @nadine: ti-am raspuns in topicul cu promovarile si promotiile, ca sa nu fim offtopic aici.

    18.01.2010, 18:45:53
  • Casacucadouri
    Casacucadouri

    Hmm, miroase cumva a orgolii personale lezate? Suntem pe un forum nou, haideti sa avem o atitudine demna de niste creatoare de frumos.

    Eu votez propunerea lui Cinamon Cloves:
    cand vedem ceva repostat- RAPORTAM!
    ca la gradi, lui tovarasu' educator Luigi, daca unora nu le place sa actioneze cu bun simt si eleganta, cu respect fata de munca altora...
    Pana invatam ca de fapt concurenta trebuie sa ne faca mai bune si mai profesioniste, nu mai inversunate pe a ne creste vanzarile.

    18.01.2010, 23:11:56
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    Trebuie sa recunosc ca nu-mi place de loc sa raportez. In general prefer sa dau un mic mesaj persoanei respective. Dar daca altfel nu se rezolva....

    Anyway, o alta practica care vad ca tot apare: produse duble. Adica postez azi un colier; maine postez acelasi colier (fara sa il sterg pe primul), cu aceeasi poza si pret. Si in magazin apar acum 2 coliere identice, cu poze si pret identice. Nu se considera repostare? Daca am facut intr-adevar 2 coliere, ma astept sa fie o poza cu cele 2 coliere impreuna, si stocul 2. Nu listate ca 2 produse distincte. Dar care au aceeasi poza (???). Nici cu asta nu sunt de acord, vad eu ceva gresit?

    19.01.2010, 16:12:50
  • RuxishConcepts
    RuxishConcepts

    Lauralia, repostarea nu este permisa deloc, in nicio situatie.
    Daca produsul a fost vandut se editeaza stocul lui pentru a reintra in magazin. Regula aceasta a fost mereu si daca nu s-au observat abuzuri a fost pentru ca cineva chiar sta si se uita la produsele adaugate si sesizeaza cand repostarea se intampla. Mai exista mici scapari dar facem tot posibilul sa fie remediate.
    Sa nu credeti ca cineva este favorizat si altcineva nu. Ne straduim ca regulile sa se aplice pentru toata lumea dar intervine dificultatea din pricina faptului ca unii oameni nu respecta regula din oficiu si tot incearca sa pacaleasca sistemul :) O regula este facuta pentru a fii respectata si trebuie sa intelegem asta.

    Totodata va rog sa sesizati de fiecare data cand observati o repostare.

    Multumesc.

    19.01.2010, 18:26:04
  • andreaz
    andreaz

    Pe scurt!!!
    -sunt impotriva repostarilor, nu i se pare fair pentru restul care nu au timp/energie pentru asa ceva
    -s-ar putea introduce o linie de imagini , cu produse sau oferte contra cost. De ex. pentru un colier pe care vreau sa-l promovez, pe prima pagina de la bijuterii primele 3-4 ferestre s-ar putea "sacrifica" pentru produsele respective. Fiecare produs la sectiunea lui.
    Asa ca cine are chef/timp/bani, sa-si poata promova produsele contra cost bineinteles!

    21.01.2010, 19:57:59
  • zuzuflor
    zuzuflor

    Pai, daca e totusi asa, eu m-am saturat de atatea snururi de martisoare (fara nici o suparare, nu am nimic cu nimeni!?)....nu numai astazi ..dar cel putin in ultima ora s-a repostat de 2 ori acelasi produs! Ma deranjeaza chiar! Cand tu postezi un produs si din cauza aceasta, ca unii isi reposteaza produsele la fiecare 10 minute, al tau nu sta nici 5 minute pe prima pagina!!! Ce parere aveti? Nu stiu daca se contorizeza asa ceva, dar e vizibil si pentru mine care nu stau toata ziua cu mana pe mouse si pe site-ul breslo!
    Nu am nimic cu nimeni, dar parerea mea este ca suntem egali in drepturi ca utilizatori ai acestui site! Daca gresesc, corectati-ma!
    Multumesc!

    21.01.2010, 20:01:50
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    @zuzuflor: ai raportat?
    Nu pot sa ma pronunt de snururile de martisoare, tot ce pot sa va spun e sa intrati pe produsul respectiv ca sa va asigurati ca este vorba intr-adevar de o repostare. Snururile de martisor sunt la fel, pozele lor sunt tot cam la fel si e mai usor sa confunzi intre ele 2 produse. Daca intr-adevar e vb de repostari, trebuie raportat.

    23.01.2010, 19:06:52
  • zuzuflor
    zuzuflor

    Am intrat, erau aceleasi, acelasi vanzator....dar nu am raportat. Daca nu o faci din primul instinct ce mai conteaza :), in plus din principiu nu prea imi place sa fac rau la nimeni chiar daca vad cum altii sar in fata ...Ar trebui sa fim tot fair play! La momentul respectiv m-au deranjat de-a dreptul ca nu trecuse nici jumatate de ora in care m-am reintors la calculator si iata-le...iarasi in fata si produsul meu deja parasise scena...Mi-am zis, incredibil!!!! Am intrat si am verificat, intuitia nu ma insela...dar..m-am infuriat pe moment si mi-am adus aminte ca am citit comentariile voastre si m-am hotarat sa scriu si eu, dar cum scriam pentru prima data mesajul meu a aparut vizibil pentru voi toti dupa mult timp....
    Nu e frumos, ar trebui sa ne comportam civilizat, eu sunt relativ noua pe site..si nu am avut porniri din acestea, am considerat ca fiecare foloseste util site-ul..dar unii nu gandesc ca mine!
    De multe ori eu nici nu gestionez prea bine chestia cu prima pagina, postandu-mi produsele cand prind un pic de timp (unul dupa altul) astfel unele nici nu ajung sa se vada pe prima pagina!!! Dar fiecare cum poate! EU am o printesa mica care imi rapeste aproape tot timpul si il daruiesc cu foarte multa dragoste!
    Salutari la toata lumea!

    23.01.2010, 20:39:52
  • bijuteriiledeargint925nadine
    bijuteriiledeargint925nadine

    Am citit si recitit Termenii de Utilizare ai site-ului Breslo, ma ajuta cineva sa gasesc paragraful privitor la practicile repostarii, adica exact ceea ce se discuta acuma?
    Multumesc!

    23.01.2010, 22:14:16
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    @nadine: momentan interdictia repostarii e un fel de regula "nescrisa" adica nu apare in regulament. De accea am pus si aici problema, ca intr-un viitor nu foarte indepartat sa avem aceasta regula si in regulament.

    27.01.2010, 11:01:28
  • alinapanait
    alinapanait

    eu cred ca atata timp cat produsul se vinde , nu e o problema asa mare sa-l repostezi. (ca in cazul furniturilor, sau al produselor de serie)

    problema e atunci cand produsele sunt sterse, si repostate DOAR ca sa apara pe prima pagina.

    27.01.2010, 12:10:56
  • ladybeads
    ladybeads

    eu propun sa existe o modalitate de plata pentru repostarea produselor. de ex, 10 ron/luna sa permita un anumit numar de postari, de ex 30 de postari pe luna care nu se reporteaza indiferent daca le utilizezi sau nu. iar odata cu numarul postarilor contractate suma sa creasca exponential(20 ron ptr 45 postari, 30 ron ptr 65 postari, 50 ron ptr 150 postari ). atunci nu cred ca ar mai fi necesara o supervizare legata de cine ce posteaza. cred ca fiecare are perioade cand are chef mai mare de munca, sau poate mai mare nevoie de bani si e dispus sa-si petreaca o dupamiaza re-postand.cred ca solutia taxei breslo care sa fie raportata la numarul de postari va placea si altor vanzatori.
    problema este ca daca tu vrei sa stai sa-ti repostezi produsul nu ai aceasta posibilitate, nici daca esti dispus sa platesti in plus ca pe .

    27.01.2010, 15:34:30
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    Referitor la propunerea lui ladybeads:

    a) nu prea stiu cum se pot contoriza din soft repostarile. Un produs sters si repostat arata la fel (pentru un filtru sau ceva) ca un produs nou-nout.
    b) daca nr.de postari incluse/gratis pe luna include orice postare noua, dezavantajam pe cei care au chef de munca creativa. De ce sa poata cineva re-posta un produs fiindca mai are postari incluse, dar altcineva care a lucrat luna asta 31 de produse sa trebuiasca sa plateasca pentru al 31-lea prods listat? Vrem repostari sau produse creative si originale?
    c) Magazinele cu putine produse sunt avantajate. Practic, un magazin cu 30 de produse va putea reposta fiecare produs doar o data (presupunand 30 de postari incluse pe luna), ceea ce s-ar putea sa sara mai putin in ochi. Pe cand un magazin cu 5 produse poate reposta fiecare produs de 6 ori. Cred ca de la un moment incolo chestia asta devine teribil de repetitiva si deranjanta.

    27.01.2010, 18:09:01
  • CAT.E
    CAT.E

    buna. eu nu sunt de acord cu repostarile. si asa timpul in care un produs nou sta pe prima pagina e destul de redus dar, daca se apuca toata lumea sa reposteze...... pentru promovare exista galeriile care permit utilizatorilor sa fie egoisti in limita rezonabila (2 produse DIFERITE din magazinul propriu). se pot reposta produse in cazul exceptional in care se schimba din diferite motive magazinul de prezentare (eu am facut asta pentru ca breslo nu permite, sau nu permitea atunci schimbarea numelui magazinului si a trebuit sa fac magazin nou). in cazul in care produsul este vandut si se face altul, cel mai bine din punctul meu de vedere este sa fie modificata si poza astfel incat sa reflecte noul produs. acest lucru mi se pare corect fata de clientii Breslo.

    o zi buna si INSPIRATIE

    29.01.2010, 13:17:25
  • Elven.Rose.Design
    Elven.Rose.Design

    Nici eu nu sunt de acord cu re-postarea.
    pt Nadine: e foarte simplu sa arati ca magazinul este viu: posteaza lucruri noi. Doar atunci este viu, cand vin in el lucruri noi si nu aceleasi de o mie de ori. Pentru reclama, exista intr-adevar listele, care sunt gratuite si exista spatiul publicitar unde platesti ca sa iti faci reclama.
    Mi se pare suficient.

    29.01.2010, 15:43:59
  • scharmen
    scharmen

    Cu parere de rau spun: repostarea unui produs in opinia mea se face cu scopul egoist de a manipula prima pagina si produsele de acolo...
    de ce sa nu procedezi si tu in rand cu toata lumea? ai creat un produs, lai postat... bun f bine poti sa astepti si tu cum asteapta toata lumea de aici sa se vanda.
    am produse in magazinul meu care se vand mai usor sau mai greu... am chiar si de cand am facut magazinul pe breslo... dar nu am procedat egoist...
    pentru reclama sau promovarea magazinului cei de la administratia site-ului ne-au dat posibilitatea sa aparem cu un mic banner pe prima pagina (cu taxa ca asa mi se pare normal).
    acesta este un mesaj scris in modul general, nu vizeaza o persoana sau un magazin anume de pe Breslo pentru ca nu am stat sa vad cine si cum reposteaza!
    A... si in legatura cu galeriile... mi se pare o idee extraordinara atata vreme cat un produs nu apare in fiecare lista din galerie, zi de zi, saptamana de saptamana. Ar trebui sa existe si aici o limita ceva... ca sunt si alte produse care pot evidentia preferintele fiecareia fara a se folosi de acelasi produs de "enspe" ori pe saptamana.
    sa nu mi se i-a in nume de rau.

    spor si vanzare buna doresc la fiecare.

    P.S. De admirat promptitudinea celor de la administratie de a raspunde si rezolva fiecare problemuta aparuta.

    05.02.2010, 15:27:02
  • DENISE
    DENISE

    toata ziua a fost pe prima pagina un tigru in farfurie!
    il stiu demult,l-am admirat,e haios,dar se cam multiplica pe prima pagina...
    eu refac stocul cind e cazul,colegele nu pot face la fel?

    01.07.2010, 21:06:32
  • ladymagpie
    ladymagpie

    daca fiecare postare ar costa, nu si-ar mai pune nimeni problema repostarii...
    cred ca breslo e un platforma pentru hand-made, nu un loc pentru cei cu mult timp liber sau iuti de mina.
    daca sintem productivi, postam lucruri noi si interesante des, vom atrage si vizitatori. daca repostam aceleasi lucruri, deseori plictisitoare (no offence), cred ca riscam sa pierdem vizitatori...
    petrec ore in sir pe site-ul frate american al lui breslo pentru ca vad tot timplu lucruri noi si frumoase. cind ajung la lucrurile pe care le-am mai vazut, ma opresc.

    02.07.2010, 21:45:22
  • ladymagpie
    ladymagpie

    cinnamon, poate ar trebui sa va ginditi la taxarea per postare, ca la . cu facturare lunara. si s-a terminat povestea repostarilor (care mie mi se pare o tiganie, iertati-ma).

    02.07.2010, 21:51:42
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    ei, pana la taxa pe postare mai e :)
    Momentan cred ca efortul administrativ pe care l-am avea cu evidenta respecitva, cu facturarile etc...ne depaseste.

    02.07.2010, 22:03:07
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

    De exemplu ELENA37 a repostat zilele astea setul eu cu flori albastru de cateva ori bune!

    02.07.2010, 22:57:35
  • peticel
    peticel

    mi s-ar parea corect in loc de "taxa pe postare" sa existe "taxa pe produs vandut". astfel va exista un interes din ambele parti pentru o vanzare mai buna. altfel cu "taxa pe postare" s-ar incuraja multe postari indiferent de calitate. poate n-ar mai fi breslo acuzat ca nu se ocupa suficient de promovare si ar fi mai interesat sa aiba calitate pe site. si probabil ar fi si tehnic mai usor de rezolvat mecanismul de taxare.

    04.07.2010, 13:06:33
  • tzuki333
    tzuki333

    fetelor, nu v-ati saturat de atatea taxe, sincer? :)))

    04.07.2010, 14:00:34
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    buna intrebare :)))

    06.07.2010, 11:48:34
  • ladymagpie
    ladymagpie

    nu, peticel, e invers: cu taxa pe postare s-ar incuraja postarile de calitate... nu cred ca ne permitem sa postam rahaturi contra cost, nu? :-)
    d.p.d.v. tehnic e la fel pentru ambele tipuri de taxare. doar ca fiecare dintre noi ar trebui sa aiba card bancar si cont de paypal, probabil. si asta cred ca ar fi o problema...

    06.07.2010, 18:03:07