Forum: Suport Breslo expirare magazin

• Marmotescu
    Marmotescu

Buna...am uitat complet sa cumpar breslei si m-am trezit in ultimul moment,bineinteles...am cumparat azi prin transfer bancar dar magazinul expira diseara. Mai imi gasesc toate produsele la locul lor sau cand se reactiveaza trebuie sa o iau de la capat cu descriere si poze? :D

05.10.2013, 09:16:54
  • daisy.furnituri
    daisy.furnituri

Le gasesti:)

Daca ai posibilitatea, pe viitor, in aceste conditii, foloseste paypal. Este cel mai rapid, dar mai scump.

05.10.2013, 09:25:21
  • Breslo
    Breslo

Da, cum spune si Daisy, o sa gasesti toate produsele fix asa cum le-ai lasat.
    Uite si un copy paste dintr-un topic anterior, cu termenele de plata, si ce se intampla daca apar intarzieri:

Platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:

max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
    max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
    max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal

Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.

Daca plata dumneavoastra nu a fost inregistrata in intervalul de timp anuntat, va aflati in una din urmatoarele situatii:

- mandatul nu a ajuns la noi
    - nu a fost completat corect codul comenzii de breslei ce ne permite sa va identificam magazinul.

Pasul urmator este sa trimiteti un mail cu dovada platii pe adresa [email protected], cu subiectul "Confirmare plata BRESLEU-XXXX".

Din acest punct, echipa Breslo va procesa plata dumneavoastra in momentul in care va va citi mailul. Cererile trimise catre adresa [email protected] sunt rezolvate in ordinea primirii lor.

07.10.2013, 11:03:18
  • DiaAura
    DiaAura

ce suma de bani imi trebuie pentru a prelungi valabilitatea magazinului un an de zile?

12.10.2013, 15:36:20
  • Breslo
    Breslo

Pentru 366 de zile ai nevoie de 183 breslei. Asta inseamna 204 LEI.

14.10.2013, 08:43:01
  • lolipoc
    lolipoc

buna,
    si mie mi-a expirat magazinul, vreau sa il reactivez.
    pentru doua luni deocamdata, cat trebuie sa platesc?> multumesc

15.10.2013, 14:38:10
  • Breslo
    Breslo

Gasesti aici tot ce iti trebuie: www.breslo.ro/Finance

Pentru 60 de zile trebuie sa incarci 30 de Breslei. Foloseste sistemul de plata integrat ca sa vezi exact cat inseamna asta in lei, in functie de metoda de plata.

Zi frumoasa!

16.10.2013, 09:54:54