Forum: Suport Breslo Facebook
nicolebijouAs vrea sa mut magazinul Breslo pe alt cont de facebook. Cum sa procedez?
17.11.2012, 20:26:46
LiveDin câte am văzut, îți poți face o pagină de facebook, atașată, cumva, contului principal (în sensul că poți comuta oricând de pe una pe alta). Astfel, poți avea magazinul Breslo atașat acolo. Sper că nu vorbesc chiar prostii!
18.11.2012, 17:14:42
nicolebijouCeva de genul acesta mi se intampla, desi contul vechi de facebook l-am desfiintat. Sa-l caut direct imi spune ca acel link nu mai exista, dar din mesaje primite pe adresa de yahoo il deschid cu adresa noului cont si cu parala acestuia. Este o ciudatenie alambicata. Cert este ca eu vreau sa pun "my breslo" pe noul cont si primesc tot timpul urmarorul mesaj: "You must have permission to add apps to at least one Facebook Page to perform the requested action."
18.11.2012, 17:52:21
CinnamonClovesNicole, myBreslo il poti atasa doar unei pagini facebook, nu unui profil personal. Eroarea de care vorbesti apare atunci cand incerci sa adaugi mybreslo direct profilului tau personal. Creeaza intai o pagina aici: https://www.facebook.com/pages/create.php?ref_id=117556298255887
18.11.2012, 23:32:40