Forum: Suport Breslo Favorites

• Didiliciozza
    Didiliciozza

Mi se intampla doar mie sau nimeni nu'si poate vedea cine a adaugat la fav un produs de al sau sau magazinul? La mn se incarca si arata zero la suta dar stiu ca m +au adaugat cinci persoane. Am vazut acum ceva timp:) Mai stie cineva ceva de lucrul asta?

15.07.2011, 01:40:04
  • mssdelilah
    mssdelilah

E posibil ca persoanele respective sa se fi razgandit si sa fi inlaturat fav-ul.
    Se practica, am vazut.

18.07.2011, 10:17:19
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Stiu ca mady avea la un moment dat aceeasi problema, din pacate nu mai gasesc topicul. Si la ea aparea 0% si se incarca pagina la infinit.

Am concluzionat atunci ca e o problema externa de la flash plugin. Ai putea incerca alt browser sau sa iti iei cea mai noua versiune de Flash.

Pana rezolvi, ti-au adaugat 9 persoane la fav magazinul, dintre care una esti tu :)

18.07.2011, 21:14:16
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Si eu cautasem topicul, dar nu mai stiu pe unde e si ce nume avea ?(atat tin minte ca n-avea legatura cu subiectul asta parca...)

Intr-adevar la flash era problema si parca schimbarea browserului a solutionat-o!

18.07.2011, 22:08:26
  • Didiliciozza
    Didiliciozza

Multumesc mult ..am descarcat flash si o sa incerc alt browser sa vedem daca merge ..Ma adaugasem sa vad daca se schimba ceva;))
    Am descoperit ca inainte sa apara 0 la suta pt o secunda apare mesajul cu necesita instalare flash.

:*:* Multumesc mult...fetelor.

19.07.2011, 00:55:50
  • mssdelilah
    mssdelilah

Ah, incearca sa faci curatenie si in cache
    Eu vedeam alte poze la posturile mele pe alt site, si asta a fost solutia.Un clean prin browser.

19.07.2011, 11:31:08