Forum: Orice altceva feedback negativ
bijuteriicarmencum pot eu primi feedback negativ de la cineva care nici macar nu si-a ridicat comanda, nu mi se pare corect ,daca eu am atentionat aceasta persoana amintindu-i de comanda,nici macar nu a avut bunul simt sa-mi spuna ca nu a ridicat comanda ,ca are foarte multe si nu stie ,ba mai mult isi facuse o rezervare ptr alt produs,concluzia este ca i-am dat feedback negativ,deci cum poti da feedback negativ la un produs neridicat?
09.04.2012, 20:27:06
CinnamonClovese o intrebare retorica? ;-)
09.04.2012, 21:08:53
Daca ti s-a intors un colet retur, tot ce trebuie sa faci este sa lasi feedback negativ si apoi sa anulezi comanda ca sa eviti exact situatia asta. Daca nu ai anulat comanda si ai primit pe nedrept negativ, tirmite te rog la [email protected] un mail in care sa atasezi si dovada coletului retur (poza la chitanta de la posta) ca sa stergem noi manual feedbackul.
Sau mai ia inca o data legatura cu clientul, pare a fi o neintelegere.
CrystaDesignaceeasi problema o am si eu, mai rar din fericire
10.04.2012, 13:22:56
clienta care uita ca a confirmat la telefon, stia ca ii vine coletul in 3 zile, si timp de 2 saptamani cat au stat blocate produsele mele in posta, nu a pus nici o intrebare, nu s-a uitat la status cumparaturi sa vada data de la trimise....si acum vorbeste urat pe breslo,
cer ajutor ca astfel de persoane rau intentionate si fara educatie sa nu ne strice acest loc minunat
piecedart2Am patit-o si eu zilele trecute. Este vorba de piscotel85. M-am uitat inainte la feedback sa vad daca este client serios si asa parea, nu avea nici un comentariu negativ. Am sunat-o, i-am spus cand ajunge comanda si drept dovada de seriozitate, coletul s-a intors la mine. Intre timp am contactat-o s-o intreb daca a primit vreun aviz pentru ca stiu ca se mai pierd sau ajung in alte cutii postale. Nici macar nu mi-a raspuns.
12.04.2012, 12:59:13
M-am uitat acum cateva zile la profilul ei si este un vanzator care i-a lasat feedback negativ pentru aceeasi problema: neridicarea coletului.
betty.bijuteriiAm intrat si eu in randul celor care au primit feedback-uri negative. Au fost probleme cu 3 produse:
12.04.2012, 19:53:36
- margele de ceramica verzi inlocuite cu altele turcoaz pentru ca una dintre ele era ciobita si nu am vrut sa le trimit asa. In schimb, am mai pus si margele violet(cadou)
- 1pewter placat cu argint inlocuit cu2 pewter-e placate cu aur dar scazand pretul celui argintiu(cele aurii fiind cadou)
- agate colti de calitate mai slaba inlocuite cu altele de calitate mai buna, la pretul celor ieftine(la acestea nu am avut reclamatii!)
Persoana respectiva mi-a reprosat ca i-am trimis tarziu comanda(ultimele doua saptamani ale lunii februarie am avut magazinul inchis, anuntand ca se pot face comenzi dar ele vor fi trimise incepand cu 5 martie)
In seara zilei de 6 martie, ziua in care i-am trimis coletul, i-am spus despre situatie. Mi-a specificat ca spera ca data viitoare vom comunica mai bine. Cand a primit coletul nu parea nimic nelalocul lui dar... astazi, cand m-am logat si am vazut negativele, nu-mi venea sa cred! La o luna dupa primirea coletului. Am fost foarte dezamagita pentru ca, chiar daca au mai fost situatii in care nu am putut sa onorez integral comanda, am incercat sa ma revansez astfel incat, lipsa unui produs sa nu afecteze relatia mea cu clientii. Sunt situatii in care, din cauza numarului mare de colete care trebuiesc trimise, nici nu mai sti cui i-ai trimis mesaj!
LiveLasă, doamna Betty, că te-oi umple io de pozitive şi ţi-o mai trece din necaz!:D :))
12.04.2012, 22:32:07
Oameni şi oameni... Din păcate, tot mai puţini Oameni...
GheorghitzaM-a framantat si pe mine multa vreme problema acestei utilitati numita feedback.
13.04.2012, 01:49:57
Daca si in ce conditii trebuie dat un feedback negativ. Am aproape un an pe Breslo
in calitate de client si m-am intalnit cu situatii in care ma batea gandul sa trec
un feedback negativ. N-am dat nici unul.
Desi sant un client corect, disciplinat in ce priveste ridicarea coletelor, de multe ori am primit pachete incredibil de neangrijite (din care cauza apar si deteriorari sau mai grav, sa se piarda margele printre crapaturile coletului ambalat neglijent)
Toate problemele insa trebuiesc rezolvate in privat.
Din punctul meu de vedere, un feedback negativ TREBUIE DAT doar in situatia
(indubitabila) ca este vorba de REACREDINTA.
Sant unul dintre clientii lui Betty-bijuterii si am facut multe comenzi de la acest magazin. Raman surprins sa citesc aici ca cineva i-a dat un feedback negativ.
Sant cateva magazine pe Breslo, la care cuvantul ONORABIL spune putin.
Acest magazin, la mine, face parte parte din aceasta categorie.
Urmariti concursurile Breslo... Betty-bijuterii a cautat sa fie prezenta ca SPONZOR. Acelas exeplu, l-au luat multe alte magazine, cu ajutorul carora
se pot organiza concursurile cu premii pe FORUM.
Sa dai un feedback negativ, unui asemenea magazin, inseamna ca trebuie sa ai temeiuri foarte solide si credibile. Sau, trebuie sa fi un om rautacios,
invidios sau foarte egoist. Ce usor poti face rau... Ce usor...
Sa avem grija ca nu cumva aceasta utilitate atat de necesara, sa se transforme intr-o arma de razbunare.
Drumul spre IAD e pavat cu bune intentii, nu-i asa?
Gheorghitzasorry:
13.04.2012, 01:55:09
"...doar in situatia (indubitabila) IN CARE este vorba de REA CREDINTA"
GheorghitzaVad de asemeni, un alt magazin: cryssta, ca se plange de o situatie similara.
13.04.2012, 02:26:45
Chiar raman surprins deoarece si acest magazin este unul dintre cele mai frecventate magazine. De asemenea si acest magazin SPOZORIZEAZA
concursurile noastre, sarind in ajutorul multor ORGANIZATORI de concursuri.
Chiar credeti ca asemenea magazine ar presta servicii indoielnice?
Pot aparea greseli (multe din cauze obiective) dar TOATE cred ca se pot rezolva
doar pe cale amiabila in privat.
Asta, in cazul in care exista bunavointa...
Dar intreb si eu: ce putem face daca anumite feedback-uri negative
sant date intentionat si nu putem dovedi "scriptic" asa cum ni se cere?
Reavointa nu poate fi dovedita printr-un "inscris" ...
iosefeedback-ul negativ nu priveste doar produsul, ci si modalitatea de comunicare sau omul in sine. despre mine este vorba in postul de inceput al acestui topic.
13.04.2012, 08:18:56
d-na carmen, dupa cum ati spus in mesajele avute intre noi doua pe breslo, nu va intereseaza ce feedback-uri are o persoana careia ii lasati feedback. v-am lasat feedback negativ pentru ca v-ati aruncat in a ma cataloga in comentariul lasat la faadback-ul meu, cum ca as fi client neserios. cel de la dumneavoastra a fost primul feedback negativ din cele 300 si ceva pozitive. acum scurt timp mi-am dat demisia din campul muncii la patron, locul de munca mi-a taiat dreptul de 20 de zile de preaviz de oftica, mi-a oprit bani pentru zilele de concediu luate in plus fata de cate ar fi trebuit pana la momentul demisiei si banii pentru un avans facut de mine pentru o expertiza contabila. iar din 3400 lei cat mi s-ar fi cuvenit, am mai primit 780 lei. aceasta nu aveam de unde sa o prevad, ca nu sunt Mafalda. asa ca m-am trezit in pozitia de a nu putea onora ridicarea a 4 comenzi: a dumneavoastra si inca 3, comenzi facute inainte de data demisiei mele.
acum nu inteleg de ce ati facut un topic, cand puteati apela la mesageria breslo. exista o vorba: rufele murdare se spala in familie, in cazul de fata, intre noi doua (asa ar fi fost normal, dupa mine).
george, felicitari pentru atitudine. este foarte usor sa criticam, sa aruncam cu piatra, este greu sa fim oameni si sa ne gandim ca mersul pe la biserica are un scop clar: omenia.
RonaBijouxEu cred ca trebuie tratat cu aceeasi "omenie" atat cumparatorul, cat si vanzatorul. Poate si el avea socotelile lui, a blocat niste bani intr-un produs care s-a plimbat degeaba, nu numai ca n-a castigat (poate vindea acel obiect intre timp), dar a si pierdut banii de transport.
13.04.2012, 12:35:02
Carmen n-a deschis subiectul pentru a reclama (feedback-ul este suficient), ci doar pentru a spune ca nu este corect sa primeasca si ea negativ.
Si are dreptate - cu ce a gresit? N-a facut decat sa spuna ce spune orice vanzator in situatia asta - "nu s-a ridicat coletul, deci neseriozitate in ACEASTA tranzactie". Ca de aia exista feedback pentru fiecare vanzare/produs in parte si nu unul general.
Este regretabila aceasta situatie cu banii mai putini decat era programat, se intampla, dar este un incident care trebuie asumat si tratat ca atare, zic eu.
blanitzaPersonal, cred ca mai bine era discutia in particular, mesaje, mesaje, insa o convorbire telefonica e mult mai buna. Deseori se pot intelege gresit diverse lucruri, de-asta eu raman adepta convorbirii prin viu grai...
13.04.2012, 23:06:46
Sincera sa fiu, cred ca nici acum nu este prea tarziu sa reluati discutia, poate de aceasta data sunt mai multe date ale problemei, si se ajunge la intelegere, doar e Pastele, profitati de acest moment, si nu ramaneti suparate, nemultumite si pe deasupra, si cu feedback negativ, si una, si cealalta...
Gheorghitzablanitzo,
13.04.2012, 23:53:19
feedback-ul este o solutie extrema.
Abordarea unei relatii pe picior de forta, nu duce la nimic bun.
Imi pare sincer rau, mai ales ca aceste magazine chiar sunt onorabile.
Cred si eu ca cea mai buna solutie acum, ar fi impacarea.
carmennBuna ziua! Din fericire nu am primit pana acum niciun negativ,cu toate ca am avut o problema cu o clienta ,,super sucita" ca sa nu-i spun altfel.Betty stie!Insa era mai sigur cum aparea inainte vizibil clientul,ce a cumparat si de la cine.Asa puteam noi ca vanzatori sa luam legatura sa ne interesam de cumparator,inainte de a accepta o comada,vazand ca are negativ si de la cine.Poate se rezolva cumva! Asa degeaba vad cateva pozitive si totusi poate sa aiba conturi fantoma si asa luam ,,tzeapa",dandu-si singura pozitivele.Nu?!
14.04.2012, 13:53:01
blanitzaCarmen scumpa, am ridicat de multe ori aceasta problema in topicul "Noul tau magazin Breslo", insa echipa Breslo continua sa-l tina asa, respectiv ascuns, cu toate ca in fapt ne face un deserviciu major!!!
14.04.2012, 18:39:02
carmennDaca cerem avans pentru o comanda acceptata....avem sansa sa primim poate negativ sau sa ne pierdem clientii....sa stai cu pachetul in posta si sa platesti taxa de ,,cazare" nu e prea convenabil...asa ca motivul cu ,,intimitatea comenzilor" nu mi se pare deloc normala...fara suparare...
14.04.2012, 22:09:41
MargeluteFeedbackul negativ nu este ascuns. In plus daca dati click pe numarul de feedbackuri le afiseaza direct pe cele din categoria respectiva. De exemplu daca un vanzator sau un client are 6 feedbackuri negative si apasati pe 6 va duce direct la cele 6 negative, iar la cele negative, nu mai retin la cele neutre, dar la negative sigur arata si cine le-a dat.
15.04.2012, 22:17:27
gemsgemsCum sa iti iei negativ pentru ca ceri plata in avans? Mi se pare o prostie si cine face asa ceva e pur si simplu un om rautacios. Feedback-ul trebuie dat pentru comenzile finalizate, nu?
15.04.2012, 23:47:06
Dai feedback pozitiv cand totul a mers bine pana la urma, dai feedback neutru can lucrurile au mers bine pana la urma, dar ceva te-a deranjat destul de tare cat sa nu dai pozitiv sau cand cineva a fost neserios rau in vreun fel desi ai anulat comanda. Si dai negativ cand ai avut pierderi de vreun fel de pe urma comenzii.
Nu imi vine sa cred ca exista oameni asa rautaciosi. :P
Si mie mi-ar placea sa putem vedea din nou cine lasa feedback. Dar daca nu se va putea, tre` sa ne adaptam. Si oamenii chiar nu sunt absurzi, din experienta mea. Ne e noua teama sa nu ii pierdem si d-aia n-avem curaj sa le cerem plata in avans. Si mie imi e. Dar nu mi s-a intamplat niciodata sa cer plata in avans unui client nou, explicandu-i frumos si clar de ce, si clientul sa zica nu.
betty.bijuteriiStiti ce m-a deranjat cel mai mult? Faptul ca, persoana in cauza, a asteptat sa-i dau eu feedback si abia dupa aceea mi-a trantit feedback-urile negative. Si inca ceva: bate campii intr-o veselie la motivele pentru care mi-a dat negativ; pomeneste despre margele violete care erau cadou(si pewterele la fel). A mai cerut de la mine si agate colti si nu am mai avut pe stoc din cele ieftine si i-am trimis din cele ce valorau dublu-de astea a fost multumita! Eu am fost foarte ocupata si nu am reusit sa dau feedback la toata lumea(dovada ca mi s-au returnat colete si eu am dat deja pozitiv!). Si mai imi si spune ca intre mine si magazinele cu care lucreaza "nu exista comparatie"! Nu am avut niciodata pretentia sa concurez cu magazine care activeaza pe Breslo de 4-5 ani si de la care, inainte, am facut chiar anumite achizitii. Dar sa ma jigneasca... Celelalte magazine ii livreaza comenzile in acceasi zi(cate magazine or fi asa?!) iar eu i-am trimis-o tarziu(nici macar n-a citit ce scria pe prima pagina referitor la faptul ca incep trimiterea comenzilor de pe 5 martie). Mi s-a intamplat sa mi se returneze coletele dar, discutand cu persoanele respective(daca au vrut sa discute cu mine) am rezolvat situatia, in special cu persoanele care aveau 100% pozitiv, pentru ca, in viata fiecarui om, se pot ivi diverse probleme: financiare, de sanatate... Bine, nu mai spun de faptul ca am mai primit si 2 neutre pentru niste motive... nu le-am inteles prea bine...
16.04.2012, 01:02:43
Oricum, am scris si in Politica Magazinului faptul ca nu mai acord feedback decat dupa ce vad feedback-ul dat de client, nu pentru a-i raspunde cu aceeasi moneda ci pentru a ma disculpa(lucru pe care nu am reusit sa-l fac in cazul de fata deoarece dadusem deja feedback pozitiv)
Veti crede, poate, ca am ramas setata la aceste feedback-uri... M-a marcat, sigur, pentru ca incerci sa fie totul bine si ii dai unui om mai mult decat i se cuvine si, drept rasplata...
Asta este! Noi sa fim sanatosi!
RonaBijouxEu citesc si nu incetez sa ma uimesc!
16.04.2012, 01:24:02
bijouxdemonange@Betty, eu iti sugerez ca, pe viitor, daca ai probleme cu unele produse sau stocul acestora, sa comunici persoanei acest lucru inainte de (sau chiar dupa) a face schimbarea sau cadourile, si astfel lucrurile vor sta altfel! DAca nu-i comunici faptul ca margica verde avea nu stiu ce si de-asta i-ai trimis tu turcoaz si violet cadou, de unde sa stie omu' motivele tale? Poate ca unii inteleg, poate ca unora nu le pasa, dar sunt care daca vroiau verde, pai verde se asteptau sa fie in colet si asta isi doreau/aveau nevoie. Sau argintiu.
16.04.2012, 11:42:14
Crede-ma ca nici mie nu-mi place deloc cand stiu ca am comandat ceva si cand deschid coletul ma trezesc cu inlocuiri si altele de gen. Ar fi fost mult mai ok sa mi se spuna printr-un mesaj scurt ca vezi ca nu mai am marglele x, ti le scad din comanda sau le inlocuiesc. Si asa stiu si eu ce sa astept. Si daca am nevoie musai de ele (ca de multe ori se intampla sa ai nevoie special de ele) stiu din timp si le caut in alta parte!
Si pana la urma, de ce i-ai cere sa dea pozitiv la margelele verzi si pewterele argintii cand ea a primit turcoaz si violet si celelelalte aurii si nu i-a fost comunicat lucrul asta (ea astepta furnituri de un fel si primeste de alt fel)?
Pana la urma, nu de asta dam feedback la fiecare produs in parte si nu la comanda per total? Eu poate sunt multumita de comanda in totalitate, dar o margica sau un snur nu are nuanta care trebuia sau difera total sau nu exista sau era incomplet. Si astfel, ma leg doar de respectiva. Cadourile, desi este un gest dragut, nu inlocuiesc faptul ca margelele nu erau verzi si mie nu mi s-a spus!
Totul tine de comunicare!
Iar ceea ce discutati voi pe privat, acolo si trebuie sa ramana! NU prea inteleg de ce este necesar sa aduceti discutiile din privat pe taram public!
Si pana la urma: sunt 4 feedback-uri din 1697 total! Chiar este atat de grav?
Mare lucru, e vorba de 0.235%, procent care clar se refera la cazuri izolate, nu o atitudine generala! Si vor mai urma alte tranzactii desfasurate impecabil si procentul va scadea!!!
@bijuteriicarmen: reiau si eu ceea ce-a sugerat Cinnamon: da mail la echipa Breslo, cu dovada returului si rezolva problema!
CAt priveste catalogarea, nu mi se pare potrivit sa cataloghezi un om in nici un fel, mai ales dupa o singura experienta! Se pare ca acesta este si motivul feedback-ului negativ primit, nu feedbackul negativ in sine, ci comentariul!
@Iose: este o situatie regretabila si imi pare rau!
Se poate intampla oricui sa nu mai poata onora comanda (si mie mi s-au intamplat surprize, din fericire am putut ridica coletul , dar cu intarziere) dar, o modalitate de a salva relatia cu respectivii, este sa te oferi sa le platesti calatoria coletelor. Ramane la latitudinea ta cui si daca, dar cred ca daca vanzatorii sunt intelegatori, merita acest lucru, este frustrant sa primesti coletele retur (indiferent de motiv) si sa fii nevoit sa scoti bani din buzunar aiurea!
@ CArmenn: nu exista asa ceva, si daca exista se rezolva! Daca primesti un negativ pe nedrept, echipa Breslo rezolva problema!
NU trebuie sa fii paranoic si sa crezi ca daca ceri plata in avans vei primi negativ...si daca primesti negativ este sfarsitul lumii!
@all:
Oameni buni, nu se intampla nimic daca primesti un negativ! MAi ales daca este pe nedrept, se rezolva! Daca este totusi pe drept (cum e spre exemplu chiar si faptul ca nu a primit ceea ce a comandat), atunci pe viitor ar trebui sa luati aminte si sa nu mai repetati greselile!
Daca stam numai si ne plangem pe forum (sau in alta parte) de faptul ca am primit un negativ-doua acolo izolate, fara a vedea de fapt esenta problemei, nu rezolvam nimic! Si daca mai si asteptam aclamatori sa ne sustina in a ne plange fara rost, ca de fapt noi suntem perfecti, unde ajungem? Pana la urma, din cate vad, asta este scopul acestui topic, sa ne gasim sustinatori, oameni care sa gandeasca ca noi, care sa ne confirme faptul ca de fapt noi suntem perfecti si ceea ce se intampla este inbtru totul nedrept, chiar daca nu este intru totul corect si adevarat! Nu sa rezolvam problema!
Daca ai primit un negativ, si mai ales cel ce l-a lasat a si scris in comentariu motivul (sau pe privat), citeste-l si ia aminte!
Ai grija pe viitor sa faci poze mai bune astfel incat sa reflecte realitatea, ai grija la ce catalogari faci oamenilor pe care nu-i cunosti absolut deloc, ai grija ce margele trimiti si ai grija sa anunti clientii in caz de schimbari in comanda!
Se pare ca lipsa comunicarii a mers chiar mai departe de mesagerie si se reflecta si in feedback-uri: omul comunica pana si prin feedback motivul nemultumirii si tu nici nu vrei sa auzi, te blochezi pe negativ, in loc sa vezi adevarata problema!
betty.bijuteriibijouxdemonange: putea sa dea feedback pentru lipsa din stoc a produselor, ea a dat pe CADOURI: cele violet erau cadou, pewterele aurii erau cadou.
16.04.2012, 12:32:47
betty.bijuteriiLa agatele colti s-a intamplat la fel: i-am trimis unele cu valoare dubla fata de cele comandate. In cazul asta nu le mai astepta pe cele ieftine? Nu mai avea nevoie de ele? Hai sa fim seriosi! Si astepti feedback-ul meu, o luna, ca sa imi trantesti negativ dupa aceea.
16.04.2012, 12:37:36
RonaBijouxHe-he!
16.04.2012, 12:57:31
Deci cum ar trebui sa sune feedbackul la o situatie similara cu a lui Carmen?
"Persoana foarte, foarte serioasa, amabila, cu mari abilitati de comunicare. N-a ridicat pachetele, mi-a consumat timp si bani - dar recomand la toata lumea!!"
Cat priveste "etichetarea" - numai ce scriam eu mai sus, si tu, Andra, ai admis, ca feedbackul reflecta un produs/tranzactie, deci nu se pune problema de "etichetare" (care presupune o opinie generala si continua) - ci doar ca acea persoana a fost neserioasa in ACEA situatie supusa feedbackului.
Cu tot dragul in zi de sarbatoare - mi se pare incomparabil sa uiti/inlocuiesti/sa ai poza proasta la produs fata de comenzi neridicate. Asa cum trebuie sa ai bani in buzunar cand mergi la paine, fix asa la "trimite comanda" banii aia trebuie sa existe, nu "o sa vad eu ce fac, poate iau leafa, poate mai vand ceva, poate castig la loto". Asta daca vrem sa ne profesionalizam relatia.
Si daca tot s-a apreciat ca subiectul este deschis pentru a polariza comunitatea si a genera sustineri, nu pot sa dezamagesc: mie rar mi s-a intamplat sa gasesc magazine/persoane cu generozitatea lui Betty.
Din fericire, n-am dat nici de persoane neserioase, dar n-ar avea intelegerea mea pe acest ton.
gemsgemsDe cand sunt aici, cred ca nimeni nu a citit politica magazinului inainte sa dea comanda (ma refer la cei care sunt doar clienti, nu si artizani) si nici ce scrie pe prima pagina. :))
16.04.2012, 14:11:19
E o greseala sa presupuneti ca toti clientii isi bat capul cu asta. Multi nici nu stiu de existenta lor si chiar daca stiu, prefera sa vorbeasca direct cu noi pentru a fi siguri ca inteleg.
Nici o politica scrisa nu va putea inlocui vreodata eficienta comunicarii directe. Eu una le reamintesc tot ce e de amintit intr-un mesaj pe care il dau dupa ce primesc comanda (cand trimit produsele si cat costa transportul si daca am vreo oferta si alte detalii necesare in fiecare situatie). Un client trebuie sa aiba TOATE datele inainte de a trimite tu coletul.
dana86Si eu sant patita , de la o clienta care culmea a ridicat personal din mag. real ca sa zic asa , comanda . Cand am deschis ,am avut un soc , feedback negativ la un produs. Am contactat clienta si dupa o discutie constructiva a schimbat feedback. Deci ,eu cred ca ,orice nemultumire pe care o are clientul trebuie rezolvata de vanzator dar sa ii fie adusa la cunostiinta. Eu raman la parerea ca un rau il poti face foarte repede , mai greu un bine.
16.04.2012, 14:38:34
bijouxdemonange@ Rona: Nu am spus ca bijuteriicarmen ar trebui sa spuna ca clienta e amabila si nu stiu cum ci un simplu "tranzactia nu s-a finalizat, nu a ridicat coletul, nu recomand" plus alte detalii relevante despre desfasurarea tranzactiei, sunt de ajuns. A cataloga un client, o persoana ca fiind neserios/neserioasa necesita mai multa relatie si experienta cu acesta.
16.04.2012, 15:36:10
Legat de comparatie: nu a comparat nimeni comanda neridicata cu lipsa/inlocuirea/neatentia, asadar nu am inteles comentariul tau.
@Betty: din cate vad din comentariile la feedback-urile respective fix la asta se refera, la lipsa produs:
" verde, nu violet lipsa de comunicare" - deci ea a comandat verde si nu a primit verde- sau nu tot ce a comandat- ci violet (citez "verde, nu violet")si nu a fost anuntata (citez "lipsa comunicare")
"argintiu nu auriu lipsa de comunicare" la fel
[editat]
~~~
Si totusi, revenind la forum, altfel spus cu picioarele pe pamant, barfa nu este agreata si nici incurajata: asadar, astfel de probleme legate de clienti(sau vanzatori, dupa caz) se rezolva pe privat direct cu persoana in cauza si/sau cu echipa Breslo atunci cand este cazul!
Una este a pune o intrebare de genul "ce fac in situatia x" si alta este a insista public in a cataloga unele persoane si a formula pareri si a trage concluzii despre acestea, in lipsa lor in discutia publica, si de foarte multe ori fara a avea un contact de nici un fel cu persoana in cauza (cum este cazul sustinatorilor)!
In orice caz, discutia aceasta, in directia in care se doreste a fi indreptata nu are scopuri constructive si edificatoare, ci din contra! Asadar consider ca ar trebui incheiata, daca atitudinea ofensiva nu se schimba intr-una constructiva!
artemiza.designNu vreau sa exprim o opinie visavis de situatia cu feedbackul pus in discutie, dar vreau sa accentuez, un aspect, bine punctat de Monange, cel legat de mesaje. In cazul in care constatati ca ceva din ceea ce a comandat clientul nu mai aveti in stoc, dati-i un mesaj de informare si intrebati-l daca, in conditiile date, comanda mai ramane valabila. Asa mi se pare si mie corect. Mi s-a intamplat sa fac comanda pornind de la un produs anume, care-mi trebuia musai, sau care mi-a placut in mod deosebit. Pe langa el, am mai adaugat una, alta,...care nu chiar imi trebuiau, dar ca sa fie valoarea mai mare, ca parca mi-era jena sa comand de 30 lei. Surpriza a fost ca, la desfacerea coletului, taman produsul pentru care lansasem comanda lipsea. In locul lui trona un bilet cu clasicul text "ne cerem scuze, produsul comandat nu mai este pe stoc". Chiar ca-ti vine sa crapi in clipa aia! Cu toate astea, nu-mi amintesc sa fi dat negativ, desi ar fi meritat. Nu ma intrebati de ce, ca nu stiu. Am evitat.
16.04.2012, 15:43:37
blanitzaAcest topic se lungeste inutil, asadar propun sa-i puneti punct.
17.04.2012, 00:53:56
Andra, daca pentru fiecare post scris aici, intervii si scrii 100 de randuri, nu vei face decat sa agiti spiritele, mai ales ca asta se petrece intr-un moment foarte nepotrivit. De-altfel, oricata dreptate ai avea in ceea ce sustii, daca o faci pe un ton dur, de pus oamenii la colt, vei crea reactii foarte neplacute. Consider ca multe lucruri pe care i le-ai spus lui Betty aici in mod public, ai fi putut sa i le spui in privat, dar ai ales aceasta cale, cu toate ca insisti in rezolvarea acestor situatii in privat. In absolut orice tip de topic, in cazul aparitiei unei situatii controversate, interventia unui moderator trebuie sa aduca o calmare a situatiei, nu o escaladare a animozitatilor.
bijouxdemonangeAi dreptate Gaby, e greseala mea! M-am lungit prea mult si nu avea rost! Am exagerat, desi nu am nimic personal cu Betty, a nu se intelege gresit!
17.04.2012, 09:17:41
Imi cer scuze fata de toti, in primul rand fata de Betty!
ioseMesaj mutat in: http://www.1112.net/lastpage.html
17.04.2012, 20:21:15
bijuteriicarmenMesaj mutat in: http://www.1112.net/lastpage.html
18.04.2012, 20:35:09
bijuteriicarmenMesaj mutat in: http://www.1112.net/lastpage.html
18.04.2012, 20:40:56
ioseMesaj mutat in: http://www.1112.net/lastpage.html
18.04.2012, 22:39:29
BresloTopic inchis, din motive evidente, si, regretabil, destul de tarziu.
18.04.2012, 22:45:04
Din nou:
"Daca ti s-a intors un colet retur, tot ce trebuie sa faci este sa lasi feedback negativ si apoi sa anulezi comanda ca sa eviti exact situatia asta.
Daca nu ai anulat comanda si ai primit pe nedrept negativ, trimite te rog la [email protected] un mail in care sa atasezi si dovada coletului retur (poza la chitanta de la posta) ca sa stergem noi manual feedbackul."
@bijuteriicarmen - daca ne trimiti un mail cu aceste lucruri iti vom modifica feedback-ul. Plata in avans este singurul mod 100% sigur de a evita acest tip de situatii.
@iose - feedback-ul priveste doar trazanctia. Nu e nimic personal in el. Din punctul tau de vedere, bijuteriicarmen si-a respectat partea ei de intelegere, deci ar fi trebuit sa primeasca feedback pozitiv.
Un client care nu a ridicat o data pachetul ESTE un risc pentru vanzatori, indiferent de motivele pentru care nu l-a ridicat.
Toata aceasta situatie s-ar fi putut rezolva prin comunicare, inca din primul moment. Speram sa nu se ajunga din nou aici prea curand.
Noapte buna!