Forum: Suport Breslo Feedback neutru
kitiBuna fetelor, as vrea sa stiu daca cineva este in tema sau adminii sunt pe aproape daca atunci cand dai feedback neutru clientul mai poate da feedback.Am avut o asa zisa clienta care a comandat de 8 ori la rand aceleasi doua coliere care au participat la concursul trecut exact in momentul votarii ca nu mai stiam cum sa-mi tin colierele in magazin desi i-am spus ca au fost vandute si pretul era de 0,1.A fost foarte suparata si nervoasa iar de vocabularul folosit sa nu mai vorbim.Cert este ca la feedbackurile in asteptare este cam aglomerat la mine si daca dau FB neutru mi-e sa n-o starnesc din nou si sa-mi tranteasca 8 negative drept razbunare desi tranzactia n-a avut loc.Multumesc anticipat.
18.07.2011, 16:51:02
CinnamonClovesIdeea e ca daca ai anulat comenzile, clienta nu ar mai trebui sa poata lasa feedback. Dar functia asta stiu ca la un moment dat nu mai functiona si nu stiu daca si-a revenit intre timp.
18.07.2011, 21:08:40
Poti lasa feed daca vrei si daca primesti negativ il stergem noi. Sau mai poti astepta putin, s-ar putea ca dupa un timp sa dispara feedul "de acordat" din lista , stiu ca functia asta era in plan.
kitiMultumesc Andreea pt raspuns.Cred ca in seara cu pricina mai bine-ti scriam pe forum ca la mesajul privat n-am avut noroc .Mai las feedbackurile in stand by si vom vedeace se mai intampla.
18.07.2011, 21:53:36
issaDin pacate functioneaza ! Si eu am primit un neutru la o comanda anulata si realizata dupa dimensiunile clientei...pe care clienta nu a mai ridicat-o in veci dar tot ea imi da neutru:( !
19.07.2011, 09:20:19
kitiIssa inseamna ca nu functioneaza daca ai primit feedback de la clienta.Daca functiona, la FB tau ea nu mai putea da FB.Asa ca stau in banca mea si nu mai starnesc balaurii ca abia s-au potolit.
19.07.2011, 10:43:23
user15188Nu credeti ca la un feedback negativ ar trebui scazut din feedbckul afisat pentru fiecare client.? De exemplu, daca iti da cineva comanda, are feedback 25%, dar el este de fapt feedback negativ sau neutru. Nu urmaresti ce fel de feedback are si trimiti comanda pentru care platesti si la dus si la intors. Apoi mai are si tupeul sa iti dea un neutru sau negativ. Cred ca ar trebui sa apara pe site cu -25% o astfel de persoana. Voi ce credeti?
26.12.2011, 16:38:33
CinnamonClovesPai nu, feedbackul functioneaza altfel. Se face un raport intre pozitive si negative. Deasta este feedbackul exprimat in procente (%).
27.12.2011, 18:11:04
100% inseamna ca toate (100%) feedurile acordate sunt pozitive. 0% inseamna ca niciunul dintre feedurile acordate nu este pozitiv (=toate negative).
25% feedback insemna ca doar un sfert din feedurile acordate sunt pozitive, restul negative. La orice nu este 100% trebuie sa va uitati mai atent sa vedeti care au fost problemele.
bijouxdemonangeAndreea:
27.12.2011, 21:01:14
eu am feedback 306%
tu ai 186%
altcineva are 68000%
la mine sigur sunt toate pozitive
acum caz concret cu mai multe tipuri de feedback:
feedback: 106 %
pozitiv: 89
neutru: 14
negativ: 3
89+14+3 = 106
asadar, feedback-ul reflecta exact numarul de feedback-uri primite, fie pozitive, neutre sau negative.
Deci cantitatea, iar nu calitatea :)
MargeluteBijoux, ai 306 feedbackuri , virgula 100% nu ai 306% :)
28.12.2011, 11:19:52
bijouxdemonangeaaaaaaaa
28.12.2011, 11:24:18
ai dreptate ... acu mi-am dat seama despre ce e vorba...
dar exact aici e problema, ca nu-s singura care vede lucrurile la fel ...
carmennbuna seara!ma ,,bag si eu in discutie...nu va suparati...am trimis trei produse si nu am primit feedback...cu toate ca am onorat comanda si chiar am facut si reducere plus bonus...nu stie?!...nu vrea?!...nu stiu de ce nu-l da...eu le pot lasa in asteptare ca feedback nefinalizat?...ca i-am solicitat sa dea cand primeste pachetul....asa ca m-a ,,vaduvit" de 3 feedbackuri...pozitive sau cum doreste clienta....asta e...
29.12.2011, 17:51:05
soso07carmenn, i-ai explicat si cum sa faca? Pe ce butoane sa apese :)
29.12.2011, 18:11:22
bijouxdemonangenu toata lumea da feedback-uri ... si mai ales nu toata lumea da feedback-uri imediat... Sunt persoane care asteapta sa treaca o perioada, sa vada cum se prezinta produsul in timp...si abia apoi isi spune parerea...
29.12.2011, 18:21:50
sau pur si simplu nu isi bat capul cu asta...si le lasa pe cand o avea timp....sau nu stiu,a sa cum zicea si soso...
carmennmultumesc pentru lamuriri...nu cred ca stie..mai sigur...a cumparat un produs acum o luna...a revenit cu inca doua...daca nu-i placeau nu mai comanda....ce sa zic...asteptam...
29.12.2011, 22:38:18
carmennbuna!am primit feedback-urile....
30.12.2011, 18:08:07