Forum: Orice altceva Feedback pentru Breslo

  • daisy.jewelry
    daisy.jewelry

    Nu stiu voi ce parere aveti, dar pe mine ma cam agaseaza publicitatea asta peste tot. Inteleg ca aduce bani si eventual trafic, dar prea este peste tot. Nu pot sa mai citesc nici un mesaj fara publicitate.

    Acum este si un fel de pop up pe prima pagina care chiar ma deranjeaza. Acopera produsele si trebuie sa fac scroll ca sa le vad.

    Va rog sa nu devina Breslo un site doar pentru publicitate.

    11.07.2014, 13:06:22
  • ramonaignat
    ramonaignat

    Nici mie nu imi plac. As fi bucuroasa sa dispara de tot :)

    11.07.2014, 14:23:14
  • furnituri4biju
    furnituri4biju

    Va spun cu toata sinceritatea ca as trece peste asaltul acesta publicitar daca echipa breslo ar arata interes si fata de doleantele noastre. Pe mine nu ma deranjeaza atat de mult publicitatea ci faptul ca aceasta e prioritara pentru breslo.

    @breslo ... Ati promis ca veti face platforma mai prietenoasa si mai usor de folosit, atat de vanzatori cat si de cumparatori ... Cu toate astea noi observam ca total alta va este ordinea de zi :P Am putea face o lista destul de lunga cu toate "ideile si sugestiile" noastre, pe care avem impresia ca nici nu o bagati in seama ... As fi foarte incantata sa va vad implicarea mai mult si pe forum, mai ales cand se discuta subiecte "delicate", ca acesta! Stiu ca nu se pot implementa toate cerintele noastre si ca dureaza acest proces. Pentru mine ar conta insa sa stiu, de exemplu, ce urmeaza sa implementati si cu aproximatie cand ....

    12.07.2014, 13:46:20
  • user61482
    user61482

    Publicitatea pe Breslo a devenit atat de scumpa (o singura aparitie pe prima pagina costa cat o saptamana si putin de gazduire magazin handmade... ) ...incat multe dintre casutele alocate sunt neocupate zile in sir... Imi amintesc ca inainte trebuia sa ma gandesc din timp ca sa "prind loc " pe prima pagina...
    Cat despre publicitatea ( cea oferita celor din afara Breslo ) , in special acel banner de care zicea si daisy este de-a dreptul suparatoare de cand a devenit Pop up....
    Inteleg ca din asta vin banii dar.... fara suparare.... Breslo exista pentru ca noi platim lunar taxa de magazin!

    15.07.2014, 15:37:09
  • user8272
    user8272

    Sunt de acord cu fetele! Ce cauta bannerele super comericale si pop up-urile de intalniri online pe un site dedicat artistilor/artizanilor? Ce lagatura este intre natura artistica a acestui site si site-urile de booking trip? Nu vad niciuna, dau rau, strica imaginea si scopul site-ului, rog din suflet sa eliminati toate artificiile astea care uratesc locul unde ne place sa ne "jucam"!

    16.07.2014, 21:47:19
  • mssdelilah
    mssdelilah

    Ma bucur tare mult ca am gasit acest thread!

    Azi, cand am trecut si eu la editarea unor produse din magazinul propriu, m-am speriat efectiv, cand mi-a disparut pagina de editare ca sa vad RECLAME!!
    Este peste masura de exagerat!

    Pagina mea fugise un scroll mai jos, ca sa fac loc reclamelor platite!
    E deranjant ca sunt prea multe reclame, varate pe ici pe colo pe unde nu te astept...dar chiar si IN INTIMITATEA magazinului meu, cand fac o simpla editare??

    Am cerut mai multi sa nu ni se mai bage reclame pe gat in mesagerie!! O perioada a fost relache, acum sunt iar in forta!

    Daca tot varati reclame aiurea, cu japca, caci nici nu mai stiu cum sa spun ca o faceti, (de-a dreptul obraznic, na! ), nu ne dati si optiunea de a da "unsubscribe" sau ceva de gen? Sa alegem noi cui ce vrem sa primim macar in cadrul magazinului? Nu ar trebui sa fie dreptul nostru de a accepta reclame in inbox sau nu? La urma urmei, si noi platim! Si noi avem ceva de spus!

    Atat am zis!

    17.07.2014, 18:03:21
  • user61482
    user61482

    :( oh.... acum am vazut si eu :((( Acum vreo 2-3 ore cand am postat ultima data un produs nu era, acum a aparut :( Ce urat, ce suparator ! Dislike!

    17.07.2014, 18:35:24
  • Carmen.Sylva.ART
    Carmen.Sylva.ART

    ...shit, de parca nu erau de ajuns toate reclamele pe care ni le baga pe gat peste tot...poup-up-uri si altele...
    Inteleg faptul ca breslo tre' sa produca dar nu cu disconfortul nostru...in curand or sa dispara si cumparatorii agasati de toate acestea...pacat!!!!
    Cautati o varianta prin care sa faceti bani dar care sa nu deranjeze utilizatorii, asa cred eu ca ar fi corect fata de noi toti...

    17.07.2014, 19:48:08
  • marihandmade
    marihandmade

    Subscriu si eu celor spuse de voi. Devine din ce in ce mai iritant sa vrei sa vezi produse handmade dar sa-ti "sara in ochi" tot felul de reclame care nu au nicio legatura cu ceea ce se vinde aici.

    Si cel mai rau este ca a aparut reclama cu produse sponsorizate pe pagina mea in fereastra produse, comenzi, etc. Nu mi se pare corect!

    Daca renunta macar un sfert din creatori la platforma reclamele nu mai ajuta cu nimic!

    Imi placea Breslo tare mult, dar acum "ma bate gandul" sa renunt! Pacat!

    17.07.2014, 20:03:08
  • user8272
    user8272

    Oameni buni! Opriti avalansa de reclame si sponsorizari! Si in comenzi (asta e culmea culmilor), in inbox, peste tot! Este ingrozitor de agresiv ceea ce se intampla, lasati site-ul sa respire. Luati masuri urgente, deranjeaza pe toata lumea. S-au plans si clientii!

    17.07.2014, 20:15:49
  • Ethno.Bead
    Ethno.Bead

    Am mai spus-o si alta data, reclamele agresive nu fac decat sa indeparteze potentialii clienti, in nici un caz sa-i atraga. Peste tot suntem asaltati de reclame, chiar si pe telefoanele personale primim mesaje si chiar apeluri nedorite.
    Breslo ar trebui sa ramana o platforma handmade, doar cu reclame legate de acest domeniu. Banii incasati din taxele de magazin ar trebui sa fie suficienti si sa nu existe alte reclame decat cele platite de membrii comunitatii pentru a-si promova produsele, si asta la un nivel decent, asa cum a fost inainte, pana acum cateva luni.

    17.07.2014, 20:51:20
  • ArtDecoCraft
    ArtDecoCraft

    Astazi, la doar doua zile dupa ce am achitat chiria magazinului pe inca trei luni am ajuns sa regret ca am facut-o. Este atat de obositor sa-ti gestionezi propriul magazin pentru care PLATESTI !!!
    Suntem invadati de reclame la dreapta, la stanga, sus, jos.....
    Propun sa introduceti reclame si intre produsele postate de catre noi in propriile magazine....ce ziceti?

    17.07.2014, 21:26:20
  • un.pic.din.toate
    un.pic.din.toate

    Reclame, reclame parca suntem la televizor!!!!!!! Cred ca toata lumea stie deja ce nu se vinde sau ce nu merge are reclama agresiva, la maxim, ca poate pica ceva din ea un cumparator sau in fine orice.
    Mai lipseste sa puneti reclame pe fiecare magazin, dar ma intreb pagina de produse - cele pe care le vede fiecare cand isi actualizeaza produsele sau pagina de comenzi proprii nu fac parte din magazinul fiecaruia. Noi platim pentru a avea magazin on line, DE CE trebuie sa mi se bilbaie tot timpul produsele altora?????
    Este de preferat sa fie pe prima pagina sau o pagina dedicata publicitatii.
    Domnilor de la marketing uitativa-ti in piata si vediti vedea ca reclama agresiva aduce un gust amar cumparatorilor, care inchid site-ul si cauta altul. Daca noi nu vindem BRESLO nu mai are de unde castiga renuntam si ne gacem site-uri personale ca multi altii care au fost la inceputurile Breslo. Asta se doreste???? Sit-uri sunt o gramada avem de unde alege. Gasiti o varianta de publicitate CIVILIZATA si benefica, daca nu stiti intrebati, cautati......

    17.07.2014, 21:32:45
  • user8272
    user8272

    Trebuie sa cerem aici eliminarea acestor "microbi" comerciali pana ni se toceste tastatura. Sigur va raspunde cineva din echipa!

    17.07.2014, 22:29:35
  • mssdelilah
    mssdelilah

    Nu sa plecam de aici este solutia, ArtDecoCraft! Eu mai am un an si jumatate platit!! Ce solutie am?

    Una hilara! Sa incep cateva campanii, iar dupa ce le termin sa-mi iau jucariile si sa plec! cu sau fara solutie, banii au fost dati, respectiv incasati. Eu ... sa fac o analogie acum... eu cu cine votez? (hac)

    Vreau sa raman si vreau sa si vand, atat cat imi permite calitatea produselor mele (caci reclama nu am platit si nici nu am de gand, tocmai pe acest motiv, ce tie nu iti place, altuia nu-i face!). Dar nu mi-a spus nimeni nicaieri, ca daca platesc 2 ani primesc la pachet si reclame agasante. Sa nu fiu inteleasa gresit; nu am nimic cu produsele prezentate in reclame, doamne fereste! Problema nu sta in produse cat in modul in care ne sunt varate pe gat. Vrei nu vrei, bea Grigore agheasma!

    Aviz domnisoarelor de la campaniile publicitare: asa reclama nu doresc sa-mi fac, nu va obositi sa ma mai contactati. Platesc pentru expunere in magazin, aici pe breslo. Atat.

    17.07.2014, 23:34:44
  • daisy.furnituri
    daisy.furnituri

    :) Si eu am fost contactata azi dupa amiaza pentru pachete publicitare. Ghiciti ce spatii erau incluse in aceste pachete......tocmai cele de la Shop Admin.....

    jale....jale....jale....imi pare rau dar alt cuvant nu am

    17.07.2014, 23:53:15
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    gydesi
    Ieri, la ora 22:50:23gydesi a scris
    Sunt nedumerita : intru in sectiunea mea de magazin, la produsele mele si imi intra 'produse sponsorizate', trec la comenzi si vad tot produse sponsorizate, dau click pe 'personalizare' apar tot produse sponsorizate. Ce se intampla? Cand intru pe meniurile din contul meu de ce vad produse sponsorizate? Nu mi se pare normal. Cand intru pe contul meu eu vreau sa vad doar produsele mele, cum era pana acum. Nu mi se pare corect sa intre produsele sponsorizate pe contul meu.
    Va rog opinii, eu din partea mea rog administratorii sa scoata aceasta noutate !!!!!!!!!!!!

    18.07.2014, 01:54:53
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    miculHAOS
    Ieri, la ora 18:41:08miculHAOS a scris
    De obicei intru pe breslo ca vânzător, dar astăzi vroiam să găsesc o geantă drăguță și specială. Clar, mi-am zis, aici e locul. Oameni mișto, lucruri la fel! M-am pus pe căutat. După câteva pagini m-am enervat și am închis. Nu vedeam decât o bară neagră care îmi recomandă un mall! Un MALL! Păi dacă vroiam mall, mă duceam acolo, nu? Și m-am gândit că și cei care vor să cumpere din magazinul meu, dau peste aceiași problemă. În orice caz, e o imagine cu care nu vreau să mă asocieze.

    Observasem că breslo a luat-o pe panta asta de câteva luni, spre exemplu că pierd mesaje pentru că primesc reclame și nu le mai observ pe cele importante. În plus și numărul de vizualizări începuse să scadă, dar până acum am crezut că e vina mea.

    Sunt membru al acestei platforme (cu alt magazin, ce-i drept) din august 2008 deci de la început, și îmi pare tare rău să spun că simt că e momentul să o las în urmă. Cel mai rău îmi pare că ar însemna să renunț la COMUNITATEA breslo, care m-a ajutat foarte mult de la început și la sentimentul că fac asta împreună cu alți oameni cu aceleași idealuri.

    Spuneți-mi, vă rog, mi se pare doar mie? (ah, și nu m-aș supăra să mă convingeți să rămân!)

    ___________

    afterforever
    Ieri, la ora 20:02:17afterforever a scris
    ...sunt pe breslo de aproape 5 ani, imi placea pentru ca taxele erau mici, oamenii faini, se facea si ceva vanzare, ma rog, tot acest context era unul motivant pentru orice "mesteritor", ERA...

    Primul lucru pe care il faceam dimineatea, era sa ma "plimb" pe breslo, sa vorbesc cu oameni misto, sa mai cumpar una alta, sa casc ochii mari si sa minunez de ce au mai mesterit ai mei colegi nefiind deranjata de publicitate, mesaje promotionale& co....DE CE STRICATI CEVA CARE ERA PERFECT?

    Navigarea a devenit greoaie, comunicarea asemeni...acesta este un fragment dintr-un mesaj primit de la o clienta careia ii solicitasem confirmarea comenzii printr-un mesaj " Nu am vazut mesajul, pentru ca am primit o gramada de mesaje cu oferte de produse si concursuri de pe Breslo " ...si cu asta inchei, concluziile sa le traga adminii...

    ______________


    marihandmade
    Ieri, la ora 20:05:12marihandmade a scris
    Subscriu si eu celor spuse. Devine din ce in ce mai iritant sa vrei sa vezi produse handmade dar sa-ti "sara in ochi" tot felul de reclame care nu au nicio legatura cu ceea ce se vinde aici.

    Si cel mai rau este ca a aparut reclama cu produse sponsorizate pe pagina mea in fereastra produse, comenzi, etc. Nu mi se pare corect!

    Daca renunta macar un sfert din creatori la platforma reclamele nu mai ajuta cu nimic!

    Imi placea Breslo tare mult, dar acum "ma bate gandul" sa renunt! Pacat!

    Chiar daca e reclama agresiva, cred ca vanzarile vor scadea deoarece e foarte greu sa urmaresti produsele care te intereseaza.

    __________


    Elyseeart
    Ieri, la ora 20:25:24Elyseeart a scris
    Aceleasi probleme le dezbatem si pe topicul asta: www.breslo.ro/Forum/Feedback-pentru-Breslo_topic_14983

    Nu mai vrem reclame de agentii de voiaj, de intalniri online, de banci si de alte chestii care uratesc site-ul pana la hidos! Suntem destul sufocati de TV, vreau sa-mi faca placere in continuare sa fiu prezenta aici! Opriti reclamele, pastrati site-ul asa cum ati obisnuit pe toata lumea, vanzatori+clienti!


    _______________

    DragomirOctavia
    Ieri, la ora 21:21:25DragomirOctavia a scris
    Bravo Elyseart. Imi place cum ai pus problema.
    Intr-adevar Breslo a fost si trebuie sa ramana un coltisor de rai in sensul ca aici noi ne simtim bine, se creeaza lucruri/produse minunate, avem oameni talentati si pana la urma este o deconectare, o pasiune care daca ar aduce si ceva banuti ar fi si mai bine.
    Cat despre reclame acestea in exces dauneaza intr-adevar. In primul rand ca obsnuiti fara ni se pare ceva in plus care agreseaza privirea.
    Nu sunt impotriva acestora dar nu stiu cat de indicat si folositor este acest canal de comunicare pentru cei care isi fac reclama la un produs sau serviciu care nu are neaparat legatura cu profilul site-ului. Spun asta deoarece observ din reactiile voastre ca nu va place deci cu alte cuvinte enerveaza iar feedbak-ul este unul negativ.
    Eu apreciez in general efortul vostru de a crea si multumesc Breslo pentru ca exista si in acest fel iata ca este posibil va admiram, sa ne expunem creatiile, sa intram in legatura cu potentiali furnizori, clienti etc. pe profilul si specificul acestui site.

    18.07.2014, 01:56:55
  • gydesi
    gydesi

    Pentru ultima tragere de expunere reclame sponsorizate pe paginea mea personala- pentru care platesc si nu putin- Breslo are un feedback NEGATIV de la mine.

    18.07.2014, 08:35:58
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

    Eu doream sa mai adaug urmatoarele: din punctul meu de vedere sunt utile chiar foarte utile formatele cu produse sponsorizate care apar in pagina de pornire Breslo. Eu asa am gasit lucruri utile (materiale de care aveam nevoie) magazine care aveau produse minunate.
    Acum ceea ce apare in pagina personala (dupa logare) cred ca agreseaza si incurca privirea iar spatiul de vizualizare ramas se ingusteaza.

    18.07.2014, 08:58:35
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

    De obicei se intampla sa cautam noi singuri informatiile de care avem nevoie, sa intrebam pe cei mai experimentati. Si cred ca s-a observat ca exista comunicare si ajutor in cadrul Comunitatii Creative Breslo.

    18.07.2014, 09:01:58
  • capacel
    capacel

    Subscriu la tot ce s-a apus pana acum.
    De multe ori mi se pare ca breslasii sunt singurii care ies in pierdere pe breslo, ma refer desigur la partea financiara. Bani trebuie dati peste tot, iar clientii, razleti dealtfel, sunt nemultumiti ca produsele sunt prea scumpe in conditiile in care noi le dam atat de ieftin incat iesim in pierdere. Cum ar putea fi mai ieftine?
    Presupun ca breslo se confrunta cu probleme financiare asemanatoare, dar bag de seama ca in loc sa isi asculte si atraga si rasfete breslasii prefera sa isi astupe urechile si sa caute prospaturi.
    Am vazut promovate pe breslo pana si ceva bijuterii non-handmade de la firme externe site-ului. Asta m-a lasat fara grai... adica mai si platesc pentru a avea concurenta non-handmade cu vizibilitate pe site mai buna decat produsele mele!?
    Sau imobiliare? Anunturi umanitare?!!!!! In punctele de vizibilitate maxima ale site-ului? Nu ma deranjeaza daca le faceti o pagina separat pe site sau daca apar pe forum, dar in niciun caz pe prima pagina sau pe itinerariul plasarii comenzi de catre client!
    Am o sugestie pentru breslo: faceti-va un nou magazin pe propriul site si vindeti ceva handmade. Cand o sa va placa sa fiti clientii vostri si o sa aveti si suficiente vanzari o sa ne placa si noua.

    18.07.2014, 09:25:34
  • capacel
    capacel

    Ghidul de cadouri contine o multime de produse din cateva magazine. Nu pot sa-mi dau seama cate magazine sunt de fapt pe breslo dar propun sa fie reprezentate toate sau macar mai multe. Chestia cu "nu sunt pozele bine facute" nu tine. Gasiti voi o poza bine facuta in mult mai multe magazine decat sunt acolo.

    18.07.2014, 09:35:29
  • Breslo
    Breslo

    Buna tuturor,

    Va multumim pentru reactiile prompte, si va rugam sa ramaneti la fel de activi si pe viitor.

    Publicitatea pe Breslo este in stadiile incipiente, deci inca testam care sunt cele mai bune spatii in care o putem integra. Reactiile voastre ne vor ajuta sa le gasim in timp pe cele mai potrivite.

    Deocamdata mai asteptam cateva zile, ca cifrele sa ne arate si reactia restului comunitatii la noile zone de publicitate. In acel moment vom putea lua o decizie.

    Stim ca schimbarea a fost brusca pentru breslasi, dar tinem totusi sa va atragem atentia asupra utilitatii reclamelor.

    Publicitatea este cea care face posibila mentinerea taxelor Breslo la un nivel pe care oricine si-l poate permite. Intr-o maniera mult mai agresiva, tot publicitatea este cea care pastreaza gratuite multe dintre serviciile pe care le folosim zilnic (google, youtube, etc.)

    Acestea fiind spuse, suntem mereu deschisi la alternative, deci va rugam, daca aveti sugestii in aceasta directie, sa le impartasiti cu restul comunitatii in acest topic: www.breslo.ro/Forum/Sugestii-despre-publicitate_topic_15028

    Multumim, si o zi frumoasa!

    18.07.2014, 09:42:57