Forum: Feedback pentru magazinul tau Feedback pentru magazinul nou

• AndiBede
    AndiBede

Dragele mele,

Mă bucur nespus să fiu aici și să fiu o parte activă din comunitatea de handmade din România. De curând (4 zile) am redeschis magazinul și l-am adus la zi cu florile de mătase pe care le creez. Am tot citit pe forum mult, mult, și am încercat să aplic tot ce am găsit pe acolo. Dar cum nimic nu-i perfect și îmi scapă și mie multe, vă rog să aruncați o privire prin magazin, politică și ce mai e și să-mi spuneți ce ar mai trebui îmbunătățit.

Ce pot eu să vă dau la schimb sunt tutorialele pe care le-am scris în ultimul an despre tehnicile pe care le folosesc. Link-ul e în descrierea magazinului.

Mulțumesc mult și vă urez spor și succes în toate!
    O zi frumoasă!
    Andi

21.08.2013, 13:33:07
  • magazinuldemargele
    magazinuldemargele

Oau! Ai un super magazin :) Felicitari, mult succes si multa, multa inspiratie!

21.08.2013, 16:11:01
  • AndiBede
    AndiBede

Mulțumesc pentru apreciere, magazinuldemargele. Nu am nimic de îmbunătățit? Știu că ceva trebuie să fie.

Mult succes și ție!

21.08.2013, 16:33:58
  • ramonaignat
    ramonaignat

Frumos magazin ai ! Pozele clare si produsul se vede foarte bine, descrierea este pe masura...
    Ma alatur si eu sa iti urez succes si clienti multi si seriosi !

21.08.2013, 21:36:21
  • AndiBede
    AndiBede

Mulțumesc, Ramona :D

Mult succes, spor și inspirație!

21.08.2013, 23:14:32
  • DBoutique
    DBoutique

Buna! Ma numesc Diana.Ma bucur mult ca am descoperit aceasta comunitate si fac parte din ea. Confectionez bijuterii handmade si heartmade. Imi place foarte mult ceea ce fac, astept sugestii pentru confectionarea unei bijuterii care sa se potriveasca perfect cu stilul si personalitatea dumneavoastra.
    Va rog sa va uitati prin magazin, stiu ca mai e mult de lucru,dar fiecare la timpul lui. Astept pareri si sugestii pentru imbunatarirea magazinului.
    Va multumesc mult ! Succes!
    Kisses

29.08.2013, 16:06:07