Forum: Suport Breslo feedback?

• carmenn
    carmenn

buna ziua!va rog cine poate sa-mi spuna cum pot vedea de la cine a primit feedback-uri o clienta? parca inainte puteam vedea de la cine si ce a cumparat?acum nu se mai poate sau nu stiu eu cum se procedeaza? multumesc

31.03.2012, 13:57:41
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Feedbackurile s-au anonimizat de cand s-a trecut pe noua interfata.

"Consideram ca este de datoria noastra sa respectam dreptul la intimitate al tuturor utilizatorilor Breslo. De aceea cumparaturile unui utilizator trebuiesc sa fie private si nu publice.
    Singura exceptie va fi Feedback-ul Negativ, care va afisa username-urile persoanelor implicate in tranzactie."

Mai multe detalii aici: www.breslo.ro/Forum/noul-tau-magazin-Breslo_topic_6996/?p=13 (vezi raspunsul de la echipa Breslo)

01.04.2012, 12:33:01
  • Live
    Live

Ceea ce nu e ok, de fapt, deoarece am găsit câteva magazine care, practic, "cumpărau" de la ele însele, lucru care era uşor de observat. Acum, cu "anonimizarea" asta...

PS: La oferte şi promoţii, varza continuă. Am tot dat linkuri pe forum, dar... Chiar nu se poate face în aşa fel încât să fie obligat omul să dea cu nasul de regulament, înainte de a posta?

01.04.2012, 17:55:52
  • carmenn
    carmenn

scuze tuturor...acum am intrat pe oferte si am vazut listele din zilele trecute...am postat pe 25.03.2012 o oferta...scuze mi-au ,,fugit" ochii de obicei ma uit pe toate paginile sa vad cand am postat ultima oferta...acum nu stiu ce naiba am facut de nu am observat...mai aveam o zi si dupa aceea se putea posta alta oferta.scuze va rog a fost fara intentie.nu vreau sa supar pe nimeni.va multumesc pentru intelegere.

01.04.2012, 18:51:30
  • Live
    Live

Eu am pus acel PS numai şi numai pentru că am văzut că Andreea a observat acest subiect (al tău). N-avea nicio treabă cu tine, stai liniştită! Acu'...dacă ţi-ai pus mâna-n cap...:))

01.04.2012, 19:04:49
  • carmenn
    carmenn

asta e...nu-i bai...am gresit fara intentie...n-am verificat bine la promotii...

01.04.2012, 19:28:28