Forum: Suport Breslo Fotografii suplimentare produse

• blanitza
    blanitza

Nu stiu ce se intampla, poate nu stiu eu cum sa fac, insa in actualul format de prezentare a produsului, atunci cand intri intr-un magazin si dai click pe fotografia unui produs pentru a-l vedea de aproape, am constatat ca nu se pot vedea mari si celelalte fotografii pe care le mai are. In aceste conditii, din moment ce se vede numai fotografia principala, oricat le-ai accesa si pe celelalte, ce rost mai au inca 3 pozitii la fotografii?

25.02.2012, 02:41:14
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Da, si pe mine ma deranjeaza acest aspect si in calitate de vanzator, si in calitate de cumparator. Pentru mine este foarte important sa vad toate fotografiile, sa vad produsele din toate unghiurile considerate importante de vanzator. O singura fotografie, care poate prezenta un detaliu al produsului, nu este relevanta.

25.02.2012, 09:55:01
  • gemsgems
    gemsgems

Daca deschideti pagina cu produsul in alt tab, apare in formatul vechi. Puteti face asta fie prin scroll click pe produs (adica apasati pe rotita in loc de buton), fie apasati click dreapta pe produs si selectati "Open link in new tab". Cel putin in Firefox asa functioneaza.

25.02.2012, 10:15:31
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Multumesc mult, gemgems :)! Merge si cu Chrome. Raman insa cu rugamintea catre echipa breslo sa faca ceva sa permita vizualizarea tuturor fotografiilor si in noul format, caci nu sunt geniu in lucrul pe calculator si cred ca nici majoritatea clientilor.

25.02.2012, 10:45:35
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Nu prea inteleg problema.

Cand deschizi un produs in formatul nou, apar in dreapta sus, imediat sub pret, si celelalte fotografii ala produsului. Daca dai click pe una dintre ele, se face mare in stanga. Deci se pot vizualiza toate fotografiile unui produs si in formatul nou.

25.02.2012, 13:59:46
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Cinnamon, acum este ok, dar iti jur ca ieri si azi dimineata nu era asa, ca doar n-am innebunit toate :).

25.02.2012, 14:17:23
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Apareau toate fotografiile, dar nu se intampla nimic cand dadeai click pe ele. Acum, dupa ce am vazut raspunsul tau, am verificat si merge, intr-adevar. Asa ca, multumim cui a remediat problema :).

25.02.2012, 14:19:53
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Sustin si eu: azi noapte am incercat eu sa navighez un pic si cand am vazut ca nu pot vizualiza toate fotografiile, m-am lasat.
    Dadeam click fara rost pe imaginile mici din dreapta. Si daca dadeam click pe imaginea mare, pe sageata, imi inchidea "fereastra" produsului, ma ducea in magazin.... mi s-a parut tare ciudat

Bine ca s-a rezolvat!

25.02.2012, 19:42:34