Forum: Suport Breslo Galerie de cumparaturi

• PovestidinSticla
    PovestidinSticla

1. Prima intrebare

Cum aflu daca cineva imi nominalizeaza un produs in galeriile de cumparaturi ?
    Ar fi frumos sa stiu si spun un multumesc frumos .

2. Care sunt criteriile dupa care anumite galerii sunt postate pe prima pagina ?
    Inafara de calitatea pozelor alese.

Multumesc.

14.02.2014, 17:22:10
  • user61482
    user61482

Toate galeriile active pot fi vazute asa : click pe "descopera si cumpara" de sus de pe prima pagina breslo , apoi "galerii de cumparaturi". Tot acolo poti vedea si ghidul de cadouri, si acolo poti fi aleasa
    Galeriile apar, din cate am inteles, in ordine aleatorie pe prima pagina. Se zice ca toate galeriile vor aparea la un moment dat pe prima pagina chiar daca au expirat de-o luna.
    Tot de acolo de unde ti-am zis poti crea si tu la randul tau galerii ( mergi in josul paginii si urmezi instructiunile. Pt a crea o galerie trebuie sa deschizi Breslo pe 2 pagini pentru a-ti fi mai simplu sa dai copy - paste link-ului produsului pe care doresti sa-l incluzi :D

14.02.2014, 21:41:42
  • PovestidinSticla
    PovestidinSticla

Chc. Handmade,

Multumesc pentru raspuns si pentru lamuriri

Vad ca unele galerii sunt impinse in fata instant pe cand altele asteapta mult si bine.
    Deoarece toti platim aceeasi suma,ar trebui sa existe un criteriu mai clar despre cum sunt promotionate aceste galerii.
    Eu am facut 2 galerii pana acum,deci stiu cum se fac.
    Asa lucrez si eu cu doua pagini deschise. :-)

Apoi intrebam cum aflu daca am fost nominalizata de o alta fata in galeria creata de ea,fara a trebui sa rasfoiesc din urma toate galeriile.Ca mai lipsesc cate o saptamana si nu sunt la curent cu tot.
    Nu e nici un sistem pe Breslo care te avertizeaza cand ai fost nominalizat intr-o galerie ?

De exemplu in mesagerie,sau in magazin la produs ,sa apara o inimioara ceva ......
    Ca vreau sa multumesc fetei respective si de ce nu, sa o nominalizez la randul meu.

16.02.2014, 12:29:12
  • user61482
    user61482

Nup :) Nu exista :D
    Dar galeriile sunt frumoase, le poti rasfoi in timp ce "te cauti" :) Te delectezi, te bucuri de culori si forme ... :)

16.02.2014, 20:07:35
  • PovestidinSticla
    PovestidinSticla

Destul de rau ca nu exista un sistem de instiintare .:-(

Cu privire la promovarea galeriilor pe prima pagina, tot nu am inteles .

17.02.2014, 10:25:17
  • user61482
    user61482

Cum ziceam, se aleg in mod aleatoriu. Fiecare dintre ele va ajunge, mai devreme sau mai tarziu pe prima pagina. Se poate intampla in aceeasi zi sau peste 3 luni :)

17.02.2014, 11:25:55
  • user61482
    user61482

Aleatoriu de catre un program ceva din cate am inteles, nu de "mana omului".

17.02.2014, 11:26:37
  • PovestidinSticla
    PovestidinSticla

Aleator zici ?
    Aleator dintr-o lista de persoane data :-)

Da.
    Am inteles.

17.02.2014, 13:30:38
  • Jewel.ia
    Jewel.ia

Sfera asta a galeriilor, cu tot ce presupune ea, ocupa, zic eu, cea mai ingenua pozitie in campul verde crud supranumit Breslo. Nu cred ca trebuie privita ca un spatiu al promavoarilor acerbe (exista produse absolut superbe care apar in liste foarte des si, unele de ani de zile, nu au fost vandute) ca o zona a favoritismului sau ca pe un rezultat al tiraniei celor cativa, oarecare alesii. Nu spun ca nu e loc de imbunatatiri, da, ar fi fain sa vezi pe cate liste figureaza un articol, cum arata listele alea (e foarte tare cand un produs se regaseste atat intr-o lista hiper-urbana cat si intr-o lista bucolica, dau asa un exemplu in vant), cator persoane le place o lista de care tu esti "uber proud". Ar fi minunat ca listele sa nu exipre. Sa poti sa revii la ele. Sa te oglindesti in ele. Sa existe un teritoriu autonom al lor, grupuri de curatori inamorati de forme similare. Tag-uri pentru galerii. Etc. etc. etc. Propuneri s-au tot facut in rubrica de Idei si Sugestii. Insa, continui sa cred ca spatiul galeriilor a fost gandit ca un spatiu al gratuitatii in primul rand, e momentul acela in care in drum spre orice si oriunde ai ragazul de a te aseza pe o banca in parc, de dragul bancii, de dragul parcului, de dragul ragazului.
    O platforma care vrea sa aduca impreuna indragostii de frumos, artistii, artizanii, curiosii, nemultumitii, sucitii, fericitii sta mai bine pe doi piloni - unul estetic, unul economic - parerea mea. Fara a face apologia Breslo (ca deh, are site-ul multe hibe, mai ales in ultima perioada, atat de multe incat, fie vorba intre noi, nu cred ca are nimeni vreme de masinatii camuflate in hazardul unui proces de selectie automat) eu imi mentin parerea ca oricat am incerca sa impletim utilul cu placutul, placutul trebuie sa-si pastrez ungherul lui de placut fara impuritati pentru a fi palcut in sine.

17.02.2014, 15:44:55
  • PovestidinSticla
    PovestidinSticla

" Insa, continui sa cred ca spatiul galeriilor a fost gandit ca un spatiu al gratuitatii in primul rand, e momentul acela in care in drum spre orice si oriunde ai ragazul de a te aseza pe o banca in parc, de dragul bancii, de dragul parcului, de dragul ragazului. "

Ce frumos ai scris ! :-)
    Chiar ma vedeam pe o banca in parc cu laptopul in brate,rasfoind galerii . :-)

Doar ca as vrea sa apara pe prima pagina ,din cand in cand si galeria mea,a ta,a altcuiva... de vreme ce platim toti la fel.

Asta nu tine de promovare acerba ci de corectitudine.

Cu asta am incheiat subiectul.
    Cine sunt eu sa matur paianjenii ..... ?

17.02.2014, 17:56:59
  • Jewel.ia
    Jewel.ia

Intr-o oarecare masura chiar la asta faceam si eu referire, dar invers:posibilitatea de a alcatui galerii este independenta de taxa de gazduire pe site. Poti face galerii si daca esti doar cumparator, atat timp cat ai cont.

Galeriile tale vor aparea pe prima pagina, nu stiu daca toate, eu dupa aplicarea unor formule cuantice de pliere a spatiului si de calatorie in timpuri insorite, cu valuri si miros de sare socotesc ca e imposibil sa apara toate galeriile pe prima pagina. O data pentru ca una bucata galerie sta, din cate tin minte, 2 ore cocotata acolo-n vazul tuturor si inca o data pentru ca intr-o zi se fac mult mai multe galerii decat 24 impartit la 2.

Asa ca, fara a fi cel mai optimist dintre privitorii la/prin pahar, eu ma bucur o data (sa fiu sigura) de galeriile care-mi plac (sau pe care le fac) si ma mai bucur o data (portie dubla de inghetata) daca galeriile care-mi plac mai si apar acolo mari cat poarta casei Breslo.
    Tu mai ai pe deasupra si norocul de a putea picta paharul sa para plin (cu inghetata) chiar si cand ii gol-pusca. Golut, am vrut sa zic ;)

17.02.2014, 18:49:19
  • user21
    user21

:)))

eu fac liste de mult. le fac din placere. de multe ori imi atrage atentia un produs, sau o fotografie a unui produs - si in jurul lui/ei incerc sa construiesc o lista, si poate, uneori, sa transmit o idee.

inca nu am ajuns [si am eu un feeling ca nici nu o voi face :) ] sa ma plang ca nu-mi vad listele pe prima pagina, sau daca le vad stau 2 minute. inca ma mira de ce unii o fac.

nu pandesc in disperare prima pagina, habar nu am daca listele mele apar sau nu, si sincer, nici nu ma intereseaza.

dar cu ce te pot linisti, PovestidinSticla, e ca sigur apar - mie mi s-a intamplat sa le vad ori dupa 5 minute [zic si eu, nu am numarat minutele], ori le-am vazut cand deja uitasem ca am facut-o.

asa ca spor la treaba si have fun ;)

17.02.2014, 18:54:33
  • PovestidinSticla
    PovestidinSticla

Ok.

Ma duc sa pictez pahare cu inghetata. :-)

Va tzuc.

17.02.2014, 19:40:17
  • CosulCuAte
    CosulCuAte

Poate ne spun moderatorii de la breslo care este criteriu prin care sunt alese galeriile, adica sa confirme ca este random, cat dureaza fiecare galerie, la ce prioada de timp nu mai apar galriile si apar ultimele produse incarcate si cat dureaza. si eu fac galerii si sincera sa fiu nu ma uita sa vad cand si daca apar pe prima pagina. apar bine, nu apar iarasi bine, dar stiu sigur ca la produsul meu pe care il pun ii galerie ii cresc vizializarile, asta inseamna ca cineva se uita, nu?

22.02.2014, 18:32:32
  • Breslo
    Breslo

Fiecare galerie este afisata pe prima pagina pentru 2 ore.
    Alegerea este facuta random.

24.02.2014, 13:00:28