Forum: Orice altceva Give away Bohemian

• BohemianSin
    BohemianSin

Dupa giveaway ul de data trecuta care a fost ceva mai usurel m-am gandit sa organizez un altul .Dupa cum am mentiona se poate castiga una din brosele lingurita.

Concursul se desfasoara pe facebook si s-au inscris deja 2 lucrari:
    http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=482407893335&set=a.458796608335.243017.638128335&po=1&notif_t=photo_comment
    Ce trebuie sa faceti:
    a. trebuie sa concepeti un intreg outffit pentru brosa ce o ofer ca premiu (au crescut standardele in runda a doua, ca la Mario). Acest outffit tb. pus intr-un colaj.(fie folositi polyvore-ul fie un program de editat poze)
    b. lasati comment pe facebook-ul meu la ce tema v-ati gandit pentru outffit sau o scurta descriere a acestuia -''colaj din vorbe'';
    c. Trimiteti un mail la [email protected] cu colajul din poze al outffit-ului.

Perioada in care se pot indeplini conditiile cumulativ este 10 octombrie/25 octombrie 2010. Dupa ce am strans colajele (sper ca vor fi multe), vom organiza un vot peblog de pe 25 octombrie pana pe 30. Persoana care va strange cele mai multe voturi va castiga brosa.Nu ma intereseaza daca va puneti prietenii sa va voteze, sau daca mituiti colegii, important e sa strangeti cele mai multe like-uri.

Daca nu m-am facut inteleasa va stau la dispozitie pentru intrebari!

16.10.2010, 20:09:12