Forum: Orice altceva Giveaway/Concurs
PetriioniRecent am organizat un giveaway pe pagina mea de facebook, ieri am anuntat castigatorul, dupa care am mentionat faptul ca am descalificat toate conturile de facebook care nu aveau forografii personale, erau conturi cu fotografii cu copii, conturi cu fotografii ale unor vedete gen: antonio banderas, julia roberts, michael jackson chiar si inna.Iar wall-ul fiecarui cont era plin de giveaway-uri.Foarte interesant este faptul ca majoritatea descalificatilor sunt prieteni.
17.09.2013, 20:38:15
Stiu ca mi-am asumat un risc cand am facut gestul asta dar vreau sa vad la cine va ajunge ceea ce lucrez eu, si mai ales sa-i placa produsull respectiv.
Care este parerea voastra???
Multumesc
user68182Este un fenomen funny pe alocuri, si eu am observat asta cand am organizat primul concurs. Ma amuza faptul ca la nici 5 minute de la distribuitea concursului meu, mai erau distribuite vreo 10. Cat despre premii nu mai zic, participau pentru foarfeci, oje si alte minuni de genul asta :))
17.09.2013, 21:01:11
La al doilea concurs nu am mai prins grupul asta si am castigat, le zic eu, like-uri de calitate. Oricum, eu consider ca si primele like-uri sunt de ajutor, ajuta la credibilitatea paginii tale.
Ca si concluzie, adevaratii clienti au fost cei care au dat like paginii dar nu au participat la concurs. Nu m-am gandit la solutia gasita de tine, mie mi se pare fair cum ai procedat. Am un concurs in derulare si poate fac si eu putina curatenie.
user68182Primul premiu pe care l-am oferit a fost foarte apreciat, deci am avut noroc :)
17.09.2013, 21:03:45
Acum cred ca majoritatea participantilor isi doresc cu adevarat premiul, ti-am spus, am scapat de 'grupul vesel'.
PetriioniAi dreptate se pare ca giveaway-ul a ajuns la cineva din grupul vesel si de acolo s-a raspandit mai repede ca o epidemie, iar o doamna foarte ofticata m-a trecut in lista ei neagra ca o pagina care da tepe mari dupa spusele doamnei, dansa avand o fotografie si poate nici macar nu e ea.Oricum mi-au disparut cam 50 de like-uri dar sincer nu m-ar deranja daca ar disparea toate venite din partea acelor persoane.Sunt atatea alte persoane care imi apreciaza munca si cum ziceai clientii rar participa la giveaway-uri...Oricum ma voi gandi de doua ori inainte de a mai organiza un giveaway.
18.09.2013, 13:29:00
Bafta cu concursul tau si sper sa castige cineva care apreciaza munca ta!
NicoleCeaMovNu este chiar un risc, ci doar o curatenie. Daca spuneai de la inceput probabil nu mai participau atatia. Si mie imi dispareau like-uri dupa giveaway si intr-adevar primele like-uri sunt importante. Dar cele reale sunt acelea care apar in afara concursurilor.
18.09.2013, 13:58:53
Acum nu toata lumea are poze personale de profil (nici eu nu am) si posteaza doar lucruri personale. Probabil cei care s-au suparat ca au pierdut considera ca le-a zburat sansa din fata fara motiv. Oricum sansa este foarte mica :) Am observat ca sunt multe persoane sensibile pe internet, e foarte simplu sa arunci comentarii aiurea.
Din punctul meu de vedere nu o sa renunt la a face concursuri tip giveaway dar voi pune reguli mai complexe, anuntate din prima pentru a evita neplacerile.
Si eu am participat la concursul tau, nu stiu daca am fost pe lista sau nu, dar nu-i o tragedie. Geanta a ajuns la cine trebuia. Si e foarte frumoasa!
Petriioni@ Nicole a fost al 5 lea giveaway pe care l-am organizat si a doua oara cand am facut lucrul acesta adica am selectat conturile care au intrat in concurs, probabil ca nu erau atatea concursuri de acest gen si oamenii chiar isi primeau produsele castigate, am auzit si de concursuri unde premiile nu s-au primit, dar la mine nu este cazul.
18.09.2013, 15:13:13
Ai participat la concursul cu gentuta?te-am cautat :) si nu stiu care din cele 6 Nicolete ai putea fi :)
NicoleCeaMovAm crezut, gresit, ca nu aveai experienta in giveaway. Probabil s-au mai inmultit de cand l-ai facut pe ultimul. Si sunt convinsa ca exista si situatii in care nu se primesc, desi nu le vad rostul, probabil ca le place inmultirea like-urilor. Probabil participa si cu mai multe conturi, nu m-ar mira deloc.
18.09.2013, 15:45:11
Nu m-ai gasit pt ca Nicole nu apare in numele de fb (Irina Tatu), Nicoleta e al doilea prenume al meu :)
PetriioniEste o vorba, "e mare gradina ta..." probabil ca niste reguli mai complexe vor tine la departare astfel de persoane.
18.09.2013, 17:12:26
aha acum inteleg :)