Forum: Suport Breslo Greseala sau anulare?

• corainadori
    corainadori

Buna tuturor! Ma adresez echipei de la Breslo.
    In jurul datei de 30 sept. am postat un produs in magazinul meu: set de caciulita si fular "Tigger" si dupa putin timp am vazut ca are vizualizari. Din pacate in aceea zi mi-a murit calculatorul si nu am mai reusit sa verific magazinul si postarile. Prin 14 sept. de pe un iPood am reusit sa vizualizez o comanda ce o aveam din 10 sept si am trimis-o. Apoi iar nimic pana azi cand am observat lipsa setului din magazin. Am verificat si setul apare la categoria "copii", "accesorii" pagina 2 si cand dai click pe imagine apare ca nu exista. Eu am apucat sa vad si vizualizarile cam dupa o ora si apoi gata, a picat tot. Ce pot sa cred despre asta? Pacat, ca in atata vreme puteam sa am cumparator! Va rog sa-mi raspundeti ca sa stiu ce am de facut! Corina

21.10.2012, 12:41:43
  • LittleTreasures
    LittleTreasures

Nu cumva ai incercat sa editezi produsul si a ramas nefinalizata editarea?

21.10.2012, 13:09:03
  • corainadori
    corainadori

Nu incape indoiala ca a fost editat deoarece a aparut in magazin si au fost vizualizari

21.10.2012, 13:19:26
  • Marmotescu
    Marmotescu

eu am patit la un moment dat ceva in genul asta...cand l-am editat am modificat din greseala stocul9am pus 0) si nu am avut produsul in magazin.
    Eu tin minte ca am vazut la un moment dat setul tau la produse nou listate, am dat click si era in magazin.

21.10.2012, 14:03:31
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Daca te referi la setul de aici: www.breslo.ro/Product/SET-TIGGER-CACIULITA-SI-FULAR_714496
    atunci apare in magazin cu stoc 1, deci totul pare ok. Apare si la cautarea dupa "copii/ accesorii" si daca dai click pe el totul functioneaza.

21.10.2012, 14:39:15