Forum: Suport Breslo Greseala sau anulare?
corainadoriBuna tuturor! Ma adresez echipei de la Breslo.
21.10.2012, 12:41:43
In jurul datei de 30 sept. am postat un produs in magazinul meu: set de caciulita si fular "Tigger" si dupa putin timp am vazut ca are vizualizari. Din pacate in aceea zi mi-a murit calculatorul si nu am mai reusit sa verific magazinul si postarile. Prin 14 sept. de pe un iPood am reusit sa vizualizez o comanda ce o aveam din 10 sept si am trimis-o. Apoi iar nimic pana azi cand am observat lipsa setului din magazin. Am verificat si setul apare la categoria "copii", "accesorii" pagina 2 si cand dai click pe imagine apare ca nu exista. Eu am apucat sa vad si vizualizarile cam dupa o ora si apoi gata, a picat tot. Ce pot sa cred despre asta? Pacat, ca in atata vreme puteam sa am cumparator! Va rog sa-mi raspundeti ca sa stiu ce am de facut! Corina
LittleTreasuresNu cumva ai incercat sa editezi produsul si a ramas nefinalizata editarea?
21.10.2012, 13:09:03
corainadoriNu incape indoiala ca a fost editat deoarece a aparut in magazin si au fost vizualizari
21.10.2012, 13:19:26
Marmotescueu am patit la un moment dat ceva in genul asta...cand l-am editat am modificat din greseala stocul9am pus 0) si nu am avut produsul in magazin.
21.10.2012, 14:03:31
Eu tin minte ca am vazut la un moment dat setul tau la produse nou listate, am dat click si era in magazin.
CinnamonClovesDaca te referi la setul de aici: www.breslo.ro/Product/SET-TIGGER-CACIULITA-SI-FULAR_714496
21.10.2012, 14:39:15
atunci apare in magazin cu stoc 1, deci totul pare ok. Apare si la cautarea dupa "copii/ accesorii" si daca dai click pe el totul functioneaza.