Forum: Orice altceva Guest post

• user21
    user21

M-am gandit ca pentru joia viitoare,cand ar fi timpul pentru un nou articol pe Breslog,sa va invit -pentru ca am vazut ca multe dintre voi aveti idei /propuneri in legatura cu produsul zilei- sa facem ceva concret.

Mai exact.....cine doreste sa aleaga un produs al zilei si sa scrie despre el,are timp pana miercuri seara,undeva pana in ora 22 sa imi trimita articolul,asa cum ar vrea sa apara pe Breslog , pe mesageria Breslo.

O sa imi rezerv placerea sa selectez un articol care va fi publicat joi,sub semnatura autoarei.
    Daca vor fi atat de multe articole bune ,dupa cum ma astept :)) .....no problem.
    Poate mai facem asta si alta data.

Astept propunerile voastre cu interes.

04.10.2010, 16:42:19
  • BohemianSin
    BohemianSin

i'm in :)))))) Kiddin'

04.10.2010, 16:50:06
  • peafowlady
    peafowlady

Daca ma loveste inspiratia, am sa scriu si eu despre un produs... va fi cu siguranta mai greu decat sa fac o lista : D

04.10.2010, 17:54:29
  • kittenhood
    kittenhood

very thoughtful, leti!

05.10.2010, 09:20:51
  • BohemianSin
    BohemianSin

sunt deschisa la aceeasi propunere!

so, daca doreste cineva sa scrie un articol, va astept cu popunerile voastre!
    Numele vostru si linkul catre magazin va fi publicat!

Imi rezerv dreptul de a selectiona articolele!

BWE, scuze, poate parea plagiat, am mai scris despre chestia asta, sunt multi critici dar nu si temerari, asa ca...astept!

05.12.2010, 15:49:29
  • punctG
    punctG

:D cred ca stiu de ce a aparut topicul asta, BWE nu suntem capabili sa scriem despre un singur produs, ti-am promis un tutorial cand o sa am timp sa il documentez cum se cuvine... cu poze.. si tot tacamul, pe blog vorbeam de o doza de subiectivism deoarece nu era vorba de un produs al unei zile ci de o categorie de produse ale intregii comunitati din care facem si noi parte, produse de nisa, foarte putine per total, cu un numar mic de artisti, unde cred ca produsele noastre nu sunt cele mai slabe sau de proasta calitate ca dovada sta si feedbackul primit, nu cred ca ar fi stricat imaginea Breslo ba poate ar fi infrumusetat-o prin diversitate stilistica, nici calitatea pozelor nu este slaba. Sunt cutii de la 12 persoane cu stiluri destul de diferite, si se puteau pune cate 2 pe rand.
    Ma gandesc cum ar fi ca cineva care vinde pe Breslo sa zicem ceaiuri (sper ca nu este nimeni ca sa nu se supere asta mi-a venit in cap acum..) sa scrie un articol pe blog despre florile minunate din luturi polimerice, sa puna imagini din toate magazinele de pe B mai putin de la noi
    In alta ordine de idei nu suferim de promovare, suntem suficient de des pe prima pagina, lucru pentru care va multumesc tuturor, avem si bannerul... desi nu suntem momentan nici in ghidul de cadouri, nu ca ar fi obligatoriu. Deci cam asta este parerea mea, o respect si pe a voastra care este posibil sa nu semene cu a mea :D
    Va pupam si va dorim un sfarsit de saptamana minunat si un Sf. Nicolae cu detoate.

05.12.2010, 17:01:43
  • punctG
    punctG

:)) ce chestie cred ca s-a dat timpul inapoi ca a disparut comentul de pe blog, lucru pentru care nu-mi pare rau, cutiile chiar sunt frumoase

05.12.2010, 17:12:17
  • user21
    user21

punctG, topicul asta este unul mai vechi, si nu are nici o legatura cu articolul de azi de pe blog scris de kittenhood, care, din cate stiu eu nu scrie la rubrica "Produsul zilei" ci la cea de "Tendinte".

cat despre tutorialul de la voi, eu am rabdare :)

05.12.2010, 17:36:09
  • punctG
    punctG

Acum am vazut, ai dreptate :D

05.12.2010, 17:38:55