Forum: Orice altceva Haideti sa ajutam o colega de breasla talentata dar disperata!

  • joulibiju
    joulibiju

    Este vorba despre magazinul www.breslo.ro/LadyMM , colega noastra ce ne incanta adeseori cu minunatiile de genti din piele naturala, care mai de care mai frumoase, modele originale, si cu preturi extrem de accesibile.

    Partenerul doamnei a fost diagnosticat cu leucemie, are nevoie evident de tratamente costisitoare, si am putea sa incercam sa dam o mana de ajutor cumparand cel putin una din gentile acelea superbe.

    Cu siguranta ca noi, doamnele, oricum doream sa ne cumparam o geanta pentru sezonul cald ce se apropie, o geanta "mai altfel", in primul rand din piele naturala, care sa se asorteze tinutelor usoare si deschise la culoare, dar sa fie si incapatoare, si cu o curea ajustabila de umar, pentru ca gentile de anul trecut nu mai sunt bune pentru urmatoarele motive: sunt prea mari; sunt prea mici (!); sunt prea grele; nu sunt piele; bareta jeneaza; o cusatura ne zgarie; nu incap documente in ele; au un model care nu se mai poarta...si lista poate continua cu mii de motive, pentru ca de fapt ne-am plictisit de gentile acelea.

    Acum avem un motiv in plus, mult mai important si mai urgent.

    Desigur ca pe breslo exista si muuulte alte modele frumoase de genti, dar doamna de la "LadyMM" are acum nevoie de ajutorul nostru.

    15.04.2018, 19:22:28