Forum: Suport Breslo handmade sau nonhandmade ?

• elenamazare
    elenamazare

Buna seara, mi-am redeschis de curand magazinul Breslo si nu mai stiu cum stau lucrurile pe aici.
    As dori sa stiu cum este cumparatorul informat daca produsul este handmade sau nonhandmade. Eu sunt designer vestimentar, toate produsele sunt realizate de mine si mi-am gasit produsele in listele de nonhandmade; in plus, cand selectezi imbracaminte, nu mi se pare deloc corect sa fie amestecate.
    Daca este ceva ce eu nu stiu sa setez, va rog sa imi spuneti, pentru a nu induce cumparatorii in eroare.
    Va multumesc !

24.09.2013, 22:32:47
  • user75871
    user75871

Buna! Si pe mine m-ar bucura o impartire a categoriei "imbracaminte" in doua subcategorii,handmade si nonhandmade sau vintage...Si eu sunt designer vestimentar,iar produsele vestimentare handmade ar trebui sa aiba o categorie separata, sau imbracamintea vintage listata la categoria "vintage".Multumesc frumos,CoRiMai.

25.09.2013, 10:02:46
  • handmadeCouture
    handmadeCouture

Buna, articolele tale, elena, sunt incadrate la handmade. Cand sunt listate in non handmade, cuvantul "vintage" este primul care apare sub produs, la etichete. Categorie pentru haine non handmade exista, problema este ca multe persoane nu isi incadreaza produsele corespunzator. Felicitari amandurora pentru munca depusa si mult succes!

25.09.2013, 10:45:09
  • elenamazare
    elenamazare

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

30.09.2013, 21:45:03