Forum: Orice altceva heloo diana

  • user93
    user93

    acum cateva luni am inceput campania sa te ajutam, am vrea sa stim ce rezultate au eforturile noastre comune.... cred ca toate ne intrebam cati bani s-au strans si in ce situatie te afli. Ne dai si noua ceva amanunte?

    23.03.2011, 14:58:02
  • forHOPE
    forHOPE

    Va voi da un mesaj privat cu toate detaliile.

    23.03.2011, 17:20:46
  • user93
    user93

    sincer sa fiu nu am scris mesajul asta sa imi spui in privat...chiar nu te inteleg
    toate fetele sunt interesate de cati bani sa adunat
    cred ca cinstit este sa stie de fetele care au donat
    nu crezi ca asa este corect?

    23.03.2011, 21:22:20
  • forHOPE
    forHOPE

    Ok, atunci sa facem cum este "corect":

    In ultimele 3 luni, am calculat si am ajuns la suma de 1380 Ron numai de pe Breslo: donatii, bijuterii vandute pentru campanie etc...
    In total am 8000 euro.

    23.03.2011, 21:35:06
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    O picatura in ocean...:(((((((((

    24.03.2011, 08:12:48
  • forHOPE
    forHOPE

    Asa este insa picatura cu picatura se face "oceanul" :D

    24.03.2011, 10:33:59
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Foarte putin...in comparatie cu cat este necesar....

    Eu sunt suparata, foarte suparata... pentru ca s-ar putea face mult mai mult....

    Este corect sa stie toata lumea cati bani s-au strans pana acum.... dar la fel de corect este ca sa spunem si altora...

    Stiu si eu ca nu trebuie sa stie stanga ce face mana dreapta... Dar hai sa fim seriosi... Daca nu spui la nimeni de un astfel de caz, ca ai ajutat si tu, indiferent de cat de putin ai putut, nu se va rezolva niciodata nimic...

    Nu face nimeni parada ca doneaza, ca o ajuta pe Diana asa cum s-a sugerat nu doar o data. Nu este nimeni interesat de a-si face reclama pe problema Dianei. Cred ca toti cei care ne-am implicat si facem "parada" o facem doar pentru a-i fi de ajutor Dianei si pentru a vedea si altii despre ce este vorba si a ni se alatura in a o ajuta.

    Nu vad nici o problema in a anunta ceea ce punem spre vanzare special pentru Diana. Din contra chiar :) Sunt oameni care sunt dispusi sa ajute cumparand . Dar trebuie si sa ajunga la acel lucru. E logic. Si nu este nici de ajuns un topic in forum. de care majoritatea nici nu stiu... Trebuie facut mult mai mult si nimeni nu cere nimanui un capat de tara... E vorba doar de a ne uni sa facem ceva...

    Am facut un blog, am facut si o pagina de facebook... Am tot dat link-urile in forum ...Insa prea putini sunt cei care macar au dat un follow sau un like. Si sunt convinsa ca majoritatea avem atat blog-uri cat si pagini de facebook.

    Daca as avea cunostinte influente, credeti-ma ca as apela. Dar nu am. Nici nu stiu cum as putea ajunge la cineva cu influenta... Dar sunt oameni care stiu pe cineva influent sau sunt persoane care stiu pe cineva care stie pe cineva.

    Asadar nu imi raman decat niste metode mai accesibile.

    Una dintre uneltele cele mai la indemana este clar facebookul. Pe facebook cel putin se pot realiza atat de multe lucruri, poti ajunge la atat de multi oameni, incat chiar nu inteleg de ce pagina are doar 41 de like-uri... Chiar nu inteleg de ce este atat de greu sa dai un like, sa sugerezi unui prieten, sa il rogi si pe el sa dea mai departe, sa scrii ceva.... Nu inteleg cu atat mai mult cu cat zilnic se trimit pe facebook mesaje spam, cererei de adaugare de pagini personale la favorite si cereri pentru niste jocuri si teste stupide( jocuri care nu fac altceva decat sa-ti iroseasca timpul si gandirea).... Ideea este ca e prea greu sa faci ceva pentru cineva care are nevoie... Este greu sa faci ceea ce trebuie. In schimb, a pierde ore intregi pe o platforma pentru jocuri si alte activitati care nu sunt de folos nimanui, este o nimica toata. o activitate uzuala si de multe ori chiar asteptata.

    Chiar sunt suparata astazi pe treaba asta ...

    Nu i se cere nimanui sa spuna cat si cu cat o ajuta pe Diana (aici e valabila ideea ca dreapta trebuie sa stie doar de ea insisi) dar cred ca a spune ca te implici este mai mult decat necesar! Acesta nu este un caz care trebuie tinut secret! Nu este o problema de care nu trebuie sa stie lumea! Nu este o suma care se poate strange din donatii anonime ale unor mici intreprinzatori! Aceasta este o chestiune care trebuie spusa in gura mare, sa auda cat mai multi, sa ajunga la cat mai multe inimi generoase!

    Este corect sa o intrebam pe Diana cati bani s-au strans de cand am pornit campania (mult spus campanie, parerea mea - o companie cere mult mai multa implicare din partea noastra) dar si mai corect este sa ne intrebam pe noi daca am facut tot ceea ce puteam face... Cred ca ar trebui sa fim rusinati ca nu am facut suficient... Ar trebui sa fim rusinati pentru ca facem lucrurile pe jumatate... Daca tot ne-am implicat - nici nu are importanta cat de mult- ar trebui sa o facem pana la capat...

    24.03.2011, 12:30:34
  • Live
    Live

    N-am cont pe Facebook(şi nici nu intenţionez să am), n-am blog. Am, în prezent, o situaţie financiară cam "tristă"(mulţumim din inimă şi statului român!). Atunci când pot, ajut.

    24.03.2011, 13:55:59
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    stai linistita, stiu ca ajuti atunci cand si cum poti! Si imi pare rau pentru situatia ta financiara, sper si iti doresc sa iti fie mai bine cat de curand, sa gasesti o solutie buna pentru tine!
    Eu nu sunt suparata pe cei care nu pot ajuta mai mult si pe cei care ar putea sa faca mai mult... De fapt nici pe ei, mai mult pe situatie.... Fiecare face cat poate si cat vrea si fiecare ajutor este binevenit...Dar se poate si mai mult.... :(

    24.03.2011, 14:29:34
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Andra,subscriu in totalitate la cele spuse de tine!Am rugat,am scris si rasscris,am agasat pe unii cu consecventa cu care am adus in prim plan topicul deschis pt Diana,si totusi....Lumea e atat de absorbita de greutatea acestor vremuri,de propriile necazuri,de viteza cu care le traim pe toate.incat amanam sa ne implicam si in altceva....
    Nu-mi permit sa judec pe nimeni,fiecare face ce si cat poate,dar,fara solidaritate nu se poate face nimic!!!!Nici eu nu am cunostinte influente sau cu bani,am facut public oriunde am putut povestea Dianei,la fel si Andra,multi oameni inimosi de aici au ajutat-o, intr-un fel sau altul ,pe Diana....Da,e drept ca se poate mai mult...
    M-a durut inima cand am fost acuzati,toti cei care am incercat sa facem,efectiv,cate ceva pt Diana,ca urmarim publicitate,fala si recunoastere publica(????)....Exact cum a spus si Andra,TREBUIE sa facem public totul,nu poti sa spui numele cuiva care a ajuta si pe altul sa-l omiti!!!Cele mai multe dintre nume,magazine sau persoane,ne-au fost date chiar de Diana,cu RUGAMINTEA sa le publicam pe blogul deschis anume si pe blogurile noastre!!!

    Live,de ce iti faci probleme???Diana stie ca ai ajutat-o,iar restul chiar nu conteaza!!!Situatie financiara roz nu are aproape nici unul dintre noi (parerea mea),altfel s-ar fi strans mult mai multi bani!

    Andra a facut bine ca a precizat ca :"fiecare face cat poate si cat vrea si fiecare ajutor este binevenit...Dar se poate si mai mult....:(" pentru ca asta e adevarul gol-golut!

    24.03.2011, 15:29:37
  • Live
    Live

    E, las' că primăvara asta o veni şi ea din toate punctele de vedere!:)
    Pup fete!:)

    24.03.2011, 16:55:02
  • forHOPE
    forHOPE

    Fetelor...am citit ce ati scris si...ce sa va spun...v-ati implicat foarte mult in campanie, nu este vorba de acest lucru; m-ati ajutat enorm insa problema este ca nu cunoaste multa lume cazul; i-am sunat personal pe gigi becali si pe cristian tantareanu sa le cer un mic ajutor. Becali mi-a spus ca nu ma poate ajuta si mi-a trantit telefonul in nas iar in privinta lui Tantareanu am reusit sa vorbesc cu sotia acestuia, care nu a fost deloc o draguta...Deci nu am rezolvat nimic...daca as avea adresele lor, le-as trimite prin posta dosarul meu medical, poate daca ar vedea cum stau lucrurile ar reactiona altfel...

    Andra, nu mai fi suparata te rog mult. Lasa ca ne-o ajuta Dumnezeu si o sa o scoatem noi la capat intr-o buna zi...nu mai fi suparata te rog si nici sa nu te simti vinovata. Voi ati facut ENORM pentru mine, enorm, crede-ma si nu voi sti niciodata cum sa va rasplatesc!

    24.03.2011, 17:42:00