Forum: Orice altceva Help !!!

• unicflower
    unicflower

Buna ziua.
    Am o problema. Am cumparat starter kit si am primit un vaucer pentru magazinul GEODECOR.

Am comandat produsele de la GEODECOR si mi-am dat seama dupa ce am finalizat comanda ca nu am trecut codul vaucerului. Am timis imediat dupa aceea un mesaj cu codul vaucerului catre GEODECOR dar nu am primit nici un raspuns. Se poate remedia greseala ?

Astazi mi-a confirmat comanda si i-mi va trimite luni produsele, probabil contra cost deoarece nu-mi raspunde la mesaj. I-am raspuns la mesajul de confirmare a comenzi cu aceeasi rugaminte de a lua in considerare vaucerul dar nu am primit raspuns nici de data asta,
    Ce sa fac ? Nu doresc sa le platesc produsele inca o data,

Va multumesc.
    Si astept un raspuns.

17.02.2013, 19:10:55
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Eu iti sugerez sa mai ai putina rabdare, cu siguranta a primit mesajele tale.
    Daca a trimis mesaj in care ti-a confirmat comanda, dupa ce i-ai trimis tu deja mesaj si i-ai mai trimis ulterior inca unul, sunt sigura ca a receptionat mesajulc u privire la voucher si iti va scadea valoarea voucherului din valoarea comenzii tale.

17.02.2013, 20:20:30
  • unicflower
    unicflower

I-ti multumesc foarte mult.
    Am vazut la politica de livrare ca nu lucreaza sambata si duminica. Are si un numar de telefon de la depozit. O sa dau un telefon maine sa pun o intrebare.
    O seara placuta.

17.02.2013, 21:15:22
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Cel mai sigur asa. Majoritatea nu raspund in anumite zile ale saptamanii.

Succes!

17.02.2013, 22:13:10