Forum: Orice altceva http://www.breslo.ro/Shop/erikand84 Un magazin nou care nu suporta limba romana!

• lavinexclusive
    lavinexclusive

Chiar asa ? crezi ca ai sa ai vanzare cu atitudinea asta? Produsele tale sunt doar pentru minoritatea maghiara? Suntem totusi in Romania pe un sait pur romanesc si aici toata lumea scrie si vorbeste LIMBA ROMANA , poate treci la descriere si traducerea . . .

24.06.2012, 08:23:37
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Poate nu stie limba romana. Desi ar trebui pentru ca locuieste in ROMANIA! Pe Breslo sunt cateva fete foarte cunoscute care au aceeasi etnie dar nu am vazut un astfel de comportament la ele! Putea sa faca o descriere bilingva. Exista destule site-uri de traduceri online. Daca ar scrie toti in limba materna(germana, rusa, romanes etc) ar fi Turnul Babel aici!
    Deci, oameni buni! Traiti in Romania, limba oficiala este LIMBA ROMANA!

24.06.2012, 09:38:26
  • gemsgems
    gemsgems

lavin, i-ai trimis un mesaj persoanei care are magazinul inainte sa postezi asta aici? :)

Pana la urma, e magazinul ei si e treaba ei in ce limba scrie. Eu inca sper ca la un moment dat Breslo va deveni un site international. O sa le cerem vanzatorilor din strainatate sa foloseasca Google translate? Ai tradus vreodata ceva cu Google Translate? Traduce execrabil dpdv gramatical. :))

Daca e bine sau nu sa aiba magazinul intr-o limba alta decat romana se va reflecta in vanzarile ei.

Zic sa nu transformam asta intr-o chestie politica. Poate chiar nu a fost nici o rautate si nici o lipsa de respect in ce a facut. Poate stie sa scrie mai bine in limba aia decat in romana, poate clientele ei nu vorbesc romana. :) Pot fi o gramada de explicatii. Nu mi se pare corect sa atacam asa pe cineva pe forum.

24.06.2012, 10:50:52
  • gemsgems
    gemsgems

Imi aduc aminte ca la un moment dat a fost scris pe blog, parca, un articol despre un produs. SI produsul respectiv era dintr-un magazin al unei tipe poloneze. Si, daca imi aduc aminte bine, totul era in engleza. Atunci de ce nu s-a ofensat nimeni? :P

24.06.2012, 10:55:08
  • lavinexclusive
    lavinexclusive

Un magazin cu descrieri in engleza are un farmec aparte. . . este o limba internationala totusi. . . si din cate spui era scuzabil, magazinul din Polonia, normal ca nu stia limba romana, sa fim seriosi! dar acest magazin este din M. Ciuc , s-o fi mutat orasul in Ungaria????

24.06.2012, 11:00:30
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Nu este nicio chestiune politica. Putea, foarte bine, sa scrie, alaturi de limba maghiara, si-n limba romana. Iar cu articolul acela... nu s-a ofensat nimeni pentru ca era in lb. engleza si nu in poloneza. Engleza este o lb. de circulatie internationala, o cam stiu toti. Maghiara, mai putin.

24.06.2012, 11:07:30
  • lavinexclusive
    lavinexclusive

Ai dreptate , nu e nimic politic, e lipsa de bun simt fata de cumparatori si fata de celelalte magazine, daca vreau sa cumpar ceva din acest magazin si nu inteleg ce scrie dau cu google translate si vorba lui gemsgems, sunt in ceata cu traducerea lor atunci renunt, sa inteleg ca acest magazin nu vrea sa vanda vorbitorilor de limba romana?

24.06.2012, 11:13:35
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Si tu spui, @gems, ca speri in transformarea site-ului Breslo intr-unul international. In aceste conditii, sunt convinsa, toti vanzatorii vor avea, pe langa descrierile in lb romana si in lb engleza. Pe alte platforme de vanzari online, ai vazut chinezi sa descrie produsul... conditiile de vanzare, in general, in lb chineza?

24.06.2012, 11:24:58
  • blanitza
    blanitza

Fetelor, va rog sa nu mai aruncati cu vorbe care incita si agita spiritele, la modul cel mai serios, sunt absolut sigura ca este la mijloc o neatentie si-n fapt o necunoastere perfecta a limbii. Sa nu judecam un astfel de lucru mult mai grav decat este cazul - eu voi trimite mesaj fetei in cauza, cu oferta de-a-i da o mana de ajutor sa scrie si in romana cateva aspecte.
    Lavine, chiar ai exagerat punand in titlul topicului tau chiar numele magazinului, si-o atat de rauvoitoare caracterizare, fara sa ai baze certe 100% ca este adevarat ce scrii.

24.06.2012, 11:42:01
  • lavinexclusive
    lavinexclusive

Cum zici tu blaniza, vorba stim noi cui, SA FACA DOVADA, DOVADA !

24.06.2012, 11:53:51
  • carla69
    carla69

Super!Stiu putina maghiara dar nu am inteles aproape nimic din magazinul ala.Putea sa scrie si-n engleza,si-n romana,dar poate daca va fi atentionata va scrie

24.06.2012, 12:24:06
  • Kalimera
    Kalimera

hai sa avem putintica rabdare... magazinul este foarte nou, abia ieri deschis, si poate nu a rafinat toate detaliile... daca ati atentionat-o, e posibil sa introduca si o limba inteleasa de mai toata lumea... nu ne face bine emotional si nici vanzari mai bune nu vom avea daca ne repezim cu acuze nationaliste...
    cine are caderea s-o atentioneze o va face... sa vedem apoi urmarea... poate ca siteul accepta si utilizatori vorbitori numai de zulusa (sau swahili), atata vreme cat nu am vazut nicaieri stabilita limba oficiala pe site (ca-n Codul Fiscal)... :)
    ce naiba va enervati asa, duminica dimineata! :)) it's a beautiful day!! it's raining!! :)))

24.06.2012, 12:34:56
  • blanitza
    blanitza

Odilia scumpa, or azi ti-am spus ca TE IUBESC??? Daca nu, mea culpaaaa...

24.06.2012, 12:46:49
  • Kalimera
    Kalimera

Gabitza, draga mea.... fii atenta ce-am descoperit!!! sentimentul e reciproc!!! :)))

24.06.2012, 13:39:28
  • carla69
    carla69

Mamaaa,ce va mai iubiti pe aici!!!Primiti si pe altii???

24.06.2012, 14:12:39
  • Breslo
    Breslo

Pe Breslo, oricine este binevenit, indiferent de nationalitate, religie, apartenenta politica, samd.

Nu vom tolera comportamentul rasist, manifestat sub nici o forma a lui, direct sau aluziv.

Consideram acest subiect de discutie deplasat si ne pare rau ca a aparut pe Breslo.

Ne cerem scuze lui erikand84 si tuturor persoanelor care s-au simtit ofensate in orice fel de situatia creata si va asiguram ca vom depune toate eforturile ca astfel de discutii sa nu mai aiba loc pe Breslo.

Va dorim tuturor o duminica frumoasa si linistita!

24.06.2012, 14:31:45