Forum: Idei si sugestii Imbunatatiri

  • cactusulalbastru
    cactusulalbastru

    Desi intentiile au fost bune,schimbarile de pe site nu au dus la realizarea scopului finel adica o crestere a vanzarilor.
    Dimpotriva,ele au scazut pentru ca pricipalii beneficiari care trebuiau sa fie vizitatorii cumparatorii s-au saturat de atata ''tehnica'',butoane,relevante,cautari si ....ne-au parasit.
    Primul pas spre o imbunatatire ar fi nu sa umblam iar in chestiuni tehnice, care de fapt nu intereseaza pe nimeni dintre cumparatori ci sa recunoastem ca s-a gresit si sa se revina la lucrurile bune din vechiul site.
    Un alt punct de vedere pe care il sugerez este acela de a da sectiunii Vintage pe care in prezent ati coborat-o mai jos de categoria Cenusareasa site-ului,o vizibilitate pe prima pagina egala cu a celorlalte sectiuni care se vad la primul clik
    Desi nu se recunoaste, aceasta sectiune( dispretuita de diverse persoane care au scris pe site stramband din nas ca ea se limiteaza la un simplu sh ) aducea mult trafic ,multi privitori.Acum,in afara de admiratorul de serviciu d-na L.Murariu nu ne mai viziteaza nimeni;conform mail-urilor primite clientii s-au saturat de modificari si n-au nici un chef sa se enerveze incercand sa cumpere ceva,asa ca au renuntat
    Consider si va sugerez ca scoaterea vintage-ului mai la suprafata ar fi una din imbunatatiri care sa aduca direct trafic si clienti fara multa filozofie tehnica.
    Si nu uitati IT-ul si artistii(cumparatori,amatori) nu prea sunt compatibili,deci coborati la nivelul persoanelor (majoritatea) din afara domeniului.
    Cu sperante de mai bine.

    17.01.2015, 13:58:25
  • abstract
    abstract

    Punct ochit ,punct lovit...bine ai grait!

    24.01.2015, 00:39:26