Forum: Orice altceva Imi propun sa...

• RonaBijoux
    RonaBijoux

Ultima zi a anului este un moment bun pentru tras linie si socotit, dar si pentru planuit.
    Fara exceptie, toti ne dorim pentru anul ce vine in primul rand sanatate si liniste, sa fim cu cei dragi, sa fim bucurosi si sa traim frumos.

Exista insa si acele dorinte-propuneri concrete, a caror realizare depinde si de noi, nu numai de imprejurari sau noroc. Haideti sa le "spunem" aici, iar la anu' pe vremea asta sa ne bucuram impreuna ca am izbutit sa ni le implinim.

Incep eu.
    Imi propun:
    - sa fiu mai atenta la nevoile celor de langa mine
    - sa-mi deschid un magazin fizic handmade
    - sa ma las de fumat

Va doresc un 2012 plin de impliniri, numai cu visuri realizate!

31.12.2011, 10:07:26
  • Live
    Live

-Să am un copil
    -Să scap de frica de moarte
    -Să ajut mai mult pe cei din jurul meu (Rona, dacă ai nevoie de ajutor la lăsatul de fumat, sunt aici, fiind eu fericitul fumător disperat care a scăpat de nenorocitul de viciu în urmă cu mai bine de 1 an jumate!)
    -Să nu mai fiu atât de cârcotaşă

Mă mai gândesc...

LA MULŢI ANI TUTUROR!

31.12.2011, 12:14:06
  • aigile
    aigile

...sa nu-mi mai propun nimic! Anul trecut mi-am zis sa nu uit sa traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima...Sigur ca ma gandeam sa pretuiesc deplin fiecare moment, cu bucuria intrinseca - pe care i-o cam neglijam, daca nu e neaparat 'exploziva'!Dar e o 'umba', ca o amenintare in dorinta asta, si aproape numai de ea am avut parte, asa ca... am invatat sa am grija la dorinte, ca... se pot indeplini!
    Poate am glumit doar, sau poate chiar am obosit dupa atatea 'rezolutii' de An Nou, dar tot ce imi doresc este ca, indiferent ce ar veni, sa pot sa ma bucur si sa multumesc lui Dumnezeu pentru ACUM, oricare ar fi acea clipa!...

31.12.2011, 16:01:57
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

...intr-un gand cu Ligia!!!De multi ani,iau fiecare zi asa cum vine,ma bucur de ea,ma bucur de tot ce-mi ofera viata,Ii multumesc lui Dumnezeu ca-mi vad copiii,ca ma pot bucura de tot ce ma inconjoara,ca pot sa-mi bucur sufletul realizand lucruri frumoasa(zic eu)!Iar ca gand ce iese din rand,ar fi:"Da-mi,Doamne,ce stii Tu mai bine,si da-mi puterea sa le duc pe toate,bune,rele!"
    Sa aveti sanatate,sa aveti bucurii,pe cei iubiti alaturi putere!

31.12.2011, 16:46:31
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Multe din lucrurile ce mi le-am propus in general, in viata...le-am facut, ce-i drept, dar mai tarziu decat aveam in plan! Bineinteles ca am avut parte de dezamagiri, dezorientari, suparari! Deci imi propun sa nu-mi mai fac planuri, sa nu0mi mai propun nici eu nimic! Ma voi bucura de viata asa cum este ea si voi face tot ceea ce-mi doresc atunci cand va veni momentul!
    Or fi oameni care-si pot planifica viata...eu cu siguranta nu ma numar printre aceia, sunt un om al momentului! Si, sincer, ma bucur ca nu am reusit sa ma schimb! E mult mai palpitant si ii simt gustul mai bine!

31.12.2011, 19:41:32