Forum: Suport Breslo imi reactiveaza si mie cineva magazinul?

• user4039
    user4039

Salut. Am facut sambata plata, dimineata. si mi s-a spus ca tranzactia va fi efectuala luni. Chiar nu e nimeni sa verifice aceste tranzactii de nu mi se reactiveaza magazinul?
    Am trimis si doua e-mailuri cu extrasul de cont...dar vad ca lumea doarme.

04.06.2013, 11:57:08
  • daisy.jewelry
    daisy.jewelry

degeaba trimiti tu extras de cont. trebuie sa apara tranzactia in extrasul lor de cont si apoi sa o opereze. daca sunt multe plati dureaza.

pe viitor poate iei in calcul plata prin paypal care se activeaza in cateva minute.

04.06.2013, 13:09:44
  • user4039
    user4039

Sunt sigura ca apare tranzactia in contul lor in acelas timp in care apare si la mine ca a fost efectuata. Si la mine apare de duminica de la 12 noaptea. Dar li greu sa verifice astora de la breslo mai nou.

04.06.2013, 13:54:48
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Totul e bine cand se termina cu bine.

Magazinul este activat. :)

Apoi, chiar daca tie iti apare ca tranzactia a fost efectuata, este totusi posibil ca in contul celuilalt sa nu ajunga inca, pentru ca asta depinde de banci.

Am patit-o eu, cand am efectuat o tranzactie din contul meu in contul prietenului meu. Mie imi aparea ca tranzactia s-a efectuat joi (cu tot cu sunat la banca la mine si verificat si cu toate ca data tranzactiei era joi) si de fapt banii in contul lui au intrat vineri dupa amiaza. Si asta probata, el aratandu-mi extrasul lui (nu ca ar fi avut chef de glume).

04.06.2013, 20:42:36
  • Breslo
    Breslo

Platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:

max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
    max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
    max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal

Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.

Daca plata dumneavoastra nu a fost inregistrata in intervalul de timp anuntat, va aflati in una din urmatoarele situatii:

- mandatul nu a ajuns la noi
    - nu a fost completat corect codul comenzii de breslei ce ne permite sa va identificam magazinul.

Pasul urmator este sa trimiteti un mail cu dovada platii pe adresa [email protected], cu subiectul "Confirmare plata BRESLEU-XXXX".

Din acest punct, echipa Breslo va procesa plata dumneavoastra in momentul in care va va citi mailul. Cererile trimise catre adresa [email protected] sunt rezolvate in ordinea primirii lor.

Zi frumoasa!

05.06.2013, 09:36:39