Forum: Orice altceva Impresii spre final de Black Friday...
user61482Sunt total dezamagita. Intentia Breslo a fost buna dar nu a iesit.
29.11.2013, 23:10:00
Aseara la 00:00 la start black friday banuiesc ca toate magazinele participante si nu numai, plus clienti, numarau secundele. Ca sa... fie imposibil sa intri in vreun magazin , ca sa pice serverul enervant de des, etc etc etc
Chestia cu afisarea pe pagina Black friday a produselor tuturor magazinelor participante IN ORDINEA POPULARITATII mi s-a parut o mare prostie, sincer. Ce sansa s-a dat magazinelor nou infiintate sau cu mai putine "aprecieri" ? Niciuna.
Mi s-ar fi parut normal un random permanent, aleatoriu....
Pe pagina "home" a Breslo de la ora 02:30 pana in acest moment (23:05) troneaza aceeasi galerie...
Pe langa aceste chestii, au mai existat si altele, raportate de colege in numeroase topicuri de pe forum.
In concluzie daca esti nou si nici nu ai 9 breslei in cont ca sa-ti faci publicitate , nu ai nicio sansa...
Mi-a placut mult mai mult anul trecut, cand s-au afisat pe prima pagina Breslo magazinele ( nu produsele ) participante, in functie de procentul de reduceri acordat...
Nu stiu ce parere aveti voi dar eu abia astept sa se incheie o campanie care ar fi trebuit sa fie una speciala.
PS : ca fapt divers , eu azi am avut cele mai putine vizualizari in magazin cf Google Analytics din ultimele 2 luni!
queenBEAD1ca si client, eu una nu as fi avut rabdare sa dau browse 100 de pagini sa vad ce se posteaza pe acolo... nu au existat categorii? Intreb pt ca sincer, am evitat breslo azi, am incercat sa postez cateva produse dar nu apareau. Eu una nu m-am inscris, nici nu stiu daca s-a platit ceva pt a aparea in lista participantilor? Oricum eu una nu sunt adepta ''americanismelor'' :D
30.11.2013, 00:13:52
badaboomTotal de acord....o mare dezamagire!
30.11.2013, 02:04:42
Prima pagina a fost o MARE greseala prin modul in care a fost conceputa: cu greu m-am prins cum sa ajung in propriul magazin, in celelalte ce sa mai zic!
Nu mi se pare ok ca "produsele campioane" sa troneze toata ziua pe prima pagina in aceias ordine - practic trebuia sa stii exact ce cauti ca sa ajungi la un magazin sau produs (sau sa le ai deja in cos sau la favorite), iar ca sa parcurgi prima pagina pana jos iti trebuia o mare doza de rabdare - de celelalte 100 sau cate erau nu se mai punea problema (deci zero trafic pentru cei mai putin campioni).
Alta problema mi s-a parut gestionarea evenimentului pe facebook: dupa ce criterii s-a facut publicitate anumitor magazine? (recunosc ca erau aranjate si frumoase - deci felicitari si meritul este recunoscut oricum...dar as vrea sa stiu daca asta a fost singurul criteriu sau daca s-ar putea ca data viitoare se poate face o alegere mai transparenta a "campionilor" - sau macar sa se poata cumpara publicitatea si pe facebook :) altfel pare ca sunt mereu aceleasi magazine care apar peste tot, extrase ca prin minune din cele peste 650 participante...
Deci pentru data viitoare sugerez mai multa transparenta si mai multe sanse...hazardului :)
MargelutePrima pagina ca prima pagina dar ma asteptam ca macar in propriul magazin sa fie mai vizibile produsele reduse. Practic in afara de ordonarea personalizata nu prea aveai cum sa le scoti in evidenta.
30.11.2013, 09:51:45
Si publicitatea pe FB, da tare de tot :)
lycurycy18Si pe mine m-a dezamagit total aceasta campanie si mai ales faptul ca s-au promovat pe facebook numai cateva magazine.Toti platim aceleasi taxe si nu este normal sa se faca departajari felul asta!!! Corect si fair-play ar fi fost sa se roteasca prima pagina in continuu, nu mi-a placut sa imi gasesc produsele in ultima pagina cu toate ca am vechime de cativa ani pe breslo si sa vad ca nu am avut vizite la produse.
30.11.2013, 10:04:34
Si cu ajutorul nostru se acest site traieste nu numai cu ajutorul a 10 magazine. Daca nu am fi fost noi ceilalti sa postam mereu articole nu ar fi stiut nimeni de breslo.
Rusine pt ce s-a intamplat si eu una m-am lecuit sa mai particip la orice chestie organizata aici!!
PandoraBoxChc.handmade bine ai mai grait sincer .
30.11.2013, 11:07:57
Am fost foarte dezamagita si sincer imi pare rau ca am participat .
EventoEu am renuntat sa imi mai caut produsele in lista generala, m-am plictisit dupa pagina 12... Si mi-e greu sa cred ca vreun client are rabdare sa parcurga 300 de pagini.
30.11.2013, 11:47:50
Mi-ar placea sa se afiseze si vanzarile, chiar ar fi interesant sa vedem care a fost rezultatul per ansamblu al acestei campanii. Cred ca nu e imposibil sa se realizeze aceasta statistica, chiar si permanent.
Ce parere aveti?
queenBEAD1eu sunt putin suparata pt ca ziua de ieri a fost pierduta pt cei care nu au participat, am facut ceva postari si nu au aparut...
30.11.2013, 12:18:42
consider ca ziua de ieri sa-mi fie scazuta de la plata sau sa se adauge la perioada care mi-a mai ramas.
queenBEAD1de asemenea, vroiam sa intreb cand va disparea bannerul cu BF si aferentele reduceri din dreptul preturilor? cica inscrieti-va pana la 27.11, azi suntem in 30.11
30.11.2013, 12:34:35
issaEu am avut un produs pe prima pagina (chiar m-am mirat de noroc) dar am avut f. putine vizualizari...comenzi 0.
30.11.2013, 14:22:58
Nu sunt dezamagita pt. ca nu am avut prea mari asteptari. Pana acum ma gandeam ca am preturile prea mari, dar se pare ca produsele sunt de vina, nu pretul...daca nici la reduceri nu se vand:(
Eu nu am reusit sa cumpar nimic...tot ce am pus in cos era deja vandut !
Carmen.Sylva.ARTFoarte, foarte proasta ideia cu ordinea expunerii produselor, nu inteleg ce relevanta are numarul de vizualizari (banuiesc ca asta a fost criteriul) pentru popularitatea unui produs si implicit a uni vanzator/magazin...
30.11.2013, 15:26:02
Nu aveam asteptari prea mari, am avut cateva comenzi dar nimic spectaculos (300 lei).
...sa nu mai zic nimic de pagina speciala care ma bulversa de fiecare data, daca pentru mine era dificil nu vreau sa ma gandesc cum a fost pentru cumparatori.
Trebuia pastrata intrefata (sau cum so numi) normala, era suficient un banner si pe toata pagina sa ruleze produsele cu reducere in ordine absolut aleatorie, parerea mea....aaa, mare minus pentru faptul ca in cos nu aparea pretul redus al produselor, aparea reducerea doar la total.
APRECIEZ INITIATIVA BRESLO SI SUNT CONVINSA CA S-A DEPUS EFORT IN DIRECTIA ASTA DAR, REZULTATUL A FOST...CUM A FOST, POATE LA ANU' IESE MAI BINE :)
AlexidaHandmadeO mare dezamagire a fost pentru mine de anul trecut apropo de publicitatea magazinelor populare si s-a promis ca anul acesta nu se va mai repeta după ce mai multe persoane si-au exprimat nemultumirea, insa se pare ca nu s-a repetat numai acest lucru greșit ci li s-au mai alăturat si altele. De aceea nici nu am mai avut vreo asteptare anul acesta.
30.11.2013, 15:56:12
AlexidaHandmade@afterforever din motivul enuntat mai sus nu prea mai cred ca la anul sa fie mai bine, ci din contra poate mai rău! :)))
30.11.2013, 15:58:19
Poate nu ni se potrivesc americanismele intr-adevăr!!!
furnituri4bijuPe mine m-a dezamagit in primul rand modul in care au fost prezentate produsele sponsorizate! Am platit 9 breslei pentru 20 de clickuri ... :( Macar daca ar fi fost produsele sponsorizate afisate primele in lista ... produsele "populare" au avut mult mai multa vizibilitate decat cele pentru care s-a platit ...
30.11.2013, 16:16:47
ThezoraChiar eram curioasa sa vad ceva feedback pentru editia de ieri, mai ales in ceea ce peiveste traficul si vanzarile. Eu nu stiu exact pe ce criterii s-au ordonat produsele, dar am fost surprinsa sa-mi gasesc vreo 3 in primele 10 pagini. Si asa, vizualizari putintele si vanzari 0 barat. Eu chiar speram prosteste sa mai vand din ele cu ocazia asta, dar ... Cum ziceam.
30.11.2013, 16:32:58
Referitor la publicitatea pr Facebook, daca erau la vanzare pachete promotionale sau ceva, mi se parea ok. Altfel, nu e ok. Din vreo 700 de magazine aceleasi 20-30, maxim. Inteleg, sunt populare, au poze minunate, dar sunt aceleasi si putine. Nu zic ca as merita eu ceva favoruri, dar sunt totusi 700 de participsnti. Era frumos ceva implicare si pentru cei mai putin cunoscuti. Ca sunt destui care fac chestii faine si nu sunt cunoscuti.
In fine, m- am intins. Concluzia e ca s-ar putea mai bine....
lycurycy18Sunt sigura ca mai sunt si alte persoane de aceeasi parere cu noi si ar fi bine sa ne sustinem reciproc, ca poate cu alte ocazii sa se simta cine trebuie ca sa fie corect.Eu am simtit ceva necurat incepand cu concursurile organizate aici.Am obervat la mai multe nu numai la unul si sunt sigura ca nici acestea nu sunt pe bune si iau premiu numai cine trebuie sa ia premiu, iar cei care fac lucruri frumoase sunt cumva acoperiti sa nu iasa in evidenta!
30.11.2013, 21:04:46
Nu vreau sa imi pun pe nimeni in cap dar am observat si eu din punct de vedere al unui artist cu acte in regula :)
ThezoraLycurycy, depinde acum la ce te referi exact. Eu nu sunt artist de niciun fel, sunt doar pasionata de ce fac(desi in pauza impusa,) si am castigat un concurs (debutanta fiind) si am si organizat unul. Vorbesc de cele organizate de breslasi. La cele organizate de Breslo nu am participat si nu ma pot exprima, dar nu mi s-a parut ca a castigat cineva nedemn sau pe nedrept. Totul e subiectiv
30.11.2013, 21:58:46
daisy.furnituriPoate data viitoare ne intreaba si pe noi cineva ce parere avem.
30.11.2013, 22:16:13
Ne dam toti cu presupusul, platim, dam sugestii si nu prea vad nici o reactie...
A devenit Breslo asa de mare incat nu mai asculta de nimeni?
daisy.furnituriApropo de publicitatea de BF:
30.11.2013, 22:18:40
Eu am avut : Afisari: 9433; Click-uri: 8
Sunt curioasa daca voi ati avut mai multe sau mai putine afisari. Ziceau ca toata lumea va avea parte de acelasi numar de afisari.
lycurycy18nu e vb de concursurile organizate aici pe forum pt ca pe acestea nu am avut timp sa le urmaresc, si nici nu vreau sa acuz pe nedrept pe nimeni legat de concurs este o parere-am vazut si lucrari bune castigatoare dar si lucrari care nu isi aveau locul, cred ca nu tebuia sa deschid subiectul asta.Sunt doar nemultumita de comportamentul lor legat de acest black friday
30.11.2013, 22:19:10
LiveȘi eu am sperat la un strop de vânzare, dar...poate că pur și simplu nu plac produsele pe care le lucrez. E adevărat că mi s-a părut cumva nedrept să fie afișate produsele de Black Friday, pe tot parcursul zilei, în aceeași ordine. Am de gând să păstrez reducerile și...să văd ce s-o întâmpla.:)
30.11.2013, 23:11:54
GabileriaEu am platit 9 breslei si am avut 252 de afisari, 0 click-uri...mi-am luat o mare tzeapa! Ar fi trebuit sa-mi imaginez ca asa se va intampla.
30.11.2013, 23:24:48
badaboomintrebare tâmpă: voi cum puteti vedea afisarile si clikurile (in afara de cele de la fiecare produs...din pagina de "adauga produse" de pe breslo)? sunt chiar curioasa de trafic...
30.11.2013, 23:44:24
GabileriaLe poti vedea numai in cazul campaniilor platite. Se pot vedea in meniul contului, la Statistici/Publicitate/Lista mea de campanii
01.12.2013, 00:19:00
user61482badaboom... In "financiar" - "lista mea de campanii" - in dreptul fiecarei campanii de publicitate la care ai participat ai in dreapta "statistici" , apesi"vezi". Iti arata afisarile si click-urile.
01.12.2013, 00:19:56
Traficul din magazin , in timp real , il vezi cu google analytics.
***PS : la lista de campanii mai poti ajunge si : "adauga produse" - "publicitate" - "lista mea de campanii" apoi aceiasi pasi :P
user61482handmadebygabi , cred ca am scris in acelasi timp :) Si uite ca am mai aflat o metoda de a ajunge la lista de campanii :) Nu ca as da prea des pe acolo, sunt lamurita de mult cu chestia asta :)
01.12.2013, 00:22:34
badaboomMultumesc pentru ambele lamuriri...voi incerca sa ma prind cum functioneaza analyticul googlelului...
01.12.2013, 01:38:47
Tin minte ca la un moment dat, in zilele bune, breslo trimitea un fel de rezumat al rezultatelor diverselor campanii gen bf - poate ne trimit si acum, chiar daca nu pt fiecare magazin in parte (pentru ca zero-vanzarile sunt mai mult decat elocvente pentru cei care ne plangem aici :) Eu una am facut cumparaturi macar deci am contribuit cu ceva la trafic :))
LadyShopIl consider ca pe cel mai mare esec al meu , cu inscrierea in Black Friday.
01.12.2013, 09:18:55
- Din 24 ore nu stiu daca a functionat 50%
- Esalonarea produselor , nu stiu pe ce criterii s-a facut , notorietate ?
prod . cu reducere de 20 % in fata la reducere de 40 %
magazine cu vanzari cantitativ mai mici in fata la cele cu vanzari mai mari.
- Clienti nemultumiti care nu au putut vizualiza in timp util prod. cautate si s-au ales cu comenzii duble .
In cea mai neaosa romana ... a fost o varza tot .
Cel putin v-ati jucat cu nervii mei ... VA MULTUMESC
deealexxsustin tot ce a spus fiecare mai sus. a fost aiurea.
01.12.2013, 22:33:55
ChrysFetelor, eu nu am un magazin, dar va pot impartasi cum a fost BlackFriday pentru mine, cumparator fiind. Eu am avut in plan sa imi refac "colectia" de furnituri, asadar le-am cautat in mod special. Am navigat printre picaturi (erori precum 504 si 503 au fost la ordinea zilei) prin primele 30 de pagini de produse pana sa imi dau seama ca nu gasesc nicicum magazine de furnituri.
01.12.2013, 23:33:02
Marele meu noroc a fost ca am avut cateva magazine in vedere (cu care am mai colaborat cu alte ocazii) si am avut grija sa arunc un ochi prin ele inainte sa inceapa campania, asa ca strictul necesar il aveam cat de cat organizat in cosul de cumparaturi. Dar am avut si niste fonduri pentru orice furnituri mi-ar fi atras atentia pe moment, in ideea de a incerca ceva nou sau de a-mi face ceva pentru mine. Am renuntat partial la idee dupa cateva tentative esuate de browsing, am cautat lista cu magazinele participante (cea afisata de dinainte) si m-am apucat sa le deschid separat in browser; la un calcul simplu: sa zicem 10 magazine x 25-30 de pagini de produse fiecare + erori de afisare/incarcare = mult timp + multi nervi. Plasarea comenzilor a fost si ea problematica: apasai butonul si aparea omuletul Breslo care nu se mai oprea din alergat nici dupa 10-15 minute. Pentru fiecare comanda deschideam un nou tab cu breslo, ma logam, intram in cosul de cumparaturi, apasam pe trimite comanda, omuletul alerga..si tot asa, de fiecare data.
Pe scurt, Oamenii din spatele magazinelor au gestionat totul ireprosabil (jos palaria pentru ei!!!), dar navigarea pe site nu a fost deloc o experienta grozava.
BresloMultumim tuturor pentru feedback, in cursul zilei de azi vom afisa pe Breslog statisticile Black Friday.
02.12.2013, 11:05:21
Per total, Black Friday de anul acesta ne-a depasit cu mult estimarile, atata ca numar de vizitatori cat si ca numar de produse cumparate. Un lucru care nu poate decat sa ne bucure, dar care din pacate a dus la supraaglomerarea serverelor. Ne cerem scuze si garantam ca editia viitoare va beneficia de servere mai performante.
Pe pagina Black Friday s-a putut naviga prin modalitatile cele mai frecvent folosite de utilizatorii Breslo (statistic) - search in categorie, search in toate produsele, navigare in categoriile principale.
Popularitatea este o formula calculata in functie de numarul de favorite si numarul de vizualizari. S-a ales aceasta modalitate de afisare pentru a-i retine cat mai mult pe cumparatori pe pagina Black Friday, aratandu-le din prima produsele preferate ale comunitatii.
Ne asteptam ca vanzatorii sa profite de Black Friday pentru a-si scoate in fata cele mai apreciate produse. Din pacate multi au ales sa il vada ca pe o lichidare de stoc, de unde si lipsa de varietate in primele produse afisate. Vom reevalua aceasta formula de afisare. Oricum, anul viitor veti vedea inainte afisarea pe pagina Black Friday si veti putea alege ce produse inscrieti in functie de asta.
Pe Facebook, cele cateva magazine au fost alese aleatoriu dintre magazinele favorite ale utilizatorilor Breslo. Ele au o baza de clienti deja formata si multe produse atractive, fotografiate profesionist. Scopul nu a fost promovarea magazinelor in sine, ci atragerea pe Breslo a unui numar cat mai mare de vizitatori, unde vor putea descoperi si celelalte produse.
O saptamana frumoasa, si nu uitati sa urmariti Breslogul pentru statistici.
user61482Serios?
02.12.2013, 11:32:09
badaboommultumim si noi pentru raspunsul extrem de elegant la feedbackul nostru :)
02.12.2013, 15:23:05
in ceea ce priveste vanzarile nu am nimic de comentat - poate doar sa stim si noi care sunt magazinele cu vanzari peste asteptari!?
in ceea ce priveste afisarea produselor pe pagina black friday, intentia a fost buna, este ok sa se vada produsele favorite - problema este ca acestea au stat toata ziua pe prima pagina in aceias ordine, neprezentand decat o infima parte din cele favorite de fapt - atunci cand deschideai breslo te izbea acelasi "print screen" ca si cum numai acele produse erau participante (eu recunosc nu am avut rabdare si nici timp sa dau mai departe de pagina 2 :)
pe facebook este ok si de inteles sa alegi niste magazine cu poze profi (desi poate era mai la obiect sa fie alese cele cu oferte bune?!), problema este ca din nou pare ca mereu sunt ACELEASI magazine! pe forum este un topic cu magazine noi dragute...de ce nu sunt si acelea promovate? este doar o sugestie, nu o luati in nume de rau!
shinysmilesi eu sunt f curioasa cine a vandut asa de peste asteptari (poate magazinele de furnituri).
02.12.2013, 15:36:09
ca eu una, in calitate de client, m-am lasat pagubasa pentru ca nu puteam finaliza comenzile (am avut in vedere 3 mag de handmade - vidan, bwe si 63colibri - si daca nu mi-a alergat omuletul ala prin fata ochilor pana am abandonat...)
iar apropo de produse pe prima pagina, eu am avut unul si de vizualizat am avut doar 3 vizualizari - ale mele proprii :) - nu ma deranjeaza pentru ca oricum pusesem din greseala inelul la reducere, dar ca fapt divers
AcasaCuInaCe ati fi vrut sa vi se raspunda? Ca a fost un esec?
02.12.2013, 16:26:10
A fost peste asteptari avind in vedere conditiile date :D
Intre timp eu tot incerc sa-mi sterg contul de pe Breslo dar nu vad sa existe optiunea....
BresloAvem si statisticile Black Friday 2013:
02.12.2013, 18:31:35
www.breslo.ro/blog/cum-a-fost-al-2-lea-black-friday-pe-breslo
Multumim!
NicoleCeaMovNu mi-a placut organizarea de anul acesta de Black Friday, se ajungea foarte greu la magazine si trebuia sa calculez ca sa imi dau seama ce reduceri aplica. Am incercat sa vad cam pe unde sunt produsele mele dar m-am plictisit repede.
02.12.2013, 19:00:50
A fost mai buna organizarea in functie de magazine, nu de produse. Plus cred ca un cumparator isi da repede seama din prima pagina a unui magazin (care contine 36 produse) daca este interesat de oferta. Cautarea printre 300 de pagini este mult prea laborioasa. E posibil ca unii cumparatori sa nu stie de blogul breslo si atunci nu au stiut de lista cu magazinele participante pentru a intra direct acolo.
Intr-adevar este interesant sa vedem cele mai populare produse, dar cu sinceritate va zic ca ei (cumparatorii) au fost mai interesati de reducerea in sine decat de popularitatea unui produs. Poate au cautat decoratiuni de craciun, care nu au avut cand sa adune suficiente "inimioare" ca sa se bage mai in fata si s-au plictisit cautand. Iarasi, stiu ca exista casuta de search, dar sa stiti ca nu multi o folosesc.
Nu am probleme cu functionarea ingreunata a site-ului, stiind cam cu ce "se mananca" un site stiu ca e greu daca nu ai server puternic si pentru traficul de zi cu zi nu se justifica costul unuia. Eu mi-am facut parte de cumparaturi pe la 3 dimineata, site-ul mergea ok, nu bine, dar rezonabil.
Totusi, daca nu as fi fost cu ochii pe anumite magazine de furnituri nu le-as fi cautat, prea mult de rasfoit.
Cat despre publicitatea de pe facebook, era timp sa fie promovate mai multe magazine si mai putin cunoscute publicului, dar si cu produse cat mai diferite, pentru ca posibilii cumparatori sa vada diversitatea existenta pe breslo.ro.
Ca statistica personala: campania cumparata de black friday de 9 breslei mi-a adus 9555 afisari si 7 clickuri; comenzile au fost infime: 2 produse in valoare de 55 de lei. Chiar am crezut ca vand mai mult, poate data viitoare.
Per total, consider ca o sistematizare a magazinelor in functie de reduceri ar fi fost preferata si de clienti si de posesori. Da, sunt dezamagita de vanzarile aproape inexistente, dar e posibil sa se fi cautat alte produse in seara cu pricina.
lycurycy18sunt si eu curioasa cum s-au facut statisticile cu vanzarile, pe ce baza??? eu ma gandesc ca vezi daca s-au vandut produsele respective in categoria produse vandute.M-am uitat la unul din magazinele specificate de ei in marele articol cu vanzari si am observat ca in aceasta categorie nu sunt nici macar 40 de produse trecute pe data de 29.11. sau urmeaza a fi livrate sapt asta?? :)) o sa ma mai uit sa ma lamuresc daca este ceva adevarat sau nu. Dar e clar ca majoritatea suntem cu vanzari 0, ma refer la handmade , iar explicatiile de rigoare de mai sus sunt asa ca se scoata praful din ochi :))
02.12.2013, 21:57:19
Fine.ThingsDin cele 30.087 vizite (intrare pe breslo.ro), vreo 10 cred ca sunt ale mele … probabil ca si alte persoane au intrat si au iesit in mod repetat din site, din cauza blocajelor in functionarea serverelor …
03.12.2013, 12:35:27
Indiscutabil ca nr. de vizitatori unici trebuie sa fi fost semnificativ mai mare decat intr-o zi de vineri obisnuita, ca volumul vanzarilor a fost, si el, sensibil peste media unei zile de W-E, insa daca “scuturam” putin statisticile astea, realitatea s-ar putea sa nu mai fie atat de entuziasmanta, ci doar una bucuroasa in firescul unei asemenea actiuni cum este Black Friday.
Ca magazinul ARTLUBIJU a fost cap de lista in vanzari se datoreaza faptului ca MEREU, de ani de zile, preturile, calitatea si diversitatea produselor oferite spre vanzare sunt intr-o combinatie/raport dintre cele mai bune de pe Breslo, iar daca mai adaugam amabilitatea/ gentiletea deosebite ale Luciei, bunul ei simt remarcabil, chiar si cadourile generoase si f utile pe care le gasim in colet la fiecare comanda, atunci avem imaginea completa a acestui magazin special, f. atragator si care, cu siguranta, se afla printre preferintele multor clienti.
Nu este singurul de acest gen, dar este printre putinele care intrunesc atat de multe calitati, simultan; prin urmare, dupa parerea mea, faptul ca ARTLUBIJU ocupa pozitia fruntasa il lista este cat se poate de firesc si meritat pe deplin !! FELICITARI !!
O zi frumoasa,
Otilia
Fine.Thingso rugaminte catre moderator: am scris acelasi mesaj si la blog, asa ca rog un moderator sa-l stearga pe acela si sa-l lase doar pe cel de aici.
03.12.2013, 12:37:26
multumesc !
aigileAr fi interesantă o comparatie între vânzările de furnituri față de handmade (taxele sunt diferite, ar trebui, deci, evidentiate distinct). Pentru că... în afară de furniturile cumpărate de către producatorii de handmade, ar fi edificator de văzut ce/cât se mai vinde pe Breslo...
03.12.2013, 21:28:36
user21bine ca am decis sa nu cumpar nimic, deduc ca mi-as fi facut o gramada de nervi :).
04.12.2013, 11:47:49
in rest, da, si pe mine m-a deranjat promovarea unui numar restrans de membri breslo pe blog, dar eu am inceput sa ma obisnuiesc cu "pentru unii muma, pentru altii ciuma ".
in ceea ce priveste prima pagina, nu a fost atat de complicat - un simplu click si gata - sau poate mi s-a parut doar mie?
afisarea produselor, care mie mi-a lasat impresia ca au fost aceleasi toata ziua, nu cred ca a fost cea mai inspirata - anul trecut pagina de reduceri a aratat mult, mult mai bine - acum, fara suparare, nu arata absolut deloc ca o invitatie la cumparaturi.
data viitoare sigur dupa unii va fi muuuult mai bine, dupa altii.....guess ;)
NaturaArt"Ne asteptam ca vanzatorii sa profite de Black Friday pentru a-si scoate in fata cele mai apreciate produse. Din pacate multi au ales sa il vada ca pe o lichidare de stoc, de unde si lipsa de varietate in primele produse afisate. "
04.12.2013, 20:05:45
...
Cu tot respectul, dar nu este treaba Breslo sa judece produsele pe care le scoate in fata fiecare, ci ar trebui sa se preocupe ca toti toti vanzatorii platitori de taxa (si generatori de publicitate gratuita pentru platforma!) sa fie tratati in mod egal, nicidecum in functie de popularitate sau mai stiu eu ce alte criterii.
Cu amaraciune spun ca sunt tot mai dezamagita. :(
user61482Nu poti face "lichidare de stoc" la produsele handmade. Fiecare lucrusor in parte este daca nu unicat , atunci in editie limitata, foarte limitata. Fiecare produs in parte a fost creat cu drag, cu pasiune si cu o particica din sufletul artizanului. Se ataseaza de fiecare lucru in parte. Deci nu, nu poate fi vorba despre o lichidare de stoc ( stoc !!! ) in cazul celor mai multe magazine handmade.... Exact cum scria si intr-o revista binecunoscuta in bransa, black friday nici nu si-ar avea locul in Handmade...
04.12.2013, 22:52:48
BresloDiscutia asta nu duce nicaieri. Va asteptam aici cu sugestii constructive si la obiect: www.breslo.ro/Forum/Sugestii-pentru-Black-Friday-2014_topic_13299
05.12.2013, 10:27:45