Forum: Orice altceva In ce reviste au aparut frumoasele reclame noi Breslo?

• anitabdesign
    anitabdesign

Buna tuturor! Stie cineva unde au aparut cele 3 reclame fullpage? In Psychologies a aparut cea din mijloc:) Voi mai stiti in cera dintre reviste este cea din dreapta? Mersi!

05.02.2014, 15:07:06
  • Breslo
    Breslo

:) Buna Anita,

Cea din dreapta e in Unica, si cea din stanga in Viva.
    Mai sunt si in altele, diferite de cele 3. Le vom posta si noi pe Facebook cum punem pana pe reviste.

Seara frumoasa!

05.02.2014, 17:28:58
  • carmenn
    carmenn

va rog sa-mi spuneti si mie ce s-a intamplat cu produsele sortate pentru promovare pe avantaje...mi-au luat breslei pentru o zi insa nu stiu unde a aparut...am avut ziua de ieri 04.02.2014 :(

05.02.2014, 17:58:55
  • anitabdesign
    anitabdesign

Multumesc mult pentru raspunsul prompt! Ma duc azi sa iau revista:) AM sa fiu cu ochii pe facebook sa aflu noutatile! Spor la treaba in continuare si felicitari pentru noile colaborari!

06.02.2014, 08:13:24
  • Breslo
    Breslo

Buna carmenn,

Ceea ce ai facut tu a fost o pre-comanda, inainte sa fie activ sistemul. Au mai fost si alti utilizatori care au facut asta

Nu s-a retras nici un Bresleu pentru promovare din contul nimanui. Te rugam sa mai verifici o data.

Pentru a-ti promova produsele in reteaua Ringier, intra acum in sectiunea Publicitate si seteaza din nou campaniile: www.breslo.ro/Shop-Admin/promote/add

Poti vedea toate campaniile tale in sectiunea "Lista mea de campanii", aici: www.breslo.ro/Shop-Admin/promote/list

06.02.2014, 10:38:07
  • love4felt
    love4felt

Am si eu o intrebare, daca aici se vorbeste de reclamele din revistele tiparite, cum aflam si noi cine si in ce revista a aparut? Unde pot urmari acest lucru? Multumesc.

06.02.2014, 12:04:03
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

De pe pagina de FB a Breslo (https://www.facebook.com/breslo)

Cum spunea breslo mai sus, " Le vom posta si noi pe Facebook cum punem mana pe reviste."

06.02.2014, 13:40:38
  • Silini
    Silini

am pus si eu mana pe Unica yay :D

08.02.2014, 11:53:26
  • carmenn
    carmenn

eu tot nu am inteles...promovarile noastre apar in revista tiparita...sau online...eu azi am avut data aparitiei campaniei de promovare si nu o gasesc pe online....unde sa caut :)

23.02.2014, 07:08:34