Forum: Suport Breslo Incadrare in categorie

• Kalimera
    Kalimera

Hello!
    Pentru a nu calca pe bec rau de tot si pentru a repara ceea ce am gresit, daca am gresit, as vrea sa-mi lamuresc un lucru:
    Activitatea mea de "creatie' este in majoritatea ei covarsitoare pe comanda. Recte: vine omul, vede ce fac, ma intreaba "da' pe verde-soparla poti sa-mi faci?" iar eu ii raspund ca pot, numai ca mi-e greu sa-i explic in cuvinte cam cat de verde este soparla pe care o am in stoc.
    Astfel, am simtit nevoia sa urc in magazin si mostrele de culoare si textura (atat cat se poate vedea din poze) pentru ceea ce am acum la indemana.
    Cum le incadrez? Ca handmade nu sunt dar nici nu vand ca furnituri ceea ce prezint cu titlul de mostra.
    Pls, don't say sa le pun pe alt site, care permite urcarea de poze fara legatura... Pana-n coada, mostrele acestea ajuta clientul sa-si faca o idee despre nuante, avand alaturi si obiectul pe care si-l doreste intr-o alta culoare.
    Multumesc anticipat pentru sfaturi.
    Numai bine tuturor!

07.06.2012, 17:21:43
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

salut!

Ai putea crea o poza cu mostrele de materiale
    (uite cam asa:
    http://www.bazaardesigns.com/wp-content/uploads/color-swatch1.jpg
    sau asa:
    http://equestrianstylist.files.wordpress.com/2011/06/leather-color-swatch.jpg
    sau asa:
    http://www.prowritersplus.com/Graphics/leather%20samples%20sm.jpg ), pe care o pui ca ultima poza pentru fiecare produs care poate fi facut la comanda in culorile respective, si mentionezi asta in descrierea produsului.

07.06.2012, 18:04:28
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

Am uitat sa zic :) Numeroteaza sau da nume fiecarei nuante, pentru ca clientul sa se poata referi la ele.
    Ca exemplu,
    http://www.theblindco.com/leather/colour_swatch.jpg

07.06.2012, 18:06:08
  • Breslo
    Breslo

Buna,

Le adaugi ca poze suplimentare la produsele pe care le vinzi.

Fiecare postare de pe Breslo trebuie sa corespunda unui obiect disponibil.

Daca ti le comanda cineva, are tot dreptul sa iti dea feedback negativ dupa ce ii povestesti ca nu sunt de vanzare de fapt.

07.06.2012, 18:32:20
  • Kalimera
    Kalimera

Multumesc mult pentru raspunsuri... Va trebui sa ma descurc intr-un fel sau altul, pentru ca ideea de a pune ca ultima poza a obiectelor sortimentul de culori, dupa parerea mea, nu este fezabila in cazul meu... am multe nuante si texturi, si o poza cu toate nu va face decat sa ameteasca pe oricine le vede.. si ca sa pun paletarul de culori si texturi in totalitate, la fiecare produs, nu voi mai avea spatiu sa pun pozele produselor macar din doua unghiuri :)
    In fine, daca ceea ce am facut nu face obiectul vreunei sanctiuni din partea breslo, imi asum riscul unui feedback negativ din partea unui client care nu a sesizat semnificatia cuvantului 'mostra', in sensul conditiilor magazinului meu.
    Multumesc inca o data!:)

08.06.2012, 01:32:24
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

De ce nu le pui tu in portofoliu ?
    E drept, iti apare doar o poza in portofoliu dar.... e mai bine...
    De acolo nu ti le comanda nimeni :)
    Si poti arata oricand clientului paleta de culori ;)

08.06.2012, 03:52:42
  • Kalimera
    Kalimera

mon ange, n-ai avut somn?:))))
    sa stii ca asa am sa fac! le las in portofoliu si recomand clientului, la fiecare produs, sa studieze mostrele de acolo.. pfff... nu ma gandisem la varianta asta... :))
    multumesc mult!
    o zi minunata pentru toata lumea!

08.06.2012, 09:55:15
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Eu somn aveam, dar sunt ceas desteptator de cateva zile :))))
    Si cum lumea se trezeste greu, eu casc gura pe net ca sa nu adorm si eu pana se trezeste :)))

08.06.2012, 17:34:38
  • Kalimera
    Kalimera

super tare!! :))))
    mi-ar placea si mie asa un ceas desteptator...care sa faca si cafeluta de dimineata! :))

08.06.2012, 18:34:49
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

cafelute nu servesc :)))
    dar mi-ar placea si mie :D

08.06.2012, 20:06:29
  • origamisale83
    origamisale83

Am si eu nevoie de ajutor cum pun poze im magazinul de pe breslo imi zice ca are dimensiunea prea mare si nu stiu ce sa fac. Va multumesc

25.06.2012, 11:17:48
  • corainadori
    corainadori

Buna origamisale! Am citit mesajul tau si iti raspund ca trebuie sa redimensionezi pozele folosind programul Microsoft Office Picture. Adica daca dai click dreapta pe poza se deschide fereastra si pui mouse-ul pe OPEN WITH; se deschide in dreapta lista si alegi MICROSOFT OFFICE PICTURE si dai click. Apare poza ta , banuiesc ca are dimensiune mai mare decat trebuie; sus in stanga pe bara este IMAGINE, dai click si alegi din lista REDIMENSIONARE, dai click. Se deschide in dreapta bara pe care mai jos apare procente din latimexinaltime si scrii in casuta procente si te uiti in al doilea rand sa scrie la dimensiune sub 1000. Cand reusesti sa gasesti procentele potrivite, dai ok si salvezi imagine de la save din stanga sus. Sper ca am fost destul de explicita si-ti doresc succes. Corina-Dorina

25.06.2012, 23:14:28