Forum: Suport Breslo incadrarea servetelelor

• atelierbeatrix
    atelierbeatrix

unde se incadreaza corect servetelele?

furnituri / comerciale / hartie

sau

furnituri / scrapbooking / hartie

17.02.2012, 14:26:48
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

eu propun furnituri / comerciale / hartie

17.02.2012, 15:26:55
  • atelierbeatrix
    atelierbeatrix

mutumesc si eu cred la fel.

am avut produse notificate, iar mesajul breslo a fost acesta:

///////////Categoria in care ati introdus produsul NU este corecta. Va sugeram sa introduceti produsul in categoria: Furnituri>Scrapbooking>Hartie

Este valabil pentru TOATE servetele din magazinul dumneavoastra!//////

de asemenea, am mai primit un mesaj:

////////In cazul in care veti continua listarea de produse care incalca Termenii si Conditiile de utilizare Breslo.ro contul dumneavoastra va fi sters!/////////

servetele incadrate gresit ( nu VOIT) fac parte din primele mele postari pe Breslo de acum 1 an si ceva...in timp am mai modificat incadrarea primelor produse listate, dar nu am reusit la toate, asa ca unele au fost sterse. nu asta este problema principala.

as vrea ca echipa Breslo sa tina seama de anumite scapari ale utilizatorilor si sa actioneze cu un soi de indulgenta ( nu gasesc alt cuvant acum). vreau sa spun ca e simplu sa stergi contul cuiva, dar acum ma gandesc ca daca o sa am o mica scapare in incadrarea gresita a vreunui produs din magazinul meu, ma astept sa DISPAR de pe breslo.

m/ar deranja sincer, pentru ca eu sunt destul de constiincioasa si nu fac voit anumite lucruri. de asta cred ca e bine sa analizam separat cazurile si sa luam in calcul mai multe aspecte.

19.02.2012, 18:44:15
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

MA bag si eu in seama: De ce servetelele sa fie incadrate la scrabooking?
    Tehnica servetelului nu face parte din scrapbooking, ea referindu-s la cu totul alt soi de proiecte, care chiar nu au nici o treaba cu scrapbooking.
    Servetelele sunt furnituri comerciale.
    Se pare ca nici echipa Breslo nu stie care si pe unde ar trebui puse si nu isi cunoaste propriile categorii sau ce inseamna aceste denumiri.
    Si asta este clar o problema, mai ales daca altii au de suferit din aceasta cauza.
    In primul rand, daca tot sunt niste denumiri la categorii si subcategorii, echipa ar trebui sa le cunoasca semnificatia, si abia apoi sa ceara si altora, respectiv magazinelor.

19.02.2012, 19:23:48
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

O sa vorbesc cu echipa ca sa clarificam asta.
    Sper ca dupa ce se vor face modificari la categorii sa nu mai avem problemele astea :-)

19.02.2012, 19:31:28
  • Breslo
    Breslo

bijouxdemonange, Scrapbooking si Decoupage nu sunt din filme chiar atat de diferite. Dimpotriva, chiar pot merge mana in mana cu rezultate foarte frumoase.

Cinnamon are dreptate totusi, dupa reorganizarea categoriilor se va face o distinctie mai clara, sau vom gasi o solutie care sa le includa pe amandoua.

atelierbeatrix, ti-am sugerat sa le incadrezi acolo pentru ca din punctul nostru de vedere cei care sunt pasionati de domeniu ar cauta mai degraba in scrapbooking, decat in furnituri/comerciale/hartie.

In final, ramane la latitudinea ta deocamdata care dintre cele 2 categorii e mai potrivita pentru clientii tai.

Nu trebuie sa iti faci griji ca o sa DISPARI de pe Breslo din cauza unei scapari. :)

Va exista mereu un dialog, cum a existat si pana acum. Credem ca ti-ai dat deja seama de asta. Acesta e scopul notificarilor. Altfel am fi sters direct produsele.

20.02.2012, 12:02:50
  • iiacob73
    iiacob73

Breslo, multumesc pentru raspuns,

este perfect asa...doar comunicarea poate lamuri unele eventuale neintelegeri

20.02.2012, 13:24:43