Forum: Idei si sugestii Incarcare produse noi

  • gydesi
    gydesi

    Pe vechea platforma daca incarcai un produs erai sigura ca cateva ore se pot vedea la sectiunea produse noi, daca ai incarcat mai multe produse atunci se vedea ultima incarcata. Pentru mine era foarte bine asa. Acum daca incarc o poza si dupa mine vine cineva si incarca douazaci de produse, produsul meu nici nu se mai observa. Chiar si posibilitatea "reclamei gratis" al unui produs nou ne-a fost luat. Cu cautarea pe baza de cuvant de cheie aparitia pe baza de "relevanta" -fals total- am ajuns ca produsele noi sa dispara cum le incarcam. Cu reclame platite rezultat zero, deci doar incarcam poze si asteptam nu stiu ce......si platim breslei pentru .....

    04.02.2015, 19:53:45
  • EtnoWare
    EtnoWare

    gydesi slider-ul din homepage ruleaza acum mai lent, asa ca fiecare produs nou listat o sa fie vizibil mai multa vreme; poti sa creezi galerii in care sa incluzi un produs al tau; referitor la cautare, o sa fie introdusa si posibilitatea de sortare dupa cele mai recent postate :)

    05.02.2015, 00:27:24
  • gydesi
    gydesi

    Multumesc

    05.02.2015, 09:39:34
  • katafolt
    katafolt

    Nu știu dacă ați observat, sau dacă a fost tot așa cu galeriile și pe platforma veche, pentru mine e o noutate că fiecare galerie în parte se poate share-ui cu un simplu copy-paste. Așa mai putem face ceva publicitate pe bloguri sau pe Fb. Păcat că nu se văd toate pozele, doar prima din galerie.

    05.02.2015, 10:04:39