Forum: Suport Breslo Inel/brosa Fimo
daisy.jewelryAm 2 intrebari:
11.11.2012, 23:03:27
1. pot, dpdv al regulamentului, sa trec un produs si la inele si la brose?
2. Exista posibilitatea sa dezlipesc o piesa FIMO lipita cu E6000?
Multumesc
CinnamonClovesBuan Daisy,
12.11.2012, 22:17:48
Poti trece un produs si la inele si la brose doar daca este vorba despre un set format din inel+ brosa.
Pentru cea de-a doua intrebare am mutat subiectul in Tehnici si Materiale.
daisy.jewelryLa prima intrebare nu este vorba de un set. Este vorba de o piesa FIMO care poate fi inel, brosa, agrafa chiar si magnet in functie de dorinta clientului. Problema la FIMO e ca nu ies 2 la fel mai ales prin tehnica Mokume si nu as vrea sa ma intalnesc cu situatia in care un client imi zice "aaa daca era brosa o luam, asa inel nu-mi place"
13.11.2012, 09:45:42
De aceea am pus si a 2-a intrebare.....
Merci
gemsgemsCel mai bine e sa scrii in descriere ca poate fi oricare din acele lucruri.
13.11.2012, 14:05:43
Pana la urma e vorba doar de lipirea pe un suport diferit, asa ca le poti face si sa le lipesti doar dupa ce afli ca ce anume urmeaza sa le vinzi, nu?
daisy.jewelryExact, dar vroiam sa stiu daca incalc vreun regulament daca trec la categorii si etichete inel, brosa, agrafa.....
13.11.2012, 15:05:16
CinnamonClovesAh, un produs multifuntional ;-)
13.11.2012, 19:27:13
Listeaza-l ca una dintre categorii la etichete (evtl. ce ai vandut mai mult in ultima vreme - inel sau brosa, cel putin in cazul meu agrafele nu se cumpara asa des) si scrie in descriere ca poate fi utilizt si ca inel/brosa/agrafa la cererea clientului. - cum a zis si gemsgems.
Asa vei aparea la cautarile si pentru inele, brosa si agrafa, desi ca eticheta este doar una dintre cele 3. Ce zici?
PS: Am revenit cu subectul in Ajutor, totusi nu e vorba despre Materiale cum credeam eu.
daisy.jewelryok, merci
13.11.2012, 23:04:45