Forum: Suport Breslo Inregistrare nr.admiratori
cactusulalbastruAs vrea sa intreb care este mecanismul de inregistrare a nr. de admiratori?Mi s-a intamplat ca fara sa existe nici o modificare in magazin(intrare,iesire de produse sau stergere )numarul inregistrat la admiratori sa scada cu 1;probabil ca exista o explicatie dar eu nu o stiu ?!
19.05.2014, 15:40:10
Multumesc
user61482Admiratorii magazinului tau dau click pe inimioara ...gri. Se prea poate ca unii admiratori sa uite ca deja au apasat si sa mai apese inca o data, implicit sa dezactiveze ( fara sa vrea ) like-ul ... De asta inca se asteapta modificarea culorii inimioarei in ... rosu ( de exemplu ) in momentul in care este activata...
19.05.2014, 17:41:49
cactusulalbastruMultumesc pentru raspuns,cred ca aceasta este explicatia faptului ca numarul de admiratori inregistrati nu este egal cu alcelor efectiv existenti pe produse(10/14)
20.05.2014, 15:54:13
bijouxdemonangeOricum numarul celor care adauga produsele la favorite poate diferi fata de cel al utilizatorilor care adauga si magazinul., chiar si utilizatorii pot diferi. Nu este obligatoriu sa fie adaugate si magazinul si produse sau toate produsele la favorite. Sunt persoane care adauga doar un produs din magazin la favorite fara a adauga si magazinul. Numarul de utilizatori care adauga produsel la favorite nu este contorizat in numarul de utilizatori care au magazinul la favorite, sunt chestiuni diferite.
21.05.2014, 12:46:15
cactusulalbastruAcum m-ai dus intr-o zona de ceata totala,n-am inteles nimic;de fapt ce se contorizeaza sub denumirea "admiratori"?produse,magazine?oricum n-are importanta prea mare intrucat de interes sunt vanzarile si mai putin admiratorii...
21.05.2014, 17:03:11
bijouxdemonangeTu ai adus in discutie ca e diferenta intre numarul de admiratori ai magazinului ("numarul admiratori inregistrati")si numarul de admiratori ai produselor ("al celor efectiv existenti pe produse"), deci probabil ca ai ajuns la concluzia asta dupa ce te-ai uitat in cele doua tipuri de sectiuni de favorite: cea a magazinului si cea a produselor (a fiecarui produs in parte, chiar, si ai vazut ca ai si produse cu 0 admiratori).
21.05.2014, 23:21:55
La numar de admiratori magazin, ti se contorizeaza numarul de utilizatori care adauga la favorite magazinul. Adica atunci cand intra pe pagina ta, www.breslo.ro/Shop/cactusulalbastru, apasa pe inimioara din dreapta sus, de langa "Contact" si butonul de Social Media(sageata). Daca mai apasa o data pe inimioara, scoate magazinul de la favorite (din greseala sau nu).
La numarul de admiratori de produs (pentru fiecare produs separat) ti se contorizeaza numarul de utilizatori care au adaugat la favorite produsul respectiv. Vezi asta la fiecare produs in parte. Cum adauga? Cand intra pe pagina produsului apasa pe inimioara de langa butonul de "Cumpara" si daca vor sa-l scoata de la favorite, la fel mai apasa o data pe el.
Pentru a-ti vedea admiratorii, procedezi in felul urmator:
- admiratorii magazinului - apesi pe numarul (cifra) de admiratori pe care o vezi cand iti accesezi magazinul(in momentul de fata 9) (in cazul tau, link direct: www.breslo.ro/Favorites/cactusulalbastru)
- admiratorii produsului - pe pagina fiecarui produs, apesi pe "n admiratori" (exemplu la Bluza chifon ai: www.breslo.ro/Favorites/Bluza-chifon-etno_cactusulalbastru_1199526)
Ideea era ca numarul de admiratori magazin nu este musai egal cu numar de admiratori in total ai produselor. Sunt lucruri diferite, exista mai multe situatii si cele doua tiouri de favorite nu sunt interdependente.
De exemplu:
- eu adaug magazinul la favorite dar nu adaug produse deloc- iti creste numarul de admiratori magazin cu 1, dar nu de admiratori in total produse.
- adaug n* produse la favorite dar nu adaug magazinul: iti creste numarul total de admiratori produse cu numarul n* (si la produsul/produsele respective in parte, cu cate 1), dar nu si admiratori magazin;
- adaug magazin si adaug n* produse la favorite, numarul de admiratori magazin iti creste cu 1 iar numarul total de admiratori ai produselor tale iti creste cu n* , cate 1 pentru fiecare produs adaugat la favorite.
*n e un numar de la 1 la total produse in magazin.
Si tu poti adauga magazine si/sau produse la favorite. Lista personala de favorite o gasesti in contul tau, in coltul din dreapta sus, apasand pe butonul inimioara.
cactusulalbastruMultumesc pt. raspuns,acum m-am lamurit.
23.05.2014, 11:45:14