Forum: Suport Breslo intrebare cod html :)
i.n.i.treesalut,
18.01.2011, 14:13:33
acum ceva timp am pus pe blogul meu un obiect gadget cu link catre magazinul de pe breslo. mergea totul bine dar acum acelasi cod face trimitere la pagina de start breslo. :) cum fac sa redirectionez iar catre magazinul meu? :)
multam!
CinnamonClovesTe referi la miniBreslo?
19.01.2011, 13:19:48
Daca te uiti in codul gadgetului, trebuie sa schimbi adresa www.breslo.ro cu adresa magazinului tau: www.breslo.ro/Shop/i.n.i.tree
i.n.i.treemersi :), era schimbat ca a mers dar se pare ca din cand in cand se afisau produsele de pe prima pag. in loc de produsele mele, poate pt ca la un moment data nu am mai putut platii taxa iar dupa plata ei revenirea la normal a fost cu delay. totul e ok acum. :)
27.01.2011, 15:09:51
badaboombuna! eu nu imi dau seama cum sa pun gadgetul cu magazinul breslo pe blog de nicio culoare! plz HEEEEEEELP!
20.06.2011, 14:16:40
am blog la blogspot...unde imi apar gadgeturi la "Adăugaţi şi aranjaţi elementele de pagină"... si nu imi dau seama ce ar trebui sa adaug si cu ce "link" de pe breslo ca sa mearga! rog mult "minihakeritele" de pe breslo sai imi dea o mana de ajutoooooooor! :D
ThingsWeLoveToday@badaboom, cand intri in blogger, la tabloul de bord selectezi Design, apoi "Adaugati un obiect gadget" si acolo selectezi HTML/JavaScript. Codul de pe breslo il gasesti jos detot in dreapta paginii pe bara unde scrie "mini Breslo".
20.06.2011, 16:10:08
Sper ca te-a ajutat :)
badaboomMULTUMESC MULT DE TOT!!!
20.06.2011, 16:47:45
de ceva vreme (adica de vreun an! :)) ne intrebam cum se poate face legatura!!! dar nu am fost atat de curioase incat sa vedem ce stie sa faca minibreslo :)) ...se vede ca e folositoare ideea de "what does this button do?!?" :))